Dietonica – απόψεις, σχόλια, τιμές, φόρουμ, πώς λειτουργεί;

Αυτό σημαίνει μόνο για την απώλεια βάρους, ούτε δοκιμάστε τις γυναίκες: δισκία, κάψουλες, τσάι, καφέ, κρέμες, σπρέι … Φαινομενικά, τίποτα νέο να εφεύρουν πια. Αλλά έρχεται μετά από όλα! Γνώρισε νέα στιγμιαίο ρόφημα για την απώλεια βάρους που ονομάζεται «Dietonica»! Υπόσχεται σε λίγους μήνες να κάψει δεκάδες κιλά λίπους στο σώμα σας. Θα πετύχει;

Εργαλείο για την απώλεια βάρους Dietonica

«Dietonica» είναι μια στιγμιαία θεραπεία για την καύση του λίπους. Στη διαφήμιση προβάλλεται το επιχείρημα ότι αυτό είναι το ισχυρότερο λίπος καυστήρα που έχει ποτέ παραχθεί. Οι αξιούμενες μηχανισμοί δράσης στο σωματικό βάρος:

 • μείωση της όρεξης?
 • επιτάχυνση του μεταβολισμού?
 • καύση του λίπους.

Ο κύριος μηχανισμός δράσης είναι η επιτάχυνση του μεταβολισμού. Το διαφημιστικό κείμενο για την κατ ‘επανάληψη εστιάζεται.

Τα οφέλη από την απώλεια βάρους με τη βοήθεια του «Dietonica»:

 • 1 μάθημα αντικαθιστά έξι μηνών από την επιμελή εκπαίδευση?
 • μακράς δράσης – 24 ώρες?
 • χωρίς πείνα και το άγχος?
 • δίαιτες δεν χρειάζονται?
 • καίει το λίπος ακόμα και όταν κοιμάστε.

Αποτελέσματα απώλεια Σχετικά βάρους δεν είναι άμεσα δήλωσε. Ωστόσο, η επίσημη ιστοσελίδα παρουσιάζει μαρτυρίες από ασθενείς οι οποίοι φέρεται να έχασε πάνω από δέκα κιλά σε μηνιαία βάση. Υπάρχει μια δημοσιεύεται φωτογραφία μιας γυναίκας, πιθανώς μειώθηκε κατά τη χρήση «Dietonica» 62 κιλά σε 3,5 μήνες.

Οδηγίες χρήσης Dietonica

Η επίσημη ιστοσελίδα του «Dietonica» δεν υπάρχουν δεδομένα για το πώς να πάρει αυτό το συμπλήρωμα. Γνωρίζουμε μόνο ότι λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και απαγορεύεται να διαρκέσει περισσότερο από 2 μερίδες.

Στην εικόνα βλέπουμε η συσκευασία, η οποία απαριθμούνται βάρος: 100 g συνθέσεως κυριαρχείται από φυτικά συστατικά. Σε αυτή τη βάση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι σας προσφέρεται ένα τσάι που θα πρέπει να παρασκευάζεται και να ληφθούν μέσα.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά είναι δυνατά λέει: «Dietonica» – το πρώτο διαλυτό μέσα στον κόσμο που διαλύει το λίπος. Αν είναι πραγματικά διαλυτό, δεν είναι το τσάι. Ωστόσο, η διαλυτότητα του ποτού είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα συστατικά που αναφέρονται στη σύνθεση.

Σύνθεση Dietonica

Υποστηρίζεται ότι το «Dietonica» περιλαμβάνει 7 συστατικά. Στον κατάλογο των συστατικών στην επίσημη ιστοσελίδα είναι μόνο μερικά από αυτά, και συγκεκριμένα:

 • κάκτου Hoodia?
 • ginseng?
 • βρομελίνη?
 • το πράσινο τσάι?
 • εκχυλίσματα φρούτων-αντιοξειδωτικά.

Η γνώμη του γιατρού Dietonica

«Dietonica» δεν θα βοηθήσει να χάσετε βάρος. Οι περισσότερες ουσίες για τη μείωση του βάρους είναι εντελώς άχρηστη. Πηγαίνετε για:

Cactus hoodia. Το μόνο συστατικό που μπορεί να είναι ένα τέντωμα για να ονομάσουμε χρήσιμο για το σχήμα. Προφανώς μειώνει την όρεξη. Η αποτελεσματικότητα δεν έχει αποδειχθεί. Εκτός αυτού, μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο εξαγάγετε hoodia, η οποία είναι μια κουκούλα βιολογικά ενεργών ουσιών, αλλά όχι τον κάκτο στη φυσική του μορφή.

Ginseng. ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Παραδώστε την καταπολέμηση της κόπωσης ή για την τόνωση της μη ειδικής ανοσίας. Στο σωματικό βάρος δεν επηρεάζονται.

βρομελίνη. Πεπτικό ένζυμο που διασπά πρωτεΐνες στο έντερο. Καμία επίδραση στο σωματικό βάρος. Ναι και η πέψη έχουν σημαντική επίπτωση δεν είναι σε θέση.

Το πράσινο τσάι. φέρνει ένα μικρό ποσοστό οφέλους. Αλλά ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι την ημέρα θα έχει μικρή επίδραση – η δόση είναι πολύ χαμηλή. Άλλωστε, αυτό το ποτό είναι συνήθως φθηνότερα από ό, τι «Dietonica».

Φρούτα εκχυλίσματα-αντιοξειδωτικά. Δεν ξέρω τι φρούτα έχουμε στο μυαλό μας, αλλά σε κάθε περίπτωση αντιοξειδωτικά από το σωματικό βάρος δεν επηρεάζεται.

Βάσει της σύνθεσης, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η χρήση του «Dietonica» δεν θα είναι σε θέση να επιταχύνει το μεταβολισμό και να μειώσει το βάρος. Είναι μια φάρσα.

FalseDietonica

Το σύνολο είναι “Dietonica” – ψέματα. Επιπλέον, οι ίδιοι οι πωλητές βρίσκονται σε σύγχυση σε ψέματά τους. Για παράδειγμα, ένα κείμενο που δηλώνει ότι «Dietonica» απολύτως ασφαλής. Μπορείτε να πάρετε το φάρμακο χωρίς φόβο για την υγεία τους.

Στη συνέχεια, όμως οι πωλητές ισχυρίζονται ότι είναι το πιο ισχυρό εργαλείο στον κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 2 δόσεις την ημέρα. Προσοχή! “Dietonica” είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο!

Σχεδόν όλες οι πληροφορίες για την ιστοσελίδα είναι ένα ψέμα, συμπεριλαμβανομένων:

 • οι πλασματική ιδιότητες των δραστικών συστατικών?
 • κακώς δήλωσε ότι «Dietonica» έχει μια κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, παρόλο που καμία έρευνα έχει αναλάβει?
 • υποσχέθηκε ρεαλιστικό ρυθμοί απώλειας βάρους – έως 50% του σωματικού βάρους (60 kg) σε μόλις 3,5 μήνες?
 • προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι «Dietonica» χάσουν αστέρια βάρος, αν και κανένας από τους διάσημους ανθρώπους με τη συσκευασία αυτού του εργαλείου στα χέρια δεν παρατηρήθηκαν.

Ακόμη και ένα τεμάχιο, το οποίο αντιπροσωπεύει το μεταβολισμό λέξη, που υποτίθεται ότι δανείστηκε από τη Wikipedia, στην πραγματικότητα, εφευρέθηκε από τους πωλητές. Μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα της εγκυκλοπαίδειας και ελέγχου. Μια τέτοια ανόητη ορισμός δεν δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε περισσότερο ή λιγότερο επαρκή πηγή πληροφοριών.

Το πιο πιθανό, αντί για «σούπερ» θεραπείες για την απώλεια βάρους θα πάρετε συνηθισμένο τσάι με φρούτα, με την ενδεχόμενη προσθήκη κάποιων άλλων φυτών. Το συμπέρασμα που μπορεί να έρθει με την εξέταση της σύνθεσης και της εικόνας του πακέτου.

Δικαστή για τον εαυτό σας:

 • το εργαλείο είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 100 γραμμαρίων?
 • η σύνθεση περιλαμβάνει πράσινου τσαγιού στη φυσική του μορφή?
 • περιλαμβάνονται επίσης βρομελίνη (ένα συστατικό του ανανά) και φρούτα.

Αν θέλετε να ελέγξετε την παραγγελία σας «Dietonica», και στη συνέχεια να γράψετε μια κριτική στα σχόλια αυτά στο πακέτο. Το διαζύγιο ή όχι

Τιμή Dietonica

«Dietonica» κόστος …. Η τιμή είναι για ένα πακέτο που ζυγίζει 100 γρ. Πόσοι από αυτούς θα πρέπει να πορεία – ελέγξτε με το βοηθό πωλήσεων. Όλα εξαρτώνται από το πόσα κιλά θα πρέπει να ρίξει. Μετά από διαβούλευση με το τηλέφωνο πωλητές συνήθως συνιστάται να αγοράσει 3-4 της συσκευασίας «Dietonica».

Πού να αγοράσετε Dietonica;

«Dietonica» πωλείται μόνο online στην επίσημη ιστοσελίδα. Για να παραγγείλετε τα εργαλεία μπορούν να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Εκεί, εισάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου.

Μετά την υποβολή μπορείτε να ενημερώνεστε. Ο πωλητής θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την παραγγελία, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον αριθμό των πακέτων που απαιτούνται για την πορεία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καλέσετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας. Μετά από μια εβδομάδα πάρει «Dietonica» στο ταχυδρομείο.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.