EMS Έξι Pack – πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, απόψεις, τιμές

EMS Έξι Pack - πρωτότυπα προϊόντα, αγοράστε τώρα, απόψεις, τιμές

Για πολλούς σύγχρονους ανθρώπους με χρόνια κόπωση τους, αλλά την ίδια στιγμή με τους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής, οι ίδιοι ιδανική ευθυγράμμιση σε καλή φυσική κατάσταση είναι να πάει το βράδυ στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, και ότι το ίδιο το σώμα ήταν κατάρτισης και ρίχνοντας το βάρος, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Νομίζεις ότι είναι ένα παραμύθι; Ναι, δεν θα ήταν αλήθεια, αλλά μόνο μέχρι πρόσφατα. Μέχρι οι επιστήμονες έχουν εφεύρει ένα ειδικό όργανο – τόνωση των μυών. Τι είναι? Σε αυτό σε αυτό το άρθρο, επίσης, να σταματήσει.

Σε γενικές

γραμμές, όμως, όλη η προσοχή του θα είναι

το νέο 2017 – EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτη μυών. Και αναλύει λεπτομερώς πώς αυτή η συσκευή λειτουργεί, αυτό που χρησιμοποιείται, αλλά και με βάση πολλές αξιολογήσεις για την δαπάνη Διαδίκτυο, ακόμη και ανεξάρτητη ανάλυση και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Βάσει αυτών των πρακτικών πληροφοριών που έχετε θα είναι ευκολότερο να κάνει ένα συμπέρασμα – θα πρέπει να αγοράσετε τον εκπαιδευτή AB EMS έξι πακέτο ή όχι

.

EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών – η αρχή της

Η αρχή της EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών βράζει κάτω το τυπικό Μυών. Δηλαδή, μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσουν τους μυς και μικρών ηλεκτρικών παλμών. Αυτό οδηγεί στη συστολή των μυών και διασφαλίζει τη σωματική τους δραστηριότητα (άσκηση), ακόμη και όταν ο ίδιος ο άνθρωπος είναι σε πλήρη ανάπαυση.

Επιπλέον, τα ρεύματα που δημιουργούνται από τη συσκευή παρόμοια με τα σήματα του εγκεφάλου, έτσι ώστε οι μύες τα αντιληφθεί ως άμεση αναφορά από τον εγκέφαλο που τους παρέχει με μια ορισμένη μνήμη των μυών. Με τη σειρά του, ο σχεδιασμός του κάθε διεγέρτη μυών περιλαμβάνει ένα μετασχηματιστή, ο σκοπός της οποίας είναι να δημιουργήσει ένταση στους μυς μέσω ηλεκτροδίων που συνδέονται με το ανθρώπινο σώμα.

Αλλά αν μιλάμε για το σταθμό AB EMS έξι πακέτο, το όνομά του σημαίνει και μεταφράζεται ως:

 • EMS (EMC) – electromyostimulation,
 • Εκπαιδευτής (Trainer) εκπαιδευτή.

Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργεί ως ένα είδος έναν προσωπικό γυμναστή σε οποιεσδήποτε κατάλληλες συνθήκες για

να μεριμνήσουν για την κατάρτιση για τη βελτίωση της λειτουργίας των μυών λόγω της φυσικής τους διέγερση από ηλεκτρικούς παλμούς.

Ως αποτέλεσμα, αντί των κινήσεων φορτίου με και χωρίς ποικιλία αθλητικού εξοπλισμού το άτομο είναι μόνο ξεκούραση και το σώμα του είναι ασφαλής, ευχάριστη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική αρκετή άσκηση.

Και αυτό δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά μια πραγματική πραγματικότητα εργασίας. Δεν είναι τυχαίο διέγερση των μυών, και ειδικότερα, η ΑΒ εκπαιδευτής EMS έξι πακέτο, τώρα τόσο δημοφιλής μεταξύ πολλών ομάδων καταναλωτών. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Παθητική καταλληλότητας για έναν τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που σήμερα είναι ακριβώς αυτό που είναι ιδανική για τη μείωση του υπερβολικού βάρους και της κατασκευής των μυών.

AB εκπαιδευτής EMS έξι

πακέτο – ραντεβού

Ο κύριος σκοπός των EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών είναι η ακόλουθη:

 • ενίσχυση των μυών,
 • εξάλειψη του λιπώδους μάζας,
 • ο κορεσμός του αίματος περισσότερο οξυγόνο,
 • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος,
 • χαμήλωμα περίσσεια βάρους
 • ελαστικότητα αύξηση του δέρματος.

Ετσι, αν και αυτός ο τύπος Μυών και ονομάζεται «η ζώνη» και «μηχανή τύπου», στην πραγματικότητα (και αυτό είναι πολύ σημαντικό!) Λόγω της καθολικής μορφή του και την κατάλληλα επιλεγμένη συχνότητα των ηλεκτρικών παλμών (20 Hz ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα σχεδόν τα μέρη του σώματος του ανθρώπου -. πλάτη, τα χέρια, τα πόδια

Μπορεί εύκολα να αναπαράγουν το περίγραμμα των μερών του σώματος του κάθε διαμόρφωση και είναι ευπροσάρμοστο – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθεί η κατάσταση σε διαφορετικά μέρη. Και είναι εύκολο να κρύβεται κάτω από τα ρούχα και είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και όταν περιβάλλεται από ανθρώπους.

Είναι σημαντικό ότι η ΑΒ εκπαιδευτής EMS έξι πακέτο συνιστάται για τα άτομα

με οποιαδήποτε χροιά, και αυτό μπορεί να ωφελήσει και τις δύο αρχάριους και έμπειρους αθλητές. Επίσης, εφαρμόζεται με επιτυχία για την αποκατάσταση των ασθενών που επί του παρόντος δεν μπορεί να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά ότι οι μύες τους δεν έχουν ατροφήσει, θα πρέπει επίσης να φορτίου.

Έτσι, EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτη μυών είναι η τέλεια διάδρομο για τους ανθρώπους που έχουν:

 • υπάρχει η επιθυμία να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος αβίαστα?
 • Δεν χρόνο, προσπάθεια, και τις ευκαιρίες για εκπαίδευση στο γυμναστήριο?
 • υπάρχει η επιθυμία να βελτιώσουν τις αθλητικές επιδόσεις τους και να δώσουν τους μυς σας πιο ανακούφιση?
 • ο καθιστικός τρόπος ζωής είναι μέρος της αντικειμενικής πραγματικότητας τους, αλλά θέλουν να έχουν τους μυς τους εκπαιδευμένους και όχι σταδιακά kahlili.

Λάβετε υπόψη ότι η συζήτηση του διεγέρτη μυών λειτουργεί 15 τρόποι ισχύ, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν πάλλεται με τέτοια δύναμη και συχνότητα που θα ήταν ιδανικό να τους οργανώσει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση – όπως κλινήρεις ασθενείς και επαγγελματίες αθλητές.

Στην αποτέλεσμα, σήμερα, ο προσομοιωτής χρησιμοποιείται ενεργά, προκειμένου να:

 • διατηρήσει το σώμα σε καλή κατάσταση,
 • μειώσουν το υπερβολικό βάρος,
 • αποκατάστασης μετά από τραυματισμούς

  LI>

 • αυξάνοντας την ελκυστικότητα του σώματος,
 • επιτύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το αποτέλεσμα της εφαρμογής της συσκευής παρατηρείται την έβδομη ημέρα της εφαρμογής.

EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών αντενδείξεις

Όπως πολλές ηλεκτρική διέγερση των μυών, AB εκπαιδευτής EMS έξι πακέτο έχει μια σειρά τυποποιημένων αντενδείξεις:

 • κύησης
 • ψυχικές διαταραχές,
 • καρδιακή νόσο,
 • αλκοόλη και συμπλήρωμα εξάρτησης,
 • καρκίνο,
 • κακή κυκλοφορία,
 • φυματίωση,
 • νόσων ιικής φύσης.

Επίσης, οι επιδράσεις των ηλεκτρικών παλμών μπορεί να συμβεί υπερευαισθησίας, ιδίως, για παράδειγμα, τον ερεθισμό του δέρματος. Στη συνέχεια, η κατάρτιση πρέπει να σταματήσει και να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Διαφορετικά, EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών πριν από την εφαρμογή, οι καταναλωτές πρέπει να υποβάλλονται στις επαγγελματίες δοκιμής – δοκιμή στο εργαστήριο. Ως εκ τούτου, για όλες τις άλλες ομάδες του πληθυσμού που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των αντενδείξεων, ο διεγέρτης είναι μια πολύ ασφαλής συσκευή.

AB εκπαιδευτής EMS έξι πακέτο – οφέλη

EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των καταναλωτών λόγω ενός αριθμού από τα πλεονεκτήματά του:

 • Υψηλή αποδοτικότητα. Με την τακτική χρήση μια προπόνηση παλμό για 15 λεπτά την ημέρα μπορεί να αντικαταστήσει μαθήματα γυμναστικής για 2 ώρες. Με καθημερινή χρήση αυτής της συσκευής είναι η κατανάλωση περισσότερων από 5.000 θερμίδες τον μήνα.
 • Επιπτώσεις σε διαφορετικές ομάδες μυών. Η πλήρης προσομοιωτής περιλαμβάνει ένα ειδικό πέταλα gel που είναι καθολικό και μπορεί να συνδεθεί όχι μόνο στην κοιλιά, αλλά και στην πλάτη, τα πόδια, τα χέρια, τους γλουτούς σας, η οποία δίνει τη δυνατότητα να αντλεί διαφορετικές ομάδες μυών.
 • Η ευκολία στη χρήση. Για τη χρήση της συσκευής δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε οποιαδήποτε εκπαίδευση. Η χρήση τους είναι απλή και εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να διαβάσετε προσεκτικά τις συνημμένες οδηγίες. Επίσης, είναι ασύρματο και δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος.
 • Συμπαγές. Η συσκευή έχει ένα αρκετά συμπαγές μέγεθος που του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κάτω από τα ρούχα ανεπαίσθητα. Η συσκευή είναι επίσης εύκολο να πάρετε μαζί και τη χρήση, ενώ ταξιδεύετε ή στις διακοπές.
 • Ασφαλής λειτουργία. Χαμηλής τάσης απόλυτα ασφαλής, δεν μπορεί να ληφθεί ισχυρό ρεύμα απαλλαγής από το όργανο. Επίσης, κατά τη διαδικασία της εκμετάλλευσης είναι αδύνατο να τραυματιστεί, ενώ στον τομέα της κατάρτισης με συνολική αθλητικό εξοπλισμό είναι πολύ συχνές. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει μια ειδική αυτόματη απενεργοποίηση – Προστασία κατά της υπερφόρτωσης
 • .

 • προσιτή τιμή. Η τιμή της ΑΒ εκπαιδευτή EMS έξι πακέτο προσιτή αρκετά για να αγοράσει μια συσκευή που μπορεί σχεδόν όλα τα τμήματα του πληθυσμού. Σε σύγκριση με πιο ακριβά και ογκώδη διαδρόμους και άλλα αθλήματα προσομοιωτές, το συζήτησε συσκευή είναι μια αρκετά οικονομική επιλογή.

EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών -; πώς να χρησιμοποιούν

Η διαδικασία της εφαρμογής ΑΒ εκπαιδευτή EMS πακέτο έξι ως εξής:

1) Πρώτον, καθορίζει την περιοχή των υπό μελέτη μυών.

2) Για την παρασκευή του θέση προσάρτησης του διεγέρτη, το δέρμα είναι τελείως απηλλαγμένη λιπών.

3) η συσκευή είναι σταθερό στον τόπο της χρήσης ελέγχεται και σφιχτή εφαρμογή της στο σώμα.

4) οι στροφές συσκευής και επάνω είναι εγκατεστημένο το σωστό παραλλαγή της έντασης του φορτίου.

5) Όταν ο διεγέρτης θα πρέπει να τηρούνται όχι μόνο μια εσωτερική αίσθηση ότι η σύμβαση μύες κάτω από την επίδραση των ερεθισμάτων, αλλά θα είναι ορατή οπτικά.

6) Στο τέλος της άσκησης η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, ζώνη απομακρύνθηκε και το δέρμα καθαρίζεται με αντισηπτικό.

Οι κατασκευαστές καθορίζουν τη διάρκεια της άσκησης βέλτιστη 15-25 λεπτά. Σήμερα, το δίκτυο δεν είναι δύσκολο να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για βίντεο και φωτογραφιών από τη χρήση της συσκευής.

Σε σχέση με μεμονωμένα μέρη του σώματος κατασκευαστές δώσει τις ακόλουθες συστάσεις:

 • Κατά την εργασία με τα χέρια ως σημεία πρόσκρουσης για τις επιλέγει διεγέρτη η εξωτερική ή εσωτερική πλευρά του άκρου, τα triceps ή δικέφαλου.
 • θα παρέχονται Το μέγιστο φορτίο για το στομάχι κατά την τοποθέτηση της συσκευής εναλλάξ σε άνω και κάτω λοβού της κοιλιάς.
 • Όταν εκτεθεί στη συσκευή πόδι είναι συνδεδεμένο στο μπροστινό ή πίσω μέρος του μηρού, με ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη των γλουτών.

Με καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης συνιστάται να στραφούν σε χρήση τέσσερα επίπεδα επιρροής στις μυϊκές:

 • Πρώτη μυϊκή μάζα είναι μαλακή επιπτώσεις -. Περιοχή του σώματος ζεσταθεί και είναι έτοιμη για τη διαδικασία καύσης του λίπους
 • Στη συνέχεια έρχεται το αρχικό στάδιο της κατάρτισης -. Η επίδραση των αυξήσεων και λιπώδη κύτταρα αρχίζουν να καταστρέφονται
 • Στη συνέχεια, έρχεται η πιο έντονη παλμική οι μύες θα βιώσουν πολλαπλές μείωση, η οποία οδηγεί σε άντληση των μυών.
 • Στο τέλος αποδεικνύεται μια χαλαρωτική επίδραση στους μυς απαλά χαλαρώσουν ότι δεν παρουσιάζεται στο ακόλουθο πόνο ημέρα.

Έτσι, για τον καταναλωτή η βάση για την εφαρμογή της συσκευής είναι η σωστή στερέωση της υποαλλεργικό φύλλα-πέταλα, που επαναλαμβάνουν πλήρως την ανακούφιση του ανθρώπινου σώματος, μέσα τα οποία είναι τα ηλεκτρόδια που μεταδίδουν ερεθίσματα στον επεξεργασμένη επιφάνεια γέλης.

Τα φύλλα είναι υψηλής πρακτικότητα, είναι ανθεκτικό, και ο σκοπός τους είναι να διανέμουν ομοιόμορφα την ενέργεια σε ένα ξεχωριστό περιοχή του σώματος.

Με τη σειρά της, η ΑΒ εκπαιδευτής EMS έξι χρήσεις πακέτο «έξυπνης τεχνολογίας» που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το φορτίο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος και τη χρήση των προγραμμάτων για την παροχή διαφορετική ένταση και διάρκεια.

Επίσης η όλη διαδικασία γίνεται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τζελ, σκοπός του οποίου είναι η ομαλή διεξαγωγή ερεθισμάτων στο ανθρώπινο δέρμα. Επιπλέον, το κιτ περιλαμβάνει μια ειδική ζώνη, εξασφαλίζοντας την πλήρη προσκόλληση της συσκευής στο σώμα.

EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτης μυών – θετική ανατροφοδότηση

Διενεργήσαμε τον εαυτό τους μια ανεξάρτητη μελέτη του Διαδικτύου έχει συγκεντρώσει το πιο χαρακτηριστικό θετικά σχόλια για EMS πακέτο έξι ζώνη-μυ διεγέρτη. Έτσι, εδώ είναι ό, τι οι χρήστες τις περισσότερες φορές επαίνεσε συζητάμε εκπαιδευτή:

 1. Μετά τη χρήση, στην πραγματικότητα, συμβαίνουν – λέπτυνση του στρώματος λίπους, μείωση του βάρους, αύξηση ανακούφιση μυών και αυξημένη αντοχή των μυών. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη πολλών, η συσκευή λειτουργεί αρκετά αποτελεσματικά.
 2. Το αποτέλεσμα είναι αισθητή μετά από πέντε ημέρες χρήσης που παρακινεί να το χρησιμοποιήσει περαιτέρω.
 3. Εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια για άλλα πράγματα. Μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της «ξαπλώνει, να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να χάσουν βάρος».
 4. Βολικά, μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα μέρη του σώματος και να εκπαιδεύσει διαφορετικές ομάδες μυών.
 5. Η απλότητα και την ευχρηστία του προσομοιωτή – στο σπίτι και σε κατάσταση ηρεμίας και κατά τη μεταφορά. Έργα χωρίς δίκτυο, αυτόνομη.
 6. Η χαμηλή τιμή της συσκευής. Ειδικά σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες συσκευές, και διάφορα μηχανές βάρους. Εδώ κερδίζει σημαντικά.
 7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρρώστους που δεν κινούνται καθόλου ή δεν σηκωθώ από το κρεβάτι.
 8. Βοηθά να απαλλαγούμε από χαλάρωση του δέρματος και κυτταρίτιδα. Το δέρμα γίνεται ελαστικό και ελαστικό.
 9. Διαφορετικοί τρόποι σας επιτρέπουν να επιλέξετε την ένταση βέλτιστη και η διάρκεια των διαδικασιών, καθώς και επωφελής για τα συνδυάσουν.
 10. Patch κολλώδη πέταλα, και ορίζεται στο δέρμα, δεν κινείται, μεταφέρω με σαφήνεια τις παρορμήσεις.
 11. Καλά βοηθά με τραυματισμούς, όταν δεν κινείται ενεργά και μυϊκές κράμπες.
 12. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη την οικογένεια. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις, ακόμη και για τα παιδιά.
 13. Είναι μια ασυνήθιστη αίσθηση, αλλά ευχάριστο.

AB εκπαιδευτής EMS έξι πακέτο – αρνητικά σχόλια

Είναι ενδιαφέρον ότι, στο πλαίσιο αυτής της πάρα πολλά στο Διαδίκτυο και αρνητικά σχόλια σχετικά με αυτή τη συσκευή. Το πιο χαρακτηριστικό είναι οι ακόλουθες δηλώσεις:

1) μικρή επίδραση. Διαφήμιση υπερεκτιμά σημαντικά τα πλεονεκτήματα και τα σπάνια μιλάει για τα μειονεκτήματα. Σχέδιο κύβους δεν παρατηρείται, καθώς και να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος και την κυτταρίτιδα.

2) μερικά κορίτσια και κυρίες λόγω διέγερση της κατώτερης κοιλίας μερικές φορές αιμορραγία λαμβάνει χώρα από τη μήτρα με ρήξη του ωχρού σωματίου, το οποίο δρα ως άμεση απειλή κατά της ζωής και είναι μια επιπλοκή από ρεύματα παλμό.

3) ηλεκτρική διέγερση σε τακτική βάση έχει μια επιβλαβή επίδραση στην καρδιά.

4) Συχνά ο κατασκευαστής είναι απροσδιόριστος, και η συσκευή κατεβαίνει μόνο για δεύτερη εβδομάδα.

5) Πριν από διέγερση του στομάχου και άλλα μέρη του σώματος πρέπει να ξυρίσετε προσεκτικά, επειδή ο ιμάντας είναι σταθερά συνδεδεμένη στο δέρμα και στη συνέχεια οδυνηρά unstuck υπό την παρουσία ακόμη και μικρών τριχών.

6) Αν το σκεφτείτε, η λίστα των αντενδείξεων είναι αρκετά σοβαρή. Περιλαμβάνει ακόμη ιογενείς ασθένειες, οι οποίες περιλαμβάνουν το κοινό κρυολόγημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, εδώ είναι κάτι για να σκεφτείς. Και για ορισμένους τύπους ασθενειών πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για να χρήση.

EMS πακέτο έξι ζώνη-Μυών – πόσο και πού να αγοράσει

Έχει ήδη αναφερθεί ότι η τιμή των EMS πακέτο έξι ζώνη-διεγέρτη μυών είναι αρκετά δημοκρατικό, αλλά πόσοι πραγματικά κοστίζει. Από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή καθορίζει την τιμή του 1 ….. Αυτό είναι το κόστος ενός πλήρους σετ που περιλαμβάνει τη ζώνη, δύο πλάκες για τη στερέωση στα πόδια ή τα χέρια. Επίσης περιλαμβάνεται εκπαίδευση σε Europen.

Δυστυχώς, λόγω της μεγάλης δημοτικότητας αυτού του διεγερτικού συχνά παραποιημένα. Και είναι δυνατόν να καθορίζουν την ποιότητα και τη διαθεσιμότητα του πιστοποιητικού του ευρωπαϊκού δείγματος. Ωστόσο, το κριτήριο για την ποιότητα των προϊόντων είναι συνήθως δυνατόν να προσδιοριστεί με αξιοπιστία μόνο αρχίζουν να το χρησιμοποιούν. Στη συνέχεια, όμως για να τον πάρει πίσω είναι συχνά αρκετά προβλήματα, ειδικά αν η αγορά έγινε μέσω του Διαδικτύου.

Στην περίπτωση αυτή, ο κατασκευαστής συμβουλεύει να μην το αγοράσει σε κανονικά καταστήματα, χωρίς σύνδεση, καθώς και σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν αθλητικά είδη. ΑΒ εκπαιδευτής EMS πακέτο έξι στους λιανοπωλητές να αποφύγετε τα πλαστά δεν φτάνουν. Και αυτό μπορεί να αγοραστεί μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Ως εκ τούτου, να διερευνήσει προσεκτικά όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της συσκευής, και αν αποφασίσετε ότι αυτό Μυών αξίζει την προσοχή σας και θέλετε να προσπαθήσετε να χάσετε βάρος, ξαπλωμένη στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση (και η προοπτική είναι πολύ δελεαστικό!), το αγοράσει στην επίσημη θέση αποφυγή προϊόντων απομίμησης.

Παρόμοιες εγγραφές:

Πώς να χάσετε βάρος το σωστό τρόπο συμβουλές για όσους αποφάσισαν μια για πάντα να πω αντίο στο επιπλέον wesolek να αφαιρέσετε μετά τον τοκετό IsatPhone με έναν διατροφολόγο που ονομάζεται 8 κύρια μασάζ преимуществLPG. Για και protivec να χάσουν βάρος μετά τον τοκετό

Η κατανάλωση περισσότερων φρούτων μπορούν να βελτιώσουν την οστική πυκνότητα. H4> Pravdabeslana! Δεν είναι αλήθεια!

Η κατανάλωση τροφών με μεγάλη ποσότητα βιοδιαθέσιμου ασβεστίου βελτιώνει την οστική πυκνότητα. Τα φρούτα περιέχουν συνήθως πολλά ασβεστίου.

Η υπερβολική πρωτεΐνη συσσωρεύεται στους μύες, έτσι ώστε να αυξηθεί. H4> Pravdabeslana! Δεν είναι αλήθεια!

Μόλις έχει ικανοποιηθεί η ανάγκη για την πρωτεΐνη και την ενέργεια, η περίσσεια αμινοξέα μετατρέπονται σε ακετυλο-ΟοΑ, από αυτά σε λιπαρά οξέα και αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα. Κατά συνέπεια, η περίσσεια πρωτεΐνης δεν μετατραπεί σε μυ.

θερμίδων που καταναλώνονται μετά τις επτά το βράδυ, κατατίθεται αυτόματα με τη μορφή λίπους που συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους. H4>

Ανεξάρτητα από το πότε τρώτε, οι επιπλέον θερμίδες που χρησιμοποιούνται σε αναβολική αντιδράσεις, μετατρέπεται σε λίπος ή γλυκογόνο, και αναβλήθηκε. Αν τρώτε λιγότερες θερμίδες από ό, τι χρειάζεστε καταβολικές αντιδράσεις θα συμβούν στο σώμα περισσότερο και ως εκ τούτου θα είναι υποβαθμισμένη τριγλυκερίδια.

θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;
Κάντε το τεστ και μάθετε αν μπορείτε να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, χωρίς τη βοήθεια των ειδικών

Μάθετε πόσο ευάλωτη είσαι σε χειραγώγηση η βιομηχανία απώλειας βάρους!
το κουίζ και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη διατροφή

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.