Electricity Saving Box – τιμή, πού να αγοράσουν, απόψεις

Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας – μια μικρή συσκευή, ικανή (ανάλογα με τους πωλητές και διαφήμιση) για να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας από 5 έως 60%. Η εξήγηση της αρχής των ενεργειών του για έναν αγοραστή είναι μακριά από ηλεκτρικές φαίνονται αρκετά πειστικές. Αλλά ο άνθρωπος μας δεν είναι τόσο αφελής όσο πριν από 20 χρόνια. Και αναρωτιέται: Ηλεκτρική ενέργεια Αποθήκευση Box είναι ένα διαζύγιο ή η αλήθεια

.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σε διαφημιστικό υλικό και οδηγίες για την ηλεκτρική ενέργεια Saving Box περιγράφει τον μηχανισμό της συσκευής και των μεθόδων της χρήσης του. Ακόμη και εκεί μπορείτε να βρείτε τον πίνακα της αποτελεσματικότητας, που δείχνει σε ποιες περιπτώσεις είναι πιο αποτελεσματικό και όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ένα ισχυρό επιχείρημα για τους πωλητές είναι ότι το πιστοποιητικό Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας ασφαλείας της Ευρώπης, το Καζακστάν, την Ουκρανία και την Τουρκία. Τι θα μπορούσε να είναι ένα διαζύγιο, αν τα πιστοποιητικά;

Σημειώστε ότι η ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση Box είναι ένα μόνο από τα εμπορικά σήματα της «οικονομικά ηλεκτρικής ενέργειας» που διατίθενται στην αγορά. Στην ίδια κατηγορία EkoEnerji (Τουρκία), SmartBoy, ηλεκτρικής ενέργειας Ενέργειας Electric Power Saver, “Econometr”. Κατά κανόνα, η χώρα προέλευσης είναι η Κίνα. Ενώνει αυτές οι συσκευές σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας. Το ίδιο γι ‘αυτούς και το κύκλωμα μεταγωγής:. Παράλληλα με το φορτίο, μετά το μετρητή, αλλά όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τον

EkoEnerji, 25 W

Το εξυπηρετικό άτομο θα παρατηρήσετε την ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας και τα ανάλογά της είναι ένα ακόμη κοινό στοιχείο: ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να δει μόνο σε χώρους με μεγάλα επαγωγικά φορτία. Και η δήλωση αυτή είναι η αλήθεια.

Οι πρώτες ενδείξεις ότι η αποτελεσματικότητα της εξοικονόμησης ηλεκτρισμού Box απέχει πολύ από την αλήθεια

εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για πολλά χρόνια, είναι η παγκόσμια τάση. Οι διεθνείς εταιρείες αγωνίζονται για να κάνουν τα κατανάλωση ενέργειας συσκευών τόσο φθηνές όσο το δυνατόν. Για το θέμα αυτό υπάρχουν εξειδικευμένα εργαστήρια. Και κάθε απόφαση στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας γρήγορα εξαπλώνεται μεταξύ των παραγωγών και εμφανίζεται σε προϊόντα τα εμπορικά σήματα. Από εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: γιατί να μην δούμε ανάλογα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας από τη Philips, Samsung ή LG

;

«Οικονομική» που πωλούνται μέσω αποκλειστικών διανομέων. Την ίδια στιγμή, γνωστών κατασκευαστών του ηλεκτρολόγου μηχανικού προτιμούν να εργαστούν μέσω των περιφερειακών γραφείων. Έτσι έχουν άμεση πρόσβαση σε πωλητές και μεγάλους καταναλωτές, να τους παρέχει ενημερωτικό, επιστημονικό, μηχανική και τεχνική υποστήριξη. Γιατί κατασκευαστή της ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας δεν χρησιμοποιούν αυτό το αποτελεσματικό σύστημα;

Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Το τρίτο σημείο είναι η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας γίνεται συνήθως με βάση την αλλαγή του ρεύματος στο κύκλωμα (καμία συσκευή με αυτό). Κάθε ειδικός θα σας πει ότι η μείωση του συνολικού ρεύματος στο δίκτυο εξακολουθεί να μην δείχνουν σαφώς στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Γιατί να μην εκτελέσετε την άμεση μέτρηση της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας ή ενεργό ισχύ; Μην χρησιμοποιείτε μια τέτοια δύσκολη μέθοδος υπολογίζει την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας για το διαζύγιο πιθανούς αγοραστές.

Αν οι εξηγήσεις της αρχής «οικονομικά» προχωρήσει περαιτέρω «τεχνογνωσία» και «άγνωστο φαινόμενο», μιλάμε για τη μετατροπή της αντιδραστικής ενέργειας (δεν επηρεάζει τη δυναμική του μετρητή) στην ενεργό. Ενεργός ενέργεια, σε αντίθεση με αντιδραστική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετασχηματισμό σε άλλες μορφές ενέργειας, που βρίσκεται στη βάση των εργασιών της κάθε συσκευής καταναλωτή. Αλλά οποιοσδήποτε φυσικός, θα σας πω ότι η αντιδραστική ενέργεια μπορούν να δαπανηθούν μόνο για τη δημιουργία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην επαγωγική ικανότητες (για παράδειγμα, στις περιελίξεις του μοτέρ). Σε άλλες μορφές ενέργειας για να ενεργοποιήσετε δεν είναι αδύνατο. Υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις φαντασίας, η οποία εύκολα να καταποθούν από τους αγοραστές, οι οποίοι επιθυμούν να μειώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Απόδειξη το διαζύγιο, ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Ηλεκτρικό διάγραμμα της συσκευής είναι η καλύτερη απόδειξη της διαφημιστικής αλήθεια-σε-«οικονομικά». Για τα περισσότερα από αυτά του σχήματος δεν μπορούσα να βρω. Ευχάριστο εξαίρεση είναι Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Αν θέλετε στο Internet μπορείτε να βρείτε έννοια του:

Και τι βλέπουμε; Αυτή είναι η πιο κοινή φίλτρο της συσκευής των δύο πυκνωτών με τη στοιχειώδη ανορθωτή. Στα φυλλάδια που έχω διαπιστώσει ότι στη συσκευή υπάρχει και μια πηγή των υψηλότερων αρμονικών, αλλά σε αυτό το καθεστώς δεν έχει εντοπιστεί. Φαίνεται ότι το όλο σχέδιο έχει ως στόχο να τροφοδοτήσει δύο LEDs, τα οποία παπουτσιών στο σώμα του οργάνου -. Ένα είδος μίνι-φώτα

Το μόνο υπό όρους χρήσιμο πράγμα σε αυτό είναι ο πυκνωτής που είναι παράλληλα με το δίκτυο. Με την κατάλληλη επιλογή των χαρακτηριστικών αυτής της συμπυκνωτή θα προκαλέσει τους κινητήρες (πλυντήριο, ψυγείο, ανεμιστήρας, κ.λπ.) για να καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος αντιδραστική ενέργεια για να δημιουργήσει ένα μαγνητικό πεδίο πιο αποτελεσματικά. Αυτό θα ανακουφίσει το τοπικό δίκτυο.

ΑΛΛΑ: η μέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας δεν αντιδρά σε άεργο ισχύ. Είναι «cool» ανάλογα με την κατανάλωση μόνο ενεργού ισχύος, η οποία είναι Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επηρεάσει.

Θεωρία, θεωρία, αλλά δεν το πείραμα αποδείξεις μου δεν είναι όλα φαίνονται λογικές. Για το πείραμα, δεν χρειάζεται ένα Hadron Collider, ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ή κάτι άλλο δύσκολο. Έχω συνδεθεί διάφορες συσκευές στο δίκτυο και μέτρησε την κατανάλωση ενέργειας με τη χρήση του μετρητή ισχύος με και χωρίς παράλληλη λειτουργία «elektrisiti κουτί seyving». Στη συνέχεια, βρήκε τη διαφορά μεταξύ της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας με και χωρίς τις «οικονομίες». Η τάση στην είσοδο ήταν 230 Volts.

  • πυρακτώσεως λαμπτήρα 60 W – διαφορά + 8,2% YTD
  • Η ηλεκτρική θερμάστρα 1000 W – διαφορά +0,3%
  • Η λάμπα φθορισμού 11 W – διαφορά 18,3 τοις εκατό
  • Ηλεκτροδιατρητή 1100 watts – μια διαφορά -3,3%

Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η κατανάλωση ρεύματος κατά την ενεργοποίηση ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box αυξηθεί. Αλλά σε μία περίπτωση, όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή με ένα ισχυρό κινητήρα, παρατηρείται μια μικρή αποταμίευση. Η πιθανή εξήγηση για τη φύση αυτής της οικονομίας που ανέφερα πιο πάνω – πιο αποδοτικός κινητήρας καταναλώνει άεργο ενέργεια, αλλά ο μετρητής ροής δεν θεωρείται

.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αν θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να επιβεβαιώσει αυτό το συμπέρασμα ανεξάρτητα. Αλλά ποτέ δεν πήγα σε ένα πείραμα μεγάλης κλίμακας, λόγω της ανάγκης ενός μεγάλου ποσού των μετρήσεων και των ισχυρών αρκετά παρατεταμένη πίεση στο δίκτυο του σπιτιού μου. Γνωρίζω ήδη ότι, αν μια σημαντική διαφορά και θα εμφανιστεί, δεν θα χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας. Σύγχρονη μέτρα της ηλεκτρικής ενέργειας που πληροί GOST R 52322 2005, δεν θα πρέπει να είναι επιρρεπείς σε τέτοιου είδους «ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box».

Διανομείς πολλά μοντέλα της «οικονομικής εξουσίας» επιμένουν ότι η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των συσκευών που οφείλονται σε γενιά των υψηλότερων αρμονικών. Ως φυσική μας λέει, οι υψηλότερες αρμονικές όχι μόνο μειώνουν την απόδοση του κινητήρα και πολλά άλλα συσκευών, αλλά και να αυξήσει σημαντικά τις απώλειες ισχύος σε μαγνητική πυρήνες. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητή κατά το παράδειγμα των λαμπτήρων φθορισμού.

Θεωρητικά, τέτοιες συσκευές μπορεί να προκαλέσει ακόμα και την ταχεία αποτυχία των λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Που προκύπτουν από την δημιουργία υψηλών αρμονικών των τοπικών συντονισμών είναι επικίνδυνα για πηγές φωτός εκκένωσης αερίου, αλλά μπορεί να προκαλέσει θραύση και άλλες συσκευές. Ιδιαίτερα υψηλός κίνδυνος ο τελευταίος ήταν «secretariatului» και χαμηλό φορτίο στο δίκτυο.

Έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η αντισταθμιστική ικανότητα «elektroperedacha» μπορούν πράγματι να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Αλλά, πρώτα, το αποτέλεσμα εξοικονόμηση είναι λιγοστά, και, δεύτερον, το διάγραμμα καλωδίωσης είναι ότι κερδίζει τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά όχι ο καταναλωτής. Και η τελευταία είναι η πιο οδυνηρή. Πραγματικά οφέλη από την ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας πάρει μόνο τους πωλητές. Θα αγοράσετε αυτό το «καινοτόμες» συσκευή στην Κίνα για $ 4 ανά τεμάχιο, και πωλούνται τα ατυχή πολίτες δέκα φορές πιο ακριβά.

Υπάρχει μια εναλλακτική λύση για την ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας;

Είναι, και αυτό είναι γνωστό σε σας. Τηρήσουμε τους κανόνες της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας:

  1. Αποσυνδέστε αχρησιμοποίητα συσκευές. Να θυμάστε πάντα το σύνθημα «Φεύγοντας απενεργοποιήσετε το φως!» Long δεν τηρούν τις συσκευές σε κατάσταση αναμονής. Αν δεν θα χρειαστεί στην επόμενη μισή ώρα, τα βγάζετε από το δίκτυο. Εκτυπωτή, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κλπ σε κατάσταση αναμονής καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, αν και σε πολύ μικρότερους αριθμούς.
  2. Όταν αγοράζετε νέες ηλεκτρικές συσκευές να δώσουν προσοχή στην ενεργειακή τους απόδοση. Είναι συμβολίζεται με τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου. Τι είναι αυτή η επιστολή κοντά στην αρχή του αλφαβήτου ή περισσότερο υπάρχουν τα γράμματα «Α» και οι επαγγελματίες μετά από αυτούς, τόσο το καλύτερο.
  3. Εάν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική ενέργεια για θέρμανση (ή την ψύξη) τα σπίτια τους, να ασχοληθούν με ηχομόνωση των θυρών και παραθύρων. Σημειώστε τις πιθανές πηγές της απώλειας θερμότητας από το διαμέρισμα ή το σπίτι.

τη μείωση του κόστους της ενέργειας στα χέρια σας και μην ξεγελιέστε από τους πωλητές διαζύγιο ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.