Dynamite – το δάγκωμα ενεργοποιητή, απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

δυναμίτη ένα ισχυρό ενεργοποιητή του δαγκώματος, οπότε πιάσε την αλιεία δυναμίτη και να μην φοβάστε των προστίμων και rybinspektora. Μετά από όλα, είναι μια ιταλική προϊόν που παρασκευάζεται με βάση φερομόνες, από δεξιά καταλαμβάνει μία από τις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των ελκυστικών.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η αλιεία με δυναμίτη ενεργοποιητή δάγκωμα EFFECT συμβάλλει στη διαδικασία τον ενθουσιασμό και την απόλαυση των υπαίθριων λάτρεις του.

Η ιστορία της δημιουργίας Dynamite

Η βάση της την εξαιρετική δουλειά που είναι οι βιολογικά δραστικές ουσίες – φερομόνες, οι οποίες κατανέμονται σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Αν και αυτό επηρεάζει όλους τους τύπους των θαλάσσιων και ποτάμιων κατοίκους. Αυξάνει το μεταβολισμό, τα ψάρια αισθάνεται έντονη πείνα, συγκεντρώνοντας σε σμήνη, πηγαίνετε στο γάντζο ή δέλεαρ σας.
Η ουσία αυτή συντίθεται από τις ιταλικές επιστήμονες το 2011. Οδήγησε την ανάπτυξη του Δρ Andy Moore. σύνθεση χημική ένωση και τις ιδιότητες, συνεπής με το φυσικό ομόλογό.

Στη συνέχεια, με τη χρήση μιας ουσίας που συντίθεται ξεκίνησε την παραγωγή της προσελκύσεως υπό την ονομασία Dynamite. Με βάση τις συντίθενται φερομόνες, συμπυκνώθηκε αιθέριο έλαιο. Κάθε επιμεταλλωμένο σακκουλάκι περιέχει 5 ml, κάθε συσκευασία περιέχει 5 πακέτα.

Οι άνθρωποί μας αναλώνεται με προϊόντα απομίμησης ενδιαφέρονται για το θέμα. Μια τέτοια ισχυρή επιρροή στην Dynamite ψάρια – απάτη ή όχι; Οι αλιείς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτό ενεργοποιητής, θα ανταποκριθεί με μοναδικό τρόπο. Εκπληκτική έργων βασίζεται στην δράση των φερομονών, που αναγκάζουν τα ψάρια να τρέφονται ενεργά, και να συγκεντρωθούν σε μεγάλα σχολεία.

Η σύνθεση του προσελκυστικού Dynamite

Η σύνθεση του ενεργοποιητού είναι ισορροπημένη και περιλαμβάνει τις ακόλουθες ουσίες:

  • ένα συνδετικό είναι η χρήση ιχθυάλευρων?
  • δίνουν οσμή και γεύση, όλα τα είδη των προσθέτων ζαχαροπλαστικής?
  • διαφορετικά αιθέρια έλαια δελεάσουν το θήραμα?
  • και, φυσικά, οι φερομόνες δρουν στο ψάρια όπως βαλεριάνα για γάτες.

Το υπόλοιπο του κάθε συστατικού και τη δράση του υγρού – σε αυτήν την περίπτωση η επιτυχία της κάθε αλιευτικού απελευθέρωσης. Αυτές οι ιδιότητες επιτρέπουν να δελεάσουν τα ψάρια από μακρινές περιοχές. Πηγαίνοντας από όλα τα sites της δράσης της ουσίας, που σπεύδει να το δόλωμα. Μην ξεχάσετε να κάνετε το δέλεαρ με δόλωμα, επιτυχημένη αλιείας σας με ασφάλεια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ενεργοποιητή δάγκωμα Dynamite

αλιείας EFFECT Dynamite, χρησιμοποιείτε πάντα και παντού. Αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτές αποχρώσεις που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Προσοχή των προϊόντων απομίμησης, θυμηθείτε, αυτό προσελκυστικό παράγεται μόνο σε υγρή μορφή σε 5 πακέτα σε επιμεταλλωμένο συσκευασία. Για συμπερίληψη στο τελικό μίγμα, παρατηρούμε αναλογία. Ένα φακελάκι αραιώνεται στο τελικό δόλωμα, βάρους 2 kg, μέγιστη 2.5 kg. της Δόλωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές, προετοιμασίες σας κατάστημα-αγόρασε.

Τώρα πάτε για ψάρεμα, παίρνετε το ξηρό μίγμα με τον ενεργοποιητή. Από την λίμνη και αραιώστε το με νερό του ποταμού και να προσελκύσει μέρος.

Στην χειμερινή περίοδο, μπορείτε να εφαρμόσετε το προσέλκυσης καθαρό για να υγράνετε το δόλωμα ή δέλεαρ. Για να γίνει αυτό, αραιώστε το φακελάκι σε 200 ml ύδατος από τη δεξαμενή. Προς το παρόν, τα ψάρια αγαπά δέλεαρ των ζώων και δόλωμα, έτσι χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, δεξαμενή σας θα είναι γεμάτα ψάρια. Το κύριο πράγμα -. Δεν αναστρέψετε το ποτήρι και ρίχνουμε το μείγμα, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα δαγκώσει

Όταν, όπου, και ποιος η αλιεία με δυναμίτη

Η σύλληψη, με τη βοήθεια αυτής της ουσίας μπορεί να είναι σχεδόν κάθε ψάρι σε κάθε σώμα του νερού. Μπορεί να είναι στη θάλασσα, ποτάμι, λίμνη – όπου κι αν θα είναι μια επιτυχία και οι πολυπόθητο τρόπαια. Δεν εξαρτάται αρπακτικό ή ειρηνικά ψάρια θα βρείτε πάντα γάντζο ή μπλουζάκι σας.

Είναι σημαντικό να γίνει απολογισμός της προσέλκυσης, πηγαίνοντας στο ποτάμι με ένα ισχυρό ρεύμα. Σε αυτή την περίπτωση ένα πακέτο δεν είναι αρκετό. Για να αποθηκεύσετε σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να κάνει ένα δέλεαρ με τη βοήθεια του προστίμου τσάντες, αυτή η μέθοδος θα επιτρέψει σε σας για να καθαρίσετε γρήγορα το δόλωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της διαβροχής των δολώματα ή δολώματα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σε στάσιμα νερά ή λίμνες με αργή κατανάλωση ρεύματος είναι μικρή. Να έχετε υπόψη σας σχετικά με τη σωστή εισαγωγή συμπληρωματικών τροφών. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ένα φακελάκι είναι αρκετό για 5 -. 7 επιτυχημένο ψάρεμα έτσι κι αλλιώς

Εν κατακλείδι τα κύρια σημεία

Πηγαίνοντας η αλιεία, να είστε βέβαιος να λάβει μια τσάντα της Dynamite.

Κάνοντας το δέλεαρ, να τηρούν τις αναλογίες κάθε ουσίας. Θυμηθείτε – κάνοντας ένα ανεπαρκές ποσό, δεν θα δελεάσουν τα ψάρια για τον εαυτό τους, και κάνοντας υπερβολική ποσότητα -. Πάρει ενεργό ψάρια, αλλά δεν δίνουν προσοχή στο γάντζο σας

Προσοχή των προϊόντων απομίμησης, θυμηθείτε, το προσελκυστικό παράγεται μόνο σε υγρή μορφή, συσκευασία των 5 σακούλες. Αγοράστε την ποιότητα των προϊόντων που προέρχονται από αξιόπιστες πωλητές, την επιτυχή αλιείας θα πρέπει να παρέχονται.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!
Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.