Bustelle – απόψεις και τις τιμές, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Η μαζική καλλιέργεια δεν είναι ιδιαίτερα κόπο να σκεφτόμαστε γυναικείας ομορφιάς. Είναι απλό: μεγάλο στήθος – τι de πιο σημαντικό πράγμα σε μια γυναίκα. Δεν θα μπω σε μια συζήτηση σχετικά με τη διαφορετικότητα της γυναικείας ομορφιάς και πρωτογονισμό αυτής της προσέγγισης. Στο τέλος, είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Και αν αποφασίσει να αυξήσει το στήθος της είναι δικαίωμά της. Αλλά είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα παρόμοιο στόχο, χωρίς χειρουργική επέμβαση, χρησιμοποιώντας την κρέμα Apsis;

Εκπληκτική διαφημιστικά σλόγκαν Bustelle

Είναι απλά φοβερό αρχή: “! Προτεινόμενες NTN, STS και το πρώτο κανάλι” EM>

αμέσως σαφές το επίπεδο του κοινού-στόχου, το οποίο έχει σχεδιαστεί αυτό είναι. «TV συνιστάται ανεπιφύλακτα!» EM> – Το επιχείρημα αυτό δεν θα υποστηρίξει. Αυτό δεν είναι ορισμένες επιστημονικές μελέτες και κλινικά ευρήματα, και τηλεόραση!

Φυσικά, αυτή η δήλωση αβάσιμες. Έτσι, η κατάσταση είναι διττός: από τη μία πλευρά, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν αυτές οι προτάσεις, και από την άλλη πλευρά, είναι ανόητο να το αποδείξει. Διότι ακόμη και αν αυτά τα κανάλια στην πραγματικότητα EM> συνέστησε την κρέμα γάλακτος, δεν μαρτυρούν υπέρ του.

Το υπόλοιπο της διατριβής όχι λιγότερο ευχάριστο: «Εκτέλεση του μαστού ένα θέμα υπερηφάνειας!» EM> – μια χαρά. Πώς μπορείτε να είστε περήφανος για το κατόρθωμά κάποιου άλλου;

Αν το στήθος είναι καλό αρχικά, είναι λόγω της γενετικής. Εάν τα στήθη γίνονται με καταπληκτική εμφάνιση μετά την κρέμα γάλακτος, αυτό συμβαίνει γιατί από τους παραγωγούς. Όμως, ο ιδιοκτήτης της προτομής να είμαστε υπερήφανοι; Σε γενικές γραμμές, το επίτευγμα είναι συζητήσιμο.

Bustelle ανανεώνει κύτταρα

Ακολουθεί μια προσπάθεια για να προσθέσετε ένα κομμάτι της «επιστήμης». Μεταξύ άλλων υποσχέσεις, μαθαίνουμε ότι Bustelle “προκαλεί την ενημέρωση των κυττάρων του μαστού” .

Σημαντική ανακοίνωση για τους εμπόρους Bustelle: η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων στο σώμα μας τρέχει χωρίς αυτούς. Έτσι τα κύτταρα του δέρματος είναι πλήρως ανανεωμένο σε περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Και η κρέμα σε αυτές τις διαδικασίες δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την εντύπωση ότι οι πωλητές της κρέμας Apsis σίγουρος το IQ των πελατών τους, λίγο μικρότερο από το Sparrow. Και τυφλά πιστεύουν ότι η τηλεόραση και είναι σε θέση να εξετάσει μεγάλα στήθη ως προσωπικό επίτευγμα του.

Καθώς αυξάνει το στήθος;

Αυτή η περιγραφή αποκαλύπτει την αρχή της δράσης της κρέμας για τη διεύρυνση του μαστού. Αποδεικνύεται ότι το μυστικό είναι στο φυτοοιστρογόνα -. «αποτελεσματική ανάλογο των γυναικείων ορμονών»

Με την πρώτη ματιά, εντάξει. Τα οιστρογόνα προωθεί πραγματικά την ανάπτυξη των μαστικών αδένων – ανάληψη είναι ένα φυσικό ανάλογο της φυτικής προέλευσης και όλα, τυλίξτε! Αλλά αυτό είναι μόνο με την πρώτη ματιά.

Στην πραγματικότητα, κανείς δεν αυξάνει το στήθος, ακριβώς την άντληση του σώματος με οιστρογόνα. Αυτό θα οδηγήσει σε ορμονικές διαταραχές και τρομερές παρενέργειες -. Για παράδειγμα, θα αυξήσει τον κίνδυνο των κακοηθών όγκων

Οι κατασκευαστές κρέμες για την αξίωσή του μαστού ότι έχουν βρει την τέλεια λύση. Πρόκειται για ένα φυτοοιστρογόνα – είναι όπως τα οιστρογόνα, φυσικό και ασφαλές. Φυτοοιστρογόνα βρίσκεται στα μήλα και το σιτάρι, το καρότο και σόγιας στην μπύρα και στις περισσότερες από αυτές τις κρέμες για τη διεύρυνση του μαστού.

Γιατί φυτοοιστρογόνα αυξάνει το στήθος

Πρώτη . Όπως το τρίψιμο των φυτοοιστρογόνων στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει το σώμα να αυξήσει την ανάπτυξη των μαστικών αδένων; Ακόμη και αν τα φυτοοιστρογόνα μπορούν να αυξήσουν στήθους (αν και δεν είναι), η κρέμα θα πρέπει να τρώτε στο πρωινό, όχι να τα τρίψετε την αποτυχία σας.

Β ‘. Παράθεση Βικιπαίδεια:

 • «Επί του παρόντος, φαίνεται ότι αυτοί οι φόβοι, οι οποίες σχετίζονται με την υπόθεση ότι τα φυτοοιστρογόνα μπορούν να κατέχουν ορισμένες ιδιότητες αυτών των οιστρογόνων ή να είναι ρυθμιστές των υποδοχέων οιστρογόνων στο ανθρώπινο σώμα, είναι χωρίς Ίδρυμα».
 • Το συμπέρασμα αυτό γίνεται με βάση την κλινική έρευνα, στρώμα και Busino, η οποία διεξήχθη σε 200Bustelle και Bustelle999.

  Ηθικό δίδαγμα: η φυτοοιστρογόνα δεν είναι το ίδιο όπως τα οιστρογόνα. Δεν επηρεάζει την ανάπτυξη των μαστικών αδένων. Και αν ξαφνικά άρχισε να επιρροή, θα ήταν μια απόδειξη των αλλαγών στην ορμονικών επιπέδων του σώματος. Και θα υπόσχονται πολλά προβλήματα υγείας.

  Ακίνητα κριτικές για την κρέμα Bustelle

  Αποδεικνύεται, από την άποψη της επιστήμης κρέμα με φυτοοιστρογόνα μαστού δεν θα αυξηθεί. Η θεωρία αυτή επιβεβαιώνεται από την πρακτική. Στις κριτικές σχετικά με πραγματικούς ανθρώπους σε Usovice

  Η βασική αρχή της ανάδρασης είναι απλή: η κρέμα είναι άχρηστο – είναι μια κοινή απάτη. 3 βραβεία, πιθανότατα αριστερά από τα ταμεία των πωλητών, η συνολική εικόνα δεν επηρεάζεται. Μέση βαθμολογία της βαθμολογίας Bustelle.94 μιλάει από μόνη της.

  Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που αναφέρθηκαν μερικές φορές ενυδατική δράση. Αλλά σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμένω, όταν αγοράζουν μια κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού.

  Περίληψη Bustelle

  Κρέμα για την ενίσχυση του μαστού Apsis – ένα άχρηστο εργαλείο. Πολλές διαφημίσεις διατριβές γελοίο: φυτοοιστρογόνα αυξάνει το στήθος. Δεν μπορεί να επηρεάσει το σώμα κατ ‘αρχήν, εάν την εφαρμόσει στο δέρμα και να μην καταναλώνεται από το στόμα.

  Ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα «Ottovich», όπου μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των πραγματικών χρηστών. Επιβεβαιώνουν ότι Apsis -. Τακτά ενυδατική κρέμα, που πωλείται υπό το πρόσχημα των κονδυλίων για την αύξηση του μαστού

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.