Fizzy Slim -Τιμή, επίσημη ιστοσελίδα, όπου να αγοράσουν, πρωτότυπο, σχόλια, αδυνατίσματος

σχολαστικά μελετήσει όλες σημαίνει ότι δεν μπορούσε να αποφύγει και ανθρακούχα Slim ότι υπάρχουν πολλά σχόλια. Η προσέγγισή μας είναι αντικειμενική και πριν από την εξαγωγή συμπερασμάτων θα εξετάσει τη σύνθεση, την ανάλυση των εγγράφων και να μάθετε τα πάντα για τον κατασκευαστή. Μόνο τότε μπορούμε να δώσουν προσοχή στα σχόλια, παρατηρήσεις σχετικά με το Internet.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σίγουρα, δεν θέλετε να αγοράσετε ένα γουρούνι στο σακί, έτσι ώστε να είστε υπομονετικοί και να διαβάσετε όλα μέχρι το τέλος. Εάν η δηλωθείσα πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα θα είναι αλήθεια, θα δώσουμε έναν σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα παρακάτω . Οι εικόνες δεν είναι πολλά, αλλά δεν είστε γι ‘αυτούς, διαβάστε πώς να χάσετε βάρος; Είναι καλύτερα να κατανοήσουν σε βάθος και σιγά-σιγά.

Γενική περιγραφή ανθρακούχα Slim

Λευκό αυτο-συναρμολογούνται συσκευασίας ανθρακούχα Slim με μια ελάχιστη προσέγγιση του σχεδιασμού υποδηλώνει ότι ο κατασκευαστής δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο τμήμα περιεχομένου. Αν και αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ. Ωστόσο, οι σύγχρονες κουτί τροφίμων χαρτόνι, επικαλυμμένα τύπος χρησιμοποιείται όπως και στην βιομηχανία τροφίμων και στον τομέα των φαρμακευτικών.

Στο εσωτερικό του κουτιού τοποθετούνται τα δισκία σε blister από PVC / PVDC / Al-φύλλο (στις ίδιες χάπια πωλούνται, όπως, εξετιδίνη ή Suprima LOR) για την προστασία τους από το φως, την υγρασία, βλάβη.

χάπια ανθρακούχα Slim είναι στρώσεις, το ανώτερο στρώμα είναι ένας γλυκοζίτης Ρ-57, η οποία εξάγεται από τον κάκτο Hoodia Gordonii ή συντίθενται σε εργαστήρια, και στη συνέχεια αποστέλλονται στους κατασκευαστές των φυτών. Η αποτελεσματικότητα του κάκτου για την απώλεια βάρους έχει επανειλημμένα τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Για να ενεργήσει απερίσκεπτα δεν θα -. Διαβάσετε την πλήρη ανάλυση της σύνθεσης του ισχύοντος ενότητα παρακάτω, και εδώ μόνο να αναφέρω ότι τα δισκία συσκευασμένα σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, και το ανώτερο στρώμα επιτρέπει ενεργά συστατικά για να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι τους

Documentation και την αξιοπιστία ανθρακούχα Slim

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που περνούν από τα χέρια μας, δεν αντέχει την ενότητα επικρίσεις σχετικά με την τεκμηρίωση για μια σειρά από λόγους, που κυμαίνονται από πλαστογραφία εγγράφων, που τελειώνει με το κλείσιμο των εργαστηρίων. Παραδόξως, τα έγγραφα που επικεντρώνονται στα τρόφιμα ανθρακούχα Slim πέρασε όλη έλεγχο:

 • Η ιστοσελίδα του Roskredit επιβεβαιώνει την παρουσία του πιστοποιητικού του EEU.
 • Τα δεδομένα στο έγγραφο και στην ιστοσελίδα της διαπίστευσης είναι το ίδιο.
 • Το ίδιο το πιστοποιητικό έχει τον αριθμό n RU D-RU.НА27.In.06761 / 18 και ενεργεί σε ΚΑΚ.
 • Η ισχύς του πιστοποιητικού μέχρι 11/08/2019.
 • Ο κατασκευαστής είναι “Primula ζωή”.
 • Ο κατασκευαστής δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε φόρους και εισφορές.
 • Ο κατασκευαστής δεν έχει δοκιμές.
 • OOO “Primula ζωή” βρίσκεται σε ένα κτίριο γραφείων (φωτογραφία κάτω) Μόσχα, Αγία Povarskaya, το σπίτι 31/29
 • maker δραστηριότητας αντιστοιχεί στη NACE.
 • TU 10.89.19-001-0130132292-2018 -. Αντιστοιχεί σε προϊόντα διατροφής
 • Το εργαστήριο που διεξήγαγε τη δοκιμή, OOO «IC Βιομηχανία Τροφίμων» είναι επίσης έγκυρο.
 • Το εγκεκριμένο κεφάλαιο του τελευταίου είναι ίσο με 1000000 … (εκατομμύρια).

Θα παρακολουθούμε το προϊόν και τον κατασκευαστή προσεκτικά.

Σύνθεση ανθρακούχα Slim

Οι έμποροι κατασκευαστή την προσοχή του πελάτη σε τρεις συνιστώσες: το εκχύλισμα από νεράντζι, άγριο σαφράν, εκχύλισμα καρπών αρκεύθου. Άλλες, λιγότερο εξωτικά ουσίες διαφημίζονται μόνο στις οδηγίες. Σύμφωνα με αυτούς, αυτά είναι τα κύρια συστατικά που έχουν αξία για τον καταναλωτή και δεν πρέπει να πιστεύουμε.

Στην πραγματικότητα, Irvingia, Ρ57, λιπάση και πρωτεάση, CLA και άλλοι – είναι επίσης σημαντική. Ας εξετάσουμε κάθε στοιχείο ξεχωριστά και σε συνδυασμό, να προσδιορίσει αν κάποιο από αυτά ανταγωνιστών. Τρία κύρια στοιχεία θα μελετηθούν στο τέλος.

P57

Νωρίτερα αναφέραμε ότι το εξωτερικό κέλυφος του δισκίου αποτελείται εξ ολοκλήρου από γλυκοζίτη P57. Αν και γνωρίζουμε ότι η μελέτη του κάκτου Hoodia Gordonii δεν είναι πολύ πειστική, όμως, έχουν αποδείξει αποδείξεις μειώνουν την όρεξη και το ποσό της πρόσληψης τροφής στα θηλαστικά, δεν είναι από τα φυτά, και συγκεκριμένα από το διαχωρίζεται από Ρ-57 του.

Η πρόσληψη τροφής των ζώων έχει μειωθεί κατά 40-60% μέσα σε 24 ώρες. Επιπλέον, με τη χρήση της ουσίας αυτής, που χτίστηκε το Νότιας Αφρικής χιλιετή εναλλακτικής ιατρικής, όπου οι γιατροί κάτι το ιδιαίτερο εκεί. . Με την ευκαιρία, American English Phytopharm και η Pfizer αναπτύσσουν τα συμπληρώματα που βασίζονται στο παρόν το γλυκοσίδιο, αγοράζοντας το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

νέα αναθεώρηση: LIST-Α ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ απώλεια βάρους συμπληρώματα και συνδέσμους προς επίσημες ιστοσελίδες των πωλητών

 • Η αρχή της δράσης – αυξάνει τη συγκέντρωση του ΑΤΡ σε υποθαλαμικές νευρώνες κατά 50-150%, μείωση της όρεξης
 • .

 • Επιτρέπονται μόνο υγιείς ανθρώπους.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δικαιολογείται από την άποψη της μείωσης της όρεξης.

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)

CLA (στα αγγλικά). ή CLA (σε Europen.) αρχικά βραβεύτηκε για τις ιδιότητες του καρκίνου τους και έχουν βρει εφαρμογή στο bodybuilding, μετά, το 2008, είχε εγκριθεί στις ΗΠΑ για χρήση στα τρόφιμα. Αθλητές σε ένα χρόνο άρχισε να φάει το CLA, μέχρι που ανακάλυψε ότι η μείωση του λίπους είναι μικρότερη από 1%. Δηλαδή, όταν το βάρος, για παράδειγμα, 80 kg, η απώλεια βάρους με CLA θα είναι μόνο περίπου 0,5-0,8 kg, και η διάρκεια της θεραπείας δεν οδήγησε σε αυξημένη απώλεια βάρους.

Αξίας CLA απώλεια βάρους έχει πολύ μικρή, αλλά σίγουρα είναι, αλλά περισσότερο παίζει το ρόλο του προμηθευτή των ουσιωδών ωμέγα-6 λιπαρά και προστάτης του σώματος.

 • Η αρχή της δράσης – ισομερούς από τα ουσιώδη ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και είναι σημαντική για τη σύνθεση των ακόρεστων λιπών και των κυτταρικών μεμβρανών
 • .

 • κατοικίδια σε όλους τους ανθρώπους, χρήσιμο για τα σκάφη και χρησιμοποιείται για να μειώσει τον κίνδυνο των όγκων.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim αποδείχθηκε σε σχέση με αποδεδειγμένη επίδραση στην απώλεια βάρους (αν και μικρή) και τονωτικές ιδιότητες.

λιπάσης και πρωτεάσης

Αυτά τα ένζυμα σε οποιαδήποτε υγιή οργανισμό, αλλά είναι γνωστό ότι στην περίπτωση παραβιάσεων του Παγκρεατίνης (σε άτομα με παχυσαρκία πολλά προβλήματα), λιπάση και πρωτεάση βοηθούν στην πέψη των πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Είναι ένας χυμός σκόνη-συμπύκνωμα από το πάγκρεας χοίρων ή βοοειδών.

Επειδή Παγκρεατίνη χάνει στο γαστρικό χυμό δραστηριότητα, είναι φρόνιμο κάτω από το CLA κέλυφος.

 • Η αρχή της δράσης – ένζυμα που ενισχύουν την πέψη των ορυκτών:. Λιπάση – λίπη, πρωτεάση – πρωτεΐνες
 • Βελτιώνει την λειτουργική κατάσταση του γαστρεντερικού σωλήνα, ομαλοποίηση της πέψης, εάν είναι αναγκαίο, αντισταθμίζει την ανεπάρκεια του ενζύμου.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δικαιολογείται να επιταχυνθεί η AMILO-, πρωτεολυτική, λιπολυτική δράση.

Coleonol

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ο κατασκευαστής παίζει στο γεγονός ότι ήταν λιγότερο χρησιμοποιημένο όνομα Forskolin, μια ουσία επιτάχυνση της μετατροπής της ενέργειας του ΑΤΡ σε camp. Ο τελευταίος, με τη σειρά του, ρυθμίζει μεσοκυττάρια αλληλεπίδραση από τον υποθάλαμο μέσω της υπόφυσης στα εσωτερικά αδένες. Στην ιατρική έχουν επισημάνει τη δυνατότητα να επηρεάσουν ελαφρώς την απώλεια βάρους, και την αύξηση της τεστοστερόνης στο 18%.

 • Η αρχή της δράσης είναι μέσω του νευρικού συστήματος δεν επηρεάζει την έκκριση τη βελτίωση energopromyshleny. Σίγουρα δεν είναι εγκατεστημένοι (μελετηθεί), πιθανώς λόγω της επιτάχυνσης του μεταβολισμού των λιπιδίων.
 • Αποδεδειγμένη ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από εγκύους.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δικαιολογείται για τη ρύθμιση του ενδοκυτταρικού μεταβολισμού, μείωση του βάρους, τη βελτίωση της δραστηριότητας

Ακόμα σχετικά με το θέμα της & gt?. & Gt? Το Cavitator FatPro για την απώλεια βάρους

νυχτολούλουδου

Φαίνεται, προς τιμήν της Evening Primrose δόθηκε ο τίτλος του νομικού προσώπου ο παραγωγός της «Primula ζωής». Σε όλες τις πιθανές πηγές Europen δεν μπορέσαμε να βρούμε μια οριστική αναφορά αυτού του φυτού (δεν primrose). Σε ξένων γλωσσών εγκυκλοπαίδειες βρεθεί εναλλακτική τίτλου Oenothera ή νυχτολούλουδου έλαιο το οποίο χρησιμοποιείται (δεν είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο) για το έκζεμα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), πόνος στο στήθος, τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και άλλες συνθήκες. Βάλτε εμπρός τη θεωρία της μείωσης της επίδρασης του PMS, δεν έχει αποδειχθεί. Στην Europen otzoviki έχει μία σύσταση 100% (κατά τη στιγμή της δημοσίευσης).

 • Η αρχή λειτουργίας είναι κατά πάσα πιθανότητα (ακόμα υπό μελέτη), νοοτροπική.
 • Σε διάφορες, όχι ιατρικές πηγές, υπάρχουν Προφυλάξεις σχετικά απαράδεκτο της αποδοχής σε παθήσεις του εγκεφάλου, για παράδειγμα, σχιζοφρένειας, καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim υπό όρους δεν δικαιολογείται σε σχέση με την απουσία άμεσων / έμμεσων σχέση με την απώλεια βάρους, αλλά με την πιθανή χαλάρωση της πείνας ή μείωση του στρες C / o το νευρικό σύστημα.

Glucomannan

Glucomannan είναι ένα βιοπολυμερές, μια διαιτητική ίνα που δεν μπορούν να αφομοιωθούν από τον άνθρωπο, αλλά είναι ένα θρεπτικό συστατικό για την εντερική μικροχλωρίδα. Τείνει να διογκωθεί, τη διατήρηση της δραστικότητας του γαστρεντερικού σωλήνα, την αίσθηση της πείνας. Συχνά χρησιμοποιούνται μόνα τους χωρίς πρόσθετα.

 • Η αρχή της δράσης – απορροφά την υγρασία, διογκώνεται και δημιουργεί ένταση επηρεάζει το αίσθημα της πείνας με φυσικό
 • .

 • Αντενδείξεις δεν έχουν τεκμηριωθεί, συνιστάται από διατροφολόγους σε άτομα με παχυσαρκία.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim τεκμηριωμένες για τη φυσική μειώσει τα συναισθήματα της πείνας.

Irvingia

Μικρή σπούδασε στην Ευρώπη συστατικό της Irvingia δεν περιέχει προτάσεις για ιατρικές εφαρμογές. Ξένες έγκυρη βιβλιογραφία υπάρχουν προτάσεις σχετικά με τη χρήση για την απώλεια βάρους, αλλά ακούγονται ξεκάθαρα: «Irvingia έχει τη δυνατότητα για την απώλεια βάρους»

 • Η αρχή της λειτουργίας δεν είναι επιλεγμένο.
 • Αντενδείξεις δεν είναι εγκατεστημένοι.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δεν δικαιολογείται επιστημονικά.

yacon

Το φυτό yacon είναι καλύτερα γνωστή στη Δύση, που αναφέρεται ως Smallanthus sonchifolius, είναι η επίδραση οφείλεται στην ουσία της τιζανιδίνη. Στην ιατρική χρησιμοποιείται σε spazmah, σπασμούς, σύνδρομο στέρησης στον αλκοολισμό. Ημερήσια δόση των καθαρών ουσιών δεν πρέπει να υπερβαίνει 36 mg προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση των παρενεργειών:. Μυϊκή αδυναμία, βραδυκαρδία, αϋπνία, ζάλη, etc

 • Η αρχή της δράσης – μειώνει την ευαισθησία σε ένα χημικό επίπεδο
 • .

 • Αντενδείξεις – εγκυμοσύνη και θηλασμός
 • .

 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim όρους δικαιολογείται από την άποψη της μείωσης της εξάρτησης των τροφίμων.

Bitter σκόνη πορτοκαλιού εκχυλίσματος φρούτων

Από μόνη της, το πορτοκαλί δεν είναι ενδιαφέρον να χάσουν βάρος, αλλά μια ουσία που περιλαμβάνεται σε αυτό και εξάγεται από αυτό – synephrine εξασθενίζει σημαντικά το αίσθημα της πείνας. Τι είναι αυτή η ουσία έχουμε μελετήσει λεπτομερώς όταν εισήγαγε τον αναγνώστη να συμπληρώσει Gardenin FatFlex και δεν υπάρχει κανένας λόγος να επαναληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθαρή synephrine απαγορεύεται να λάβει οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το στόμα. Επίδραση, μειώνοντας την όρεξη.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ένα επιπρόσθετο αποτέλεσμα στην επίτευξη βάρους επιτυγχάνεται με τη δεύτερη hordenine ουσία, η οποία είναι λίγο ενισχύει τη δράση της γαστρίνης, το οποίο προκαλεί αύξηση του υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι και επιταχύνει την πέψη. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να βρούμε αποδείξεις ότι hordenine περιέχεται στο πορτοκάλι.

 • Η αρχή της δράσης είναι η καταστολή της όρεξης στο επίπεδο του νευρικού συστήματος.
 • Δεν συνιστάται να υπερβαίνει μια δόση καθαρού ιδρώτα είναι 1500 mg για την αποφυγή παρενεργειών, δεν συνδυάζονται με συμπληρώματα-στατίνες.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim όρους δικαιολογείται να βελτιώσει τη διαδικασία της πέψης, αλλά έχει αντιφάσεις στην έρευνα για την απώλεια βάρους.

Άγρια σαφράν

Άγρια σαφράν aka καλλιέργεια κνήκου χρησιμοποιείται κυρίως ως χρωστική. Σε Europen φαρμάκου αποδίδεται ως καθαρτικό, choleretic και διουρητικό. έλαιο Saffron περιέχει λινελαϊκό οξύ, από την άποψη αυτού του γεγονότος, οι ισχυρισμοί κατασκευαστής στην ιστοσελίδα που το μειωμένο επίπεδο της χοληστερόλης, η οποία επιβεβαιώνεται από τις παρατηρήσεις.

 • Η αρχή της δράσης του συμπληρώματος «καλλυντικό» επίδραση στην περίπτωση των διαταραχών της γαστρεντερικής οδού, διεγείρουν την έκκριση των υγρών.
 • Είναι προφανές ότι αντενδείκνυται με φλεγμονή των νεφρών, πέτρες στη χοληδόχο κύστη.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δικαιολογούνται για την εκκριτική λειτουργία.

Εκχύλισμα καρπών αρκεύθου

Shishkoyagody κέδρου που χρησιμοποιούνται στην ιατρική για διάφορα προβλήματα. Στη μελέτη, Extra Slim ταιριάζει αναφοράς, choleretic δράση, βελτιώνουν την πέψη, ως διουρητικό και για τη διάρροια, μετεωρισμός. Η τελευταία τρία δεν είναι περίεργο, διότι μια αλλαγή στη διατροφή οδηγεί σε προσαρμογή, και ως εκ τούτου μπορεί να προκύψουν διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Οι γιατροί πάντα συνιστάται να χάσετε βάρος σταδιακά και όχι πάνω από μια εβδομάδα για 4-6 κιλά.

 • Η αρχή της δράσης – α. «Καλλυντικό» επίδραση στην περίπτωση των διαταραχών της γαστρεντερικής οδού, διεγείρουν την έκκριση των υγρών
 • Είναι προφανές ότι αντενδείκνυται με φλεγμονή των νεφρών, πέτρες στη χοληδόχο κύστη.
 • Παρουσία σε ανθρακούχα Slim δικαιολογούνται για την εκκριτική λειτουργίες εξομάλυνση του γαστρεντερικού σωλήνα και IGA.

Περίληψη σύνθεση

Πίνετε άφθονα υγρά κατά τη λήψη ανθρακούχα Slim συνιστάται λόγω των τελευταίων δύο διουρητικά. Ωστόσο, αντηχούν ο ένας τον άλλον με την απομάκρυνση των υγρών και zhelchegonnogo. Ωστόσο, η παρουσία τους είναι σημαντική για την εξομάλυνση της πεπτικής διάταξης, επειδή οποιαδήποτε σημαντική μεταβολή στη δίαιτα οδηγεί σε παραβιάσεις.

Η ανταγωνιστική σύνθεση δεν αποκαλύφθηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα συμπλήρωμα δεν παρεμβαίνει με το άλλο, αλλά μάλλον συμπληρώνει. Για παράδειγμα, coleonol να συμπληρώνει τη δράση των P57 – πρώτη στέλνει σήματα στον υποθάλαμο για να αυξήσουν την απελευθέρωση των ενζύμων για την πέψη λίπους, ενώ όπως στο δεύτερο αυξάνει την ATP φορέα ενέργειας

.

Η επίδραση των αναμεμιγμένων συστατικών:

 • Χημικά, για παράδειγμα, πορτοκαλί, yacon.
 • Φυσική, για παράδειγμα, γλυκομαννάνη.
 • Signal, για παράδειγμα, coleonol, πρίμουλας.

Από όλους τους μελετηθεί συστατικά, δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσει με σαφήνεια αποδεδειγμένη ιατρική στα ακόλουθα στοιχεία:

 • νυχτολούλουδου.
 • Irvingia.
 • yacon.
 • Bitter σκόνη πορτοκαλιού εκχυλίσματος φρούτων

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή είναι μυθοπλασία. Τουλάχιστον δεν θα μπορούσαμε να βρούμε ομόφωνη επιβεβαίωση λόγω της διαφοράς στις μελέτες, την έλλειψη επιστημονικών δημοσιεύσεων. Είναι κατανοητό ότι υπάρχουν πολλά φυσικά βότανα στην παραδοσιακή ιατρική που είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στη συλλογή της αποδεικτικής ιατρικής.

Άλλα συστατικά καλύπτουν όλο το φάσμα των επιδράσεων στο σώμα. Έτσι, δημιουργεί πραγματικά την πλήρωση της γαστρεντερικής οδού, κέδρου και το σαφράν και τη μείωση των συνεπειών, P57 μειώνει το αίσθημα της όρεξης, λιπάση και πρωτεάσες την ενίσχυση της πέψης των τροφίμων και ούτω καθεξής.

Αυτό είναι όλα σύμφωνα με τον κατασκευαστή ανθρακούχα Slim συμπίπτει με τα συστατικά πραγματικό svoistvami για αυτό από εμάς η υψηλότερη βαθμολογία.

Οδηγός για ανθρακούχα Slim

Τώρα, με βάση τη γνώση της σύνθεσης των ανθρακούχα Slim, είναι δυνατόν να εντοπιστούν αντενδείξεις.

Αντενδείξεις

Παραμένει πολύ απλό – για να συλλέξει όλες τις αντενδείξεις σε μία λίστα. Υπάρχει ένα «αλλά» – αρκεί να αναφέρουμε P57 και αυτή η ενότητα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ολοκληρωθεί. Διαβάστε το γιατί.

P57 επιτρέπεται μόνο πλήρως υγιείς ανθρώπους, δεν ασθένειες των εσωτερικών οργάνων δεν θα πρέπει να είναι. Έτσι, το συμπλήρωμα δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία μόνο σε όσους δεν έχουν υπερβεί το σήμα του δείκτη μάζας σώματος από 30 βαθμούς. Είναι εύκολο να υπολογίσει ΔΜΣ αριθμομηχανή μας.

Για παράδειγμα, με την αύξηση του μέγιστου βάρους 170 στην οποία εξακολουθεί να είναι επιτρεπτή η χρήση του συμπληρώματος – 86 kg. Εάν περάσει το δείκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό ότι το σώμα έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία, η οποία χωρίς την ιατρική δεν είναι σωστή.

Νοσημάτων, η οποία μπορεί να προκύψει με την παχυσαρκία:

 • Η χολοκυστίτιδα.
 • ισχαιμία.
 • σύνδρομο

 • Μεταβολική.
 • Αρθρίτιδα.
 • Υπέρταση.
 • Η οστεοαρθρίτιδα.
 • Και ακόμη και με μια ντουζίνα παραβιάσεις.

Για λόγους πληρότητας, εδώ είναι μια πλήρης λίστα των αντενδείξεων που προκύπτουν από τη χρήση άλλων συστατικών:

 • Φλεγμονή των νεφρών.
 • πέτρες στη χοληδόχο κύστη.
 • Η λήψη στατινών.
 • Εγκέφαλος της νόσου, για παράδειγμα, τη σχιζοφρένεια.
 • Εγκυμοσύνη, θηλασμός.

Μπορούμε να προσθέσουμε ένα όριο ηλικίας για την ανάληψη των 18 και άνω των 50 ετών. Με ελάχιστο όριο όλα αρκετά σαφές, αλλά πάνω από 50 χρόνια, δεν θα συνιστούσα για τον απλό λόγο ότι μετά από 45 χρόνια εμφανίζονται διάφορα προβλήματα από το καρδιαγγειακό στο νευρικό σύστημα.

Οι κανόνες του συμπληρώματος ανθρακούχα Slim

Σε σχέση με μία τέτοια σύνθεση δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η σύσταση είναι πολύ αυστηρή και δεν πρέπει να σπάσει, για τα υπολογισμένα αποτελέσματα των ουσιών 24 ώρες. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη μελέτη μας της σύνθεσης. Οι κανόνες είναι οι εξής:

 • Ανά μέρα δεν διαρκεί περισσότερο από 1 δισκίο.
 • Ποτό ένα δισκίο με ένα ποτήρι νερό.
 • Για την υποστήριξη πίνετε άφθονα υγρά όλη την ημέρα δεν είναι μικρότερη από 1,5 L.

Η διάρκεια της πρόσληψης ανθρακούχα Slim δεν ρυθμίζονται από τον κατασκευαστή, ωστόσο, θα πρέπει να ακούσει τη γνώμη των γιατρών, ανατροφοδότηση. Οι γιατροί προτείνουν να χάσουν βάρος γρηγορότερα από 1 κιλό την εβδομάδα, και η ανατροφοδότηση σχετικά με ανθρακούχα Slim υπάρχει ανατροφοδότηση που χάνουν βάρος με 4-8 κιλά την εβδομάδα.

Κάντε στοιχειώδη συμπέρασμα ότι θα ήταν καλύτερα να πάρετε αυτό το φάρμακο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά από OOO «Primula ζωής» επιμένει καθημερινά, τουλάχιστον αφήστε το σώμα σας ανάπαυσης την εβδομάδα. Αυτή είναι μια εβδομάδα για να πάρει μια εβδομάδα για να χαλαρώσετε. Αν ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε 2 συσκευασίες, αν όχι, τότε 4.

Πού να αγοράζουν ανθρακούχα Slim και την τιμή

Κρίνοντας από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον για το συμπλήρωμα έχει προκύψει τον Οκτώβριο (βλέπε εικόνα), μπορούμε να πούμε ότι οι πωλήσεις δεν ήταν πριν από αυτό. Είναι έκπληξη το γεγονός ότι δεν ήταν μια σταδιακή αύξηση, και εκρηκτικών. Μπορείτε να εξηγήσετε το φαινόμενο ή προωθητική ενέργεια του κατασκευαστή, και, ως εκ τούτου, μεγάλες επενδύσεις στο μάρκετινγκ, ή τη γρήγορη από στόμα σε στόμα, που δεν μπορεί παρά να οφείλεται στην αποτελεσματικότητα ανθρακούχα Slim.

τρόπος για να χάσετε βάρος είναι στην κατηγορία των «ταχυδρομείο Είδη», από την οποία προκύπτει ότι τα ανθρακούχα Slim δεν μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο. Στην περίπτωση αυτή ο κατασκευαστής είναι ότι είναι εντάξει με τα έγγραφα και εργαστηριακές εξετάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε να σταματήσει την αναθεώρηση.

Εδώ είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε γιατί το αντικείμενο δεν είναι στις συνήθεις φαρμακεία λιανικής πώλησης, διότι θα μπορούσε να πουλήσει. Υπάρχουν τρεις επιλογές:

 1. Το οικονομικό λόγο.
 2. Έλεγχος της επιτυχίας του συμπληρώματος.
 3. Μια προσπάθεια να ξεφύγουν.

Το τρίτο σημείο που αποκλείουν επειδή κρύβονται, δεν θα λειτουργήσει, όπως δημοσιεύεται στην αρχή του πιστοποιητικού δείχνει το πραγματικό όνομα της εταιρείας, τη θέση του κατασκευαστή, που πραγματοποιούνται σε εργαστήριο δοκιμών, έλαβε ένα πιστοποιητικό, που έχει καταχωρηθεί στην Ομοσπονδιακή υπηρεσία για την πιστοποίηση.

Η οικονομική λόγος είναι πολύ πιθανό λόγω της ανάπτυξης του τομέα του λιανικού εμπορίου θα πρέπει να επενδύσουν απίστευτα ποσά στην προμήθεια γραφείου, ενοικίαση χώρου, εξοπλισμού, γενικά έξοδα. Η τιμή ενός συμπληρώματος μπορεί να απογειωθεί δεκάδες φορές. Αυτό θα οδηγήσει τελικά στο ίδιο ή μικρότερο κέρδος, αλλά ένα μικρό πεδίο, αλλά η παραγωγική ικανότητα πρέπει να είναι τέλεια για να ανακτήσει το κόστος.

Το δεύτερο σημείο είναι στενά συνδεδεμένη με την οικονομία, διότι εκτός από την ανάπτυξη του τύπου και της έρευνας, θα πρέπει να δοκιμάσετε ό, τι οι πελάτες θα απαιτήσει ανθρακούχα Slim. δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι τη διεξαγωγή του πειράματος, μόνο ότι το συμπλήρωμα είναι σύμφωνα με τους κανόνες του μάρκετινγκ πρέπει επίσης να ελεγχθεί. Αυτό αποτρέπει την περιττή μελλοντικές δαπάνες, αλλά θα βοηθήσει τον κατασκευαστή, για παράδειγμα, να αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό της συσκευασίας, τον αριθμό των δισκίων, για να προσδιορίσει τη στάση των καταναλωτών για την καινοτομία.

Ας υποθέσουμε ότι η τιμή και η συνεχής προσφορές υπόκεινται σε έρευνα μάρκετινγκ και μπορεί να είναι πάνω σε ένα ή δύο μήνες. Λαμβάνοντας υπόψη το hype, μπορούμε να αναμένουμε την ανάπτυξη του μοντέλου των πωλήσεων με τα συμβατικά καταστήματα.

Επίσημη ιστοσελίδα ανθρακούχα Slim

Με βάση τα ανωτέρω, ο μόνος αληθινός τρόπος για να αγοράσει ανθρακούχα Slim είναι παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα του. Παραδόξως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μια ενιαία σύνδεση μπορεί να ανοίξει διαφορετικά σχέδια που μπορεί επίσης να εξηγηθεί από τη δοκιμή πώς οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η σύνδεση που δίνουμε, πηγαίνει σε μια σελίδα, όπου το συμπλήρωμα υποσχέθηκε στην τιμή των 149 …. Αυτή η ενέργεια μάρκετινγκ, η ουσία της οποίας είναι ότι όταν αγοράζετε διάφορα πακέτα θα είναι σε μειωμένη τιμή. Έτσι, ο αγοραστής θα είναι σε θέση να εξοικονομήσουν χρήματα σε αντίθεση με την αγορά στην ιστοσελίδα!

Σύνδεσμος στην επίσημη ιστοσελίδα: ΚΛΙΚ

.

Ενημέρωση ανθρακούχα Slim

Στις δημοφιλείς και ανεξάρτητες ιστοσελίδες otzoviki κριτικές βρέθηκαν:

Ελπίζω ότι σύντομα θα εμφανιστεί, και εν τω μεταξύ να ενθαρρύνει όλους εκείνους που αποφάσισαν να αγοράσουν, γράφουν στην σχόλια ανατροφοδότησης της εμπειρίας σας. Μόνο εποικοδομητική και αιτιολογημένη περιγραφή. Εγγύηση: σχόλιά σας θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο παρακάτω. Επίσης, αν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο, να μας γράψετε

Άλλες αξιολογήσεις για το αξιοπιστίας στο Internet είναι δύσκολη, διότι όλα τα ερωτήματα αναζήτησης Yandex και η Google δίνει ιστοσελίδες όπου μπορούν να δοθούν κίνητρα για τα σχόλια ίδιοι είναι γραμμένα κάτω από εξαιρετικά θετική άρθρα, έτσι συγγραφείς.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.