Acai Berry – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσετε

Grotto έχει να σημειώσετε ότι υπάρχει κάτι μοναδικό για το acai. Είναι ένα από τα λίγα φρούτα, εκτός από τα αβοκάντο, που περιέχουν μονοακόρεστα λίπη (τα μονοακόρεστα)

Αν και τα μονοακόρεστα μπορεί να λειτουργήσει για να βοηθήσει να κρατήσει αισθάνεσαι ικανοποιημένος αν συμπεριληφθούν σε μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων, το ποσό acai είναι τόσο μικρό που θα πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες για να πάρει αρκετά τα μονοακόρεστα, λέει. Και όχι μόνο θα ήταν αυτό να είναι ακριβό, λέει, θα προσθέσει πολλές επιπλέον θερμίδες. (ΧΛΝΕ βρίσκονται επίσης σε ελιές, τα αβοκάντο, ξηροί καρποί, σπόροι, μαύρη σοκολάτα, σόγια, λινάρι, και ελιές και ηλιέλαιο.)

Προσοχή Δοκιμές ‘Δωρεάν’ του Acai προϊόντα απώλειας βάρους

Όχι μόνο έχει acai δεν έχει αποδειχθεί ότι έχει τις εξουσίες απώλεια βάρους σύμφωνα με κάποια από τις διαφημίσεις, τις ομάδες καταναλωτών προειδοποιούν ότι οι άνθρωποι που υπογράφουν επάνω για ένα «δωρεάν» δίκη των προϊόντων διατροφής acai μπορεί να καούν.

Το Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον, μια ομάδα φύλακα των τροφίμων και της διατροφής, εξέδωσε πρόσφατα μια προειδοποίηση ότι πολλές εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές των προϊόντων διατροφής acai πραγματικά καταλήγουν χρέωσης των πελατών. Οι πελάτες καλούνται να παρέχουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για την αποστολή του «ελεύθερου» δείγμα, και μερικοί έχουν άμεσα πληγεί με μηνιαίες χρεώσεις του ….

Το Better Business Bureau της Βόρειας Ιντιάνα προσφέρει μια παρόμοια προειδοποίηση για διαφημίσεις στο διαδίκτυο για τα προϊόντα απώλειας βάρους acai.

Τι είναι το Acai Berry;

Καλλιεργείται στη λεκάνη του Αμαζονίου ποταμού στη Βραζιλία, acai είναι ένα βαθύ μοβ μούρο που δοκιμάζει όπως ένα συνδυασμό των άγριων μούρων και σοκολάτας.

ανθοκυανινών περιεχόμενο του μούρο του δίνει πλούσιο πορφυρό χρώμα. Οι ανθοκυανίνες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από τον καρκίνο, φλεγμονή, διαβήτη, τη γήρανση, νευρολογικές ασθένειες, και βακτηριακών μολύνσεων.

A 4-ουγκιά μερίδα καθαρού acai περιέχει περίπου 100 θερμίδες, σίδηρο, ασβέστιο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, και 6 γραμμάρια λίπους – αλλά επειδή τα μούρα δεν μεταφέρουν καλά, τα περισσότερα προϊόντα τροφίμων που πωλούνται στο εμπόριο χρησιμοποιούν μόνο ένα μικρό ποσότητα καθαρού acai. Acai είναι διαθέσιμο σε κάψουλες, σε σκόνη, όπως κατεψυγμένα πολτό, και στο εμφιαλωμένο smoothies και άλλα ποτά.

Αν σκέφτεστε την αγορά προϊόντων acai, διαβάστε τις ετικέτες, επειδή τα ποτά μπορούν να περιέχουν πολλά πρόσθετα σάκχαρα και θερμίδες. Και, να είναι προετοιμασμένοι για αυτοκόλλητο σοκ στο μανάβικο, καθώς τα περισσότερα προϊόντα acai φέρει ένα βαρύ τίμημα.

«Προϊόντα κατασκευασμένα από acai είναι ακριβά, διότι το 95% των μούρων είναι σπόρος και μόνο το 5% είναι το δέρμα που χρησιμοποιείται για να κάνει τα τρόφιμα και τα ποτά,» λέει ο Grotto.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να πάρετε παρόμοια αντιοξειδωτική πλούσια σε ολόκληρα φρούτα και λαχανικά για ένα κλάσμα του κόστους των acai, και στη φυσική τους μορφή (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή θερμίδες). Βατόμουρα, βατόμουρα, σμέουρα και είναι πιο οικονομικές επιλογές που προσφέρουν παρόμοια οφέλη για την υγεία, λέει ο Grotto.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.