Electricity Saving Box – απόψεις και την τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσετε

Πρόσφατα στην αγορά εμφανίστηκε μια ασυνήθιστη ηλεκτρική συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Το όνομά του μεταφράζεται στα αγγλικά ως «οικονομικά της ηλεκτρικής ενέργειας.» Η συσκευή πωλείται στο online καταστήματα σε ελκυστική τιμή. Η προσφορά δεν είναι σε θέση να παραμείνει αδιάφορος για τους πολλούς καταναλωτές που επιθυμούν για να μειώσουν το κόστος για την ηλεκτρική ενέργεια χωρίς συνημμένα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στην ιστοσελίδα διαφημίζει τη συσκευή, μπορείτε να βρείτε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά οικονομικό, το καθεστώς της σύνδεσης, η αποτελεσματικότητα της χρήσης και την αρχή της λειτουργίας. Υπάρχει ακόμη και ένα πιστοποιητικό συμμόρφωσης. Οι άνθρωποι αφήνουν σχόλια του είδους τις εργασίες. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν πολλές συσκευές που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε στα συμβατικά καταστήματα.

Υποψίες όταν χρησιμοποιείτε το μηχάνημα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Κατασκευαστής υποσχέσεις οικονομιών ηλεκτρικής ενέργειας τελειώματα διακυμάνσεις της τάσης , λόγω αντιστάθμισης αέργου ισχύος. Αυτό, με τη σειρά του, θα πρέπει να μειώσει το κόστος χρήσης και να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των οικιακών συσκευών. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, απλά τοποθετήστε το στην υποδοχή και πιέστε το με το πλήκτρο ενεργοποίησης.

Αυτή η χρήση των οικονομιών δεν παραβιάζει τους κανόνες του εφοδιασμού με ηλεκτρισμό, καθώς η συσκευή ενεργοποιείται αποκλειστικά από την εγχώρια μετρητή. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των παραγωγών και των καταναλωτών, η συσκευή θα πρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι και 33 τοις εκατό της ενέργειας. Όλα αυτά ακούγονται πολύ δελεαστικό, όμως, Για την καλύτερη κατανόηση , για να καταλάβουμε οικονομικό ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση Box είναι ένα διαζύγιο ή η αλήθεια.

Σε μια πιο λεπτομερή μελέτη διαπίστωσε δύο πιθανές σημάδι του διαζυγίου. Η πρώτη σχετίζεται με την ισχυρή διαταραχή των τιμών για την οικονομική της ενέργειας. Για παράδειγμα, σε ένα από τα online καταστήματα είναι 700 …. Επίσης βρέθηκαν δείγματα και 208, και για το 1600 … ότι φαίνονται και λειτουργούν σχεδόν το ίδιο. Το παραπάνω επιχείρημα δεν επιτρέπει να αμφισβητηθεί ότι είναι ένα και το αυτό προϊόν, μόνο που πωλούνται σε διαφορετικές τιμές και με διαφορετική ποιότητα.

Το δεύτερο σημάδι της κακής ποιότητας είναι ότι ο κατασκευαστής και η χώρα προέλευσης της συσκευής παραμένουν άγνωστα . Αυτό μπερδεύει πολλούς προμηθευτές. Η απουσία επαρκών στοιχείων για την εταιρεία-κατασκευαστή του προϊόντος εγείρει επίσης σοβαρές αμφιβολίες ως προς την πραγματικότητα των υποσχέσεων της.

Η αρχή της λειτουργίας των οικονομιών ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή για την προώθηση της ιστοσελίδας, οικονομική παρέχει μετατροπή του αντιδραστικού συστατικού του ρεύματος στο ενεργό, μειωμένη παρεμβολή και η τάση υπερτάσεις, σταθεροποίηση του, και το προκύπτον χαμηλότερη κατανάλωση της ενέργειας. Το διαβατήριο δείχνει επίσης τα χαρακτηριστικά της συσκευής:

  • τάσης – 90-250 V?
  • τρέχουσα συχνότητα – 50 έως 60 Hz?
  • μέγιστο φορτίο μέχρι 15 kW.

Τελευταία kharkteristika φαίνεται ύποπτη, επειδή η συσκευή δεν έχει εξόδους για σύνδεση με άλλους καταναλωτές. Μερικοί διανομείς από αυτές τις συσκευές υποστηρίζουν ότι, επίσης, φέρεται να προσδιοριστεί η μετατόπιση φάσης μεταξύ τάσης και ρεύματος.

Μια πιο λεπτομερής αξιολόγηση της λειτουργίας της συσκευής από τη σκοπιά των νόμων της φυσικής μπορεί να δοθεί μόνο με βάση ακριβείς μετρήσεις. Μερικοί αγοραστές επιφυλακτικοί όλων αυτών των καταστάσεων και ιδιότητες. Πολλοί από αυτούς δεν ενδιαφέρονται για όλες αυτές τις αποχρώσεις.

Η εσωτερική κατασκευή της συσκευής ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Η διαφήμιση υλικά για την εμφάνιση του εξαρτήματος. Όταν μια ανεξάρτητη αυτοψία οικονομίες για διασκέδαση, αντί των πολύπλοκων ηλεκτρονικών βρέθηκαν αρκετά απλό ηλεκτρικό κύκλωμα:

  • Προς τα συμπεράσματα της εισόδου βύσματος συνδεδεμένο διακόπτη, προστατευτικής ασφάλειας, βαρίστορ, πυροσβεστική συμπυκνωτή (χωρητικότητα – 5 UF) και μία γέφυρα διόδων?
  • Αυτή Λεπτομέρειες συνδέονται δύο τακτικές LEDs και κυμάτωση πυκνωτή εξομάλυνσης (με χωρητικότητα 1000 UF).

Μύθος ή αλήθεια ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Μια τέτοια διάταξη είναι περισσότερο σαν ένα συνηθισμένο φακό ή φως τη νύχτα, παρά τον αντισταθμιστή αέργου ισχύος. Είναι γι ‘αυτό το λόγο η συσκευή δεν θα είναι σε θέση να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε ενέργεια. Αντίθετα, η κατανάλωση ενέργειας είναι η συσκευή η ίδια σε καμία περίπτωση δεν είναι ίσο με το μηδέν. Όλα αυτά τα γεγονότα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η οικονομική – μια πραγματική διαζύγιο και ένα άλλο τέχνασμα των απατεώνες

.

Ο αγοραστής πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό για την αγορά της συσκευής, αλλά αντιμέτωποι με την έλλειψη επίδρασης. Επειδή η ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας είναι άδειο, η οποία δεν παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας και μπορεί να παίξει μόνο το ρόλο του διακοσμητικού πηγή φωτός. Όλες οι υποσχέσεις του κατασκευαστή έφερε μόνο την επιθυμία να σε μετρητά για τους καταναλωτές. Δεν συνιστάται να αγοράσει τη συσκευή που περιγράφεται, δεδομένου ότι όλες οι δαπάνες θα εξαφανιστεί εντελώς.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.