Bluronica – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Κριτική για το νεότερο καλλυντικό εργαλείο που έχει μια εξαιρετική αναζωογονητική επίδραση στο δέρμα: λίστα με χρήσιμες ιδιότητες του ορού, την εφαρμογή του ορού, τις επιδόσεις, τις πραγματικές απόψεις ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει το Bluronica το πρόσωπό .

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

Χρήσιμες λειτουργίες των ιδιοτήτων του υαλουρονικού οξέος που ανακαλύφθηκε το 2002, Ιάπωνες επιστήμονες. Έρευνα και σειρά δοκιμών έδειξε ότι το ανθρώπινο σώμα (και το δέρμα) για να διατηρήσει την υγρασία με τη βοήθεια αυτού του στοιχείου: χίλια μόρια του νερού είναι ικανό να συγκρατεί μόνο ένα μικρό μόριο οξέος! Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιο είναι το αποτέλεσμα των μορίων αναμένεται μετά την εισαγωγή του στο δέρμα, σαν ο άνθρωπος υπέφερε από αφυδάτωση από λίγες ημέρες, και στη συνέχεια του έδωσε ένα ποτό. Και έτσι με το δέρμα -. Κεραυνό γίνεται λείο, απαλό και αναζωογονημένο

Το υαλουρονικό συμπύκνωμα είναι ένα πολυσακχαρίτες, τα οποία έχουν ένα κεντρικό ρόλο στην κυτταρική ανανέωση, και είναι ένα βασικό συστατικό του νευρικού και του συνδετικού ιστού (για παράδειγμα ένα λιπαντικό στις αρθρώσεις). Η αναγεννητική λειτουργία του πολυσακχαρίτη δικαιοδοσίας των ινοβλαστών. Ο νεαρός ανθρώπινος οργανισμός είναι απόλυτα τις αντιλαμβάνεται – οι αρθρώσεις σε αυτή την ηλικία είναι κινητό, ελαστικό δέρμα. Σε μια πιο ώριμη ηλικία η ποσότητα της παραγόμενης υαλουρονικού οξέος είναι μειωμένη λόγω του γεγονότος ότι οι ινοβλάστες γίνουν λιγότερο ενεργές. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας γήρανσης, όπως λένε, υπάρχει μια αξιοσημείωτη. Και για να καθορίσει και να διορθωθούν οι ελλείψεις αυτές θα υαλουρονικό οξύ για την αναζωογόνηση.

Αυτό το καλλυντικό προϊόν αποτελείται και κολλαγόνο. Θα εκτελέσει τη λειτουργία της κατασκευής. Το κολλαγόνο παρουσιάζεται με τη μορφή της πρωτεΐνης και να ενισχύσει την ευελιξία του δέρματος. Υγιείς, νέοι σώμα μπορεί να παράγει τα δικά τους κολλαγόνου στις σωστές ποσότητες, αλλά με την ηλικία ή για άλλους λόγους, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται σημαντικά. Η πρωτεΐνη έχει σε βιταμίνη σύνθεση, μέταλλα της ή αμινοξέα – απλώς δρα ως δομικό υλικό για τους ιστούς, ανανεώνοντας το. Σε ινστιτούτα αισθητικής είναι δημοφιλείς υποδόριες ενέσεις με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο. Επίδραση μετά τη διαδικασία είναι υπέροχο, αλλά το κόστος της διασκέδασης είναι πολύ υψηλό. Αντι-γήρανση πιο κρέμα ματιών LumActive.

Gel activationa οξύ Bluronica

Σε μια ορισμένη ηλικία το δέρμα αρχίζει να απαιτούν επιπλέον φροντίδα λόγω καινοτόμες εξελίξεις μπορεί να είναι μακρά και της αναζωογονήσουν αποτελεσματικά. Σε καλλυντικών που ονομάζεται φροντίδα «αντι-γήρανση», το οποίο περιλαμβάνει:

  • μείωση των ρυτίδων στην μεσοφρύου περιοχή και το μέτωπο?
  • εξάλειψη πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια?
  • τέντωμα του δέρματος κοντά στο στόμα, στη ρινοχειλική περιοχή?
  • Διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου?
  • μείωση των κηλίδων ηλικίας?
  • αναζωογόνηση του δέρματος.

Η χρήση του ορού για να ανανεωθείτε με υαλουρονικό οξύ, μπορείτε να απαλλαγείτε από νωθρότητα, κρεμώντας, αφυδάτωση του δέρματος και ρυτίδες. Το κολλαγόνο μαζί με υαλουρονικό οξύ για να σχηματίσει στην επιφάνεια του δέρματος (ανεξάρτητα από το είδος του), ένα λεπτό στρώμα προστασίας που διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα και διεγείρει τη διαδικασία της αναζωογόνησης. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το υαλουρονικό συμπύκνωμα αρχίζει να ενεργεί.

Η σύνθεση πηκτώματος της Bluronica

Ενεργοποίηση γέλης και εντατική ορού τρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα χάρη στα βασικά συστατικά: υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο και ελαστίνη. Εμποδίζουν την αφυδάτωση του άνω στρώματος του δέρματος, παράγουν πρωτεΐνες και να παρέχει ένα αποτέλεσμα ανύψωσης. Συγκρότημα πετρελαίου αμάραντος δρόμο, το έργο του επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων κυττάρων, τη διατήρηση της ζωτικότητας. Gel Bluronica οξύ περιέχει ανόργανα άλατα και βιταμίνες που τρέφουν το δέρμα, βελτιώνοντας την υφή του.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, για να επιτευχθεί η επίδραση της αναζωογόνησης του δέρματος είναι δυνατή όχι μόνο μέσα από δαπανηρές θεραπείες στο κομμωτήριο – ένα συγκρότημα από υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο μια μεγάλη εναλλακτική λύση. Συστατικά του ορού τρέφει το δέρμα με τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, αναστέλλουν την απώλεια της υγρασίας. Όλα τα εξαρτήματα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα για την αναζωογόνηση του δέρματος. Δεν είναι μυστικό ότι το αποτέλεσμα αυτό έχει μικρή διάρκεια. Ως εκ τούτου, ο ορός για την αναζωογόνηση με υαλουρονικό οξύ πρέπει να εφαρμόζονται συστηματικά, που εργάζονται τακτικά ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα.

Η χρήση του Bluronica

Το υαλουρονικό οξύ για την αναζωογόνηση απλό στη χρήση, όπως όλα τα καλλυντικά προϊόντα. Η κύρια απαίτηση είναι να εφαρμόσει τον ορό μόνο σε καθαρό δέρμα. Πριν από τη διαδικασία για να πλύνετε και σκουπίστε το τονωτικό προσώπου. Κοσμετολόγους προτείνουμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα με υαλουρονικό οξύ για τα άτομα με την κατηγορία ηλικίας 27+. Η συχνότητα της εφαρμογής του συμπυκνώματος θα εξαρτηθεί από το βαθμό της γήρανσης του δέρματος, και τις επιθυμίες.

Ένα καλό παράδειγμα της χρήσης: το πρωί ο ενεργοποιητής πήκτωμα, και νύχτα ορού. Πρώτον, πάνω από το δέρμα θα λειτουργήσει υαλουρονικό οξύ με κολλαγόνο, και να εδραιώσει την επίδραση των θρεπτικών ουσιών. Καμία ζημιά και η εφαρμογή της συνήθους καθημερινής κρέμα για το λαιμό και το πρόσωπό σας μετά τη χρήση του συμπυκνώματος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τον ενεργοποιητή gel, το κύριο προϋπόθεση ότι το πρόσωπο που έλειπε διακοσμητικά καλλυντικά. Το συμπύκνωμα λαμβάνεται σε πιπέτα, τότε ένα μικρό ποσό που πιέζονται σε δάχτυλο και μασάζ μου κινήσεις τρίβονται στο δέρμα. Μετά συνιστάται να εφαρμόσει μια ενυδατική κρέμα.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής ενός συμπλόκου του υαλουρονικού οξέος για την αναζωογόνηση του προσώπου

Το αποτέλεσμα μετά τη χρήση του συμπυκνώματος υαλουρόνης αναισθητοποίηση. δόση εφόδου του επιταχυνόμενος υγρασίας το δέρμα γίνεται πιο ελαστική και ήπια, η χροιά αποκαθίσταται και ρυτίδες εξαφανίζονται. Για να αισθάνονται την πραγματική επίδραση της αναζωογόνησης σε πλήρη κατανόηση της, πρέπει να λάβει μια πορεία η οποία περιλαμβάνει τη χρήση του ενεργοποιητή πήγματος (υαλουρονικό οξύ με κολλαγόνο) και εντατική ορού. Αισθητικοί μαζί με τον κατασκευαστή συνιστώμενη μια πορεία 30 ημερών για την αποτελεσματική αναζωογόνηση. Και για να καθορίσει το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα χρειαστεί 2-3 μήνες πυκνού συνεχή χρήση.

Μετά την χρήση πορεία στο εξωτερικό θα αλλάξει:

  • λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες?
  • το δέρμα είναι βρεγμένο?
  • αποκαθιστά τη ομοιόμορφο χρώμα του δέρματος?
  • να αυξήσει την ελαστικότητα.

Αγορά υαλουρόνης

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ενεργοποιητή gel για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο, να γνωρίζουν την τιμή υαλουρόνης και να το αγοράσει, θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή ή τις διαταγές του, όπως μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει προϊόντα. Θυμάμαι! Η πληρωμή για τα αγαθά γίνεται μετά την παραλαβή της παραγγελίας και όχι προς τα εμπρός.

Karina, 38 ετών

Long μελέτησαν τις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέως, με την επίδραση των πολυσακχαριτών και πρωτεϊνών στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Είμαι κι εγώ ένας από εκείνες τις γυναίκες που ονειρεύονται να κρατήσει το δέρμα τους νέους όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα κομμωτήριο δεν μπορώ να το αντέξουν οικονομικά, έτσι έψαχνε για άλλες επιλογές. Αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκρότημα Bluronica, διέταξε ως δώρο για τα γενέθλιά του. Η πρώτη χρήση έδειξε αμέσως την πρώτη χαρά – την αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας του δέρματος. Εβδομάδα εξομαλύνεται ρυτίδες, εξομαλυνθούν χροιά. Σταμάτησε χρησιμοποιώντας τις κρέμες – κηλίδες γίνονται σχεδόν αόρατα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Marina, 31 χρόνια EM>

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

Το υαλουρονικό οξύ για την αναζωογόνηση κάνει πραγματικά θαύματα με το δέρμα. Είδα αυτό όταν άρχισα να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη Bluronica. Μέχρι έχω αρκετά για να το θέσω μόνο μία φορά σε ΕΣΑΣ. Ελαττώματα στο πρόσωπο έφυγε μετά από μερικές ημέρες χρήσης, και η ίδια η επιδερμίδα γίνεται λεία και ελαστική. πόδι της χήνας κοντά στα μάτια εξαφανίστηκαν, και οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες. Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα είναι πολύ απλό, εξακολουθεί να μου εξοικονομεί χρόνο. Αγόρασε το ίδιο συγκρότημα για τη μητέρα μου, στην απόδοση χωρίς αμφιβολία, και η μητέρα μου θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανανεωθείτε. Ένα πραγματικά καινοτόμο τρόπο για να ανανεωθείτε!

Lada P 41 EM>

Η Άννα, τι είναι αυτά που λες, έχεις το, λόγω της ηλικίας τους, δεν υπάρχει συσσώρευση κολλαγόνου στο δέρμα, εξαφανίζεται με την ηλικία, αλλά όχι στην ηλικία σας. Έκανα τις ενέσεις, αλλά στη συνέχεια κίτρινες κηλίδες, και δεν μπορώ να πάρω τα Σαββατοκύριακα μακριά, δουλεύω έτσι. Έχω αλλάξει σε αυτό το εργαλείο, όπως το φαινόμενο αυτό, και το κόστος είναι πολύ μικρότερο.

Victoria είναι 43 ετών EM>

Χρήση μέχρι και δύο μήνες. Σίγουρα μακριά από πλαστική χειρουργική, αλλά το αποτέλεσμα είναι.

Η Άννα είναι 28 ετών EM>

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα

Θέλω να αγοράσω, αλλά φοβούνται ότι είναι πολύ νωρίς, αν και οι ρυτίδες που ήδη υπάρχουν.

Jan, 39 χρόνια EM>

Μην διαβάζετε μόνο για την υψηλή απόδοση σύνθετη δράση των πρωτεϊνών και πολυσακχαριτών στην επιδερμίδα. Επίσης, ονειρεύονται ότι το δέρμα μου φαινόταν νεότερος, αλλά σε κομμωτήριο θεραπείες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Έτσι, ρώτησα τον άντρα μου ως δώρο για τα γενέθλιά μου για να πάρετε μια συγκρότημα «υαλουρονικό οξύ» πρόσωπο. Ακριβά, σίγουρα, αλλά τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν είναι σπατάλη. Ήδη η πρώτη αίτηση μου έδωσε μια απίστευτη αίσθηση φρέσκο ​​και καθαρό δέρμα, «πόδι της χήνας» γύρω από τα μάτια έχουν γίνει σχεδόν αόρατη. Χρησιμοποιείται το συγκρότημα για μια άλλη εβδομάδα – η επιφάνεια του δέρματος γίνεται πιο λεία και αισθητά πιο φωτεινή. Έχω ακόμη μερικές φορές ξεχνάμε να εφαρμόσει concealer. Όλοι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι.

Svetlana, 29 ετών EM>

Μαζί με τη συνήθη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ συγκρότημα Bluronica μόνο μία φορά την ημέρα. Το ποσό αυτό είναι αρκετό για μένα να διατηρηθεί το δέρμα λείο και ελαστικό. Εντυπώσεις μόνο θετικά. Αυτό που είναι πιο αρέσει είναι το γεγονός ότι είναι εύκολο στη χρήση -. Αποσπάσουν ένα μικρό ποσό με πιπέτα και τρίβονται στο δέρμα

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.