Παρατείνει-Max – οδηγίες χρήσης, τιμή και σχόλια

Σταθερή άγχος, η κακή περιβάλλον και οι αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία να οδηγήσει σε προβλήματα με στύσης στους άνδρες, σύμφωνα με την οποία αναπτύσσουν συγκροτήματα, το άγχος και την αυτο-αμφιβολία. Κατά τα πρώτα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας μπορείτε να πάρετε Παρατείνει-Max BAD ισχύος, το οποίο βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας της στύσης και να βελτιώσει την ποιότητα του σεξ.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η σύνθεση και η μορφή της έκδοσης

Βιολογικά δραστικά συμπλήρωμα διατροφής που παράγονται σε κάψουλες, οι οποίες περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά που συμπληρώνουν το ένα το άλλο:

Ενδείξεις για τη χρήση

Αυτή η ΒΑΑ προορίζεται για τη θεραπεία και πρόληψη της προστατίτιδας, ανικανότητα. Να προκαλέσει τις κάψουλες είναι Παρατείνει-Max μπορεί η παρουσία τέτοιων συμπτωμάτων στους άνδρες:

 • υποτονική σύντομη στύσεις?
 • υπερβολική ευερεθιστότητα και επιθετικότητα?
 • μειωμένη σεξουαλική ορμή?
 • πρόωρη εκσπερμάτωση?
 • η υποβάθμιση της ποιότητας του σεξ.

Αγωγή

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, συμπλήρωμα μπορεί να ληφθεί σύμφωνα με διάφορα συστήματα:

 1. Για εφάπαξ αύξηση στη δραστικότητα είναι αναγκαίο να ληφθούν 1 κάψουλα κατά τη διάρκεια του γεύματος 20 λεπτά πριν από την υποτιθέμενη στενή σύνδεση.
 2. Για διαλείποντα προβλήματα με δραστικότητα, συνιστάται να υποβληθούν σε θεραπεία. Γι ‘αυτό θα πρέπει να τρώτε κάθε μέρα: 1 κάψουλα για 3 εβδομάδες και στη συνέχεια να κάνουν ένα διάλειμμα για 1 μήνα και πάλι επαναλάβετε την πορεία (για να επιτευχθεί ένα σταθερό αποτέλεσμα)
 3. .

 4. Εάν η απώλεια της ανδρικής δύναμης που προκαλείται από προστατίτιδα, καλοήθη υπερπλασία του προστάτη ή άλλη ασθένεια, είναι απαραίτητο να λαμβάνουν συμπληρώματα στο συγκρότημα επεξεργασίας. Στην περίπτωση αυτή, η κάψουλα πρέπει να ληφθούν μέσα σε 4 εβδομάδες. Η πρώτη εβδομάδα θέλετε να πιείτε 2 χάπια την ημέρα, και στη συνέχεια να μειώσει τη δόση σε 1 PC Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Όλα τα στοιχεία από τις θεραπείες έχουν θετική επίδραση στα όργανα της πυέλου, και επίσης να βελτιώσει την άμυνα του οργανισμού και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.

BUD δεν είναι εθιστικό και δεν έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα. Το φάρμακο μπορεί να συνδυαστεί με τη χρήση του αλκοόλ σε μικρές ποσότητες.

Μετά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μία τέτοια αποτελέσματα όπως:

 • αποκατάσταση στύσεις?
 • η αύξηση του αριθμού των οργασμών?
 • ομαλοποίηση του επιπέδου τεστοστερόνης?
 • οι αυξανόμενες αισθήσεις κατά τη διάρκεια στενές σχέσεις?
 • να αυξήσει την αντοχή στο κρεβάτι?
 • το εμπόδιο της ηλικίας που σχετίζονται με παθολογικές διαδικασίες.

Αντενδείξεις

Το κόστος του φαρμάκου

Παραγγείλετε το φάρμακο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, όπως τα φαρμακεία που δεν είναι προς πώληση. Το κόστος των διατροφικών συμπληρωμάτων είναι 990 ….

Κριτικές

Egor, 40, Κρασνοντάρ. πήρε αυτό συμπλήρωμα για τη θεραπεία των προβλημάτων ανικανότητας. Το φάρμακο είναι αποτελεσματικό και δεν προκαλεί παρενέργειες. Η ισχύς του φαρμάκου αισθάνθηκε μετά την πρώτη λήψη των καψουλών. Sex έγινε πιο ζωντανή και χρονοβόρα.

Damir, 52 ετών, Yaroslavl. κάψουλες Πόσιμο να αυξήσουν την αντοχή στο κρεβάτι. Το φάρμακο είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να διακρίνεται από την απουσία στη σύνθεσή του των χημικών προϊόντων, και αυτό είναι σημαντικό στην ηλικία μου. Η σεξουαλική δραστηριότητα μετά μέσο επεξεργασίας αυξάνεται σημαντικά.

Irina, 33 ετών, Σεβαστούπολη. Ο σύζυγός μου χρησιμοποίησε για να κάνει bodybuilding. Μετά τη λήψη των αυξητικών ορμονών έχει διακοπεί η παραγωγή των δικών της τεστοστερόνης του. Ως αποτέλεσμα, μειώνεται σημαντικά λίμπιντο. Ο γιατρός του συνέστησε να υποβληθεί σε θεραπεία για τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης. Επέλεξε αυτό το εργαλείο. συμπληρώματα αποτελεσματικότητα τόσο χαρούμενος.

Συμπέρασμα

Αυτή η πρόσθετη ύλη έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα. Λαμβάνοντας το εργαλείο, μπορείτε να επιτύχετε επίμονη στύση, κάνουν σεξ πιο διαρκή και φωτεινά, αλλά και να σταθεροποιήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.