Flawless – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

  Πρόσφατα άρχισα να παρατηρώ ότι υπάρχουν αισθητές τρίχες. Έχω παρακολουθήσει πολύ προσεκτικά την εμφάνισή τους, ώστε να μπορείτε να δείτε στο κέντρο της χείλη και τα μάγουλα τα μαλλιά, για μένα, ήταν ένα πραγματικό σοκ.

Long μάθει από τους φίλους, τι μπορείτε να κάνετε με το πρόβλημα μου, και ακόμη και πήγε στην υποδοχή με την αισθητική, αποτρίχωση, αλλά όλοι έδωσαν μόνο προσωρινά αποτελέσματα, και κοστίζουν πολύ φτηνά. Στο τέλος, είμαι απλώς σπατάλη χρημάτων σε δαπανηρές θεραπείες.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Και κατά τύχη είχα την τύχη να φτάσουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή της αποτρίχωσης Flawless. Ήμουν αμέσως προσελκύονται από την τιμή και τη φορητότητα. Έμαθα αρκετά για πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συσκευή και αποφάσισε να την ίδια ημέρα παραγγελίας.

Περιγραφή και χαρακτηριστικά του κραγιόν αποτριχωτική Flawless

Pocket αποτριχωτική συσκευή τύπου κραγιόν λειτουργεί βάσει της αρχής της λαβίδας ανώδυνα αφαίρεση ακόμα και τις πιο σκληρές τρίχες. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, η οποία μπορεί να αφαιρέσει τα αόρατα τρίχες σε δυσπρόσιτα σημεία. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα είναι πολύ πρακτικό και εύκολο στη χρήση.

Η αποτριχωτική συσκευή σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς ερεθισμούς και την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων. Φυσικά, έχω δοκιμάσει άλλες παρόμοιες συσκευές, εκτός από την Flawless. Μερικοί απ ‘αυτούς εργάστηκε επί ίσοις όροις με αυτή τη συσκευή αποτρίχωσης και κάποια χειρότερα. Πιστεύω λοιπόν ότι Flawless είναι ένα καλό εργαλείο για την αφαίρεση του προσώπου τρίχα, αλλά ίσως υπάρχουν πιο αποτελεσματικά μέσα.

Έτσι, θα ήταν χρήσιμο να επισημάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν τσέπη Flawless. Για να μπορώ να αφορούν:

 • Compact εμφάνιση?
 • Αποκλειστική σχεδίαση που θυμίζει ακριβά, πολυτελή κραγιόν?
 • Είναι απόλυτα υποαλλεργικό?
 • Έχει βακτηριοκτόνο δράση?
 • Δεν προκαλεί δυσφορία, ενώ το ξύρισμα.

Επιπλέον, θα ήθελα να τονίσω ότι η αποτριχωτική συσκευή έχει εγκριθεί από τους δερματολόγους, έτσι δεν μπορείτε να ανησυχείτε για το δέρμα στο πρόσωπό σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Χαρακτηριστικά της αποτριχωτική Flawless

Πριν από την αγορά της συσκευής, σπούδασα γι ‘αυτό στο Διαδίκτυο. Ήμουν πιο προσελκύονται από το γεγονός ότι η αποτριχωτική συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητο, τρένο, αεροπλάνο, στο εξοχικό σπίτι ή με φίλους. Λόγω της παρουσίας των μπαταριών, δεν μπορώ να ανησυχούν για την εμφάνισή του ακόμα και μέσα στο δάσος (συχνά θέλετε να βγείτε με τους φίλους ή την φύση του συζύγου της).

Επίσης, σημειώστε το φωτισμό, το οποίο έχω ήδη γράψει. Με τη βοήθειά του, μπορώ να χρησιμοποιήσω Flawless ακόμη και στο αμυδρό φως ή στο σκοτάδι. Είναι πολύ βολικό, επειδή δεν μπορεί πάντα να είναι σε καλά φωτισμένο δωμάτιο.

Επιπλέον, αξίζει να θυμηθούμε ότι η βούρτσα φθάνει σε ύψος μόνο 11 cm με αυτό μπορεί να φέρονται στην τσέπη, και σε μια γυναικεία τσάντα. Επίσης ξεχωρίζει η παρουσία των σούπερ οξείας ακμών, η οποία αμέσως διακόπτει τα πλεονάζοντα τρίχες χωρίς να προκαλεί πόνο ή δυσφορία. Ένα βακτηριοκτόνο δράση επί του δέρματος έχει μία επικάλυψη των λεπίδων από χρυσό 18 καρατίων.

Οδηγίες χρήσης Flawless

Για να χρησιμοποιήσετε την τσέπη Flawless συσκευή αποτρίχωσης είναι πολύ εύκολο και γι ‘αυτό δεν χρειάζεται την εμπειρία και τις συμβουλές της ομορφιάς. Για να απαλλαγείτε από ενοχλητικές τρίχες στο πρόσωπό μου, το μόνο που χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή καπάκι, πατήστε και κρατήστε τις λεπίδες σε επιθυμητές θέσεις.

Για να πιέσουμε σκληρά για το δέρμα δεν είναι απαραίτητη, καθώς η συσκευή αποτρίχωσης και έτσι καταφέρνει με το έργο. Μετά το ξύρισμα, συνιστάται να πλένετε και να εφαρμόζουν στο κρέμα προσώπου ή ένα ειδικό προϊόν για μετά την αποτρίχωση (δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα εφαρμοστεί η κρέμα κατόπιν αιτήσεώς τους). Όπως είχε υποσχεθεί, σε μακροχρόνια χρήση της συσκευής, είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από τα μαλλιά του προσώπου, αυτό που επιδιώκουμε.

Πλεονεκτήματα πριν αναλόγων Flawless

Φυσικά, αυτό δεν είναι η πρώτη συσκευή αποτρίχωσης μου, που είχα να «γνωρίσουν» τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, μπορώ να το συγκρίνουμε με άλλες παρόμοιες συσκευές που βοηθούν να αφαιρέσετε τις τρίχες του προσώπου. Έτσι, τα οφέλη σε σχέση με τα ανάλογα που μπορεί με βεβαιότητα να περιλαμβάνουν:

 • Υψηλής ποιότητας προϊόντα?
 • Η έλλειψη δυσφορία κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης τρίχας?
 • Λεπίδες μειώσει ελαφρά τις τρίχες και να μην τραβήξει τα επάνω?
 • Η παρουσία του φωτεινό φωτισμό?
 • Η έλλειψη ερεθισμού του δέρματος μετά το ξύρισμα?
 • Πλήρης ασφάλεια κατά τη χρήση της συσκευής?
 • Συμπαγές μέγεθος (11х2.6 cm)?
 • Οι εργασίες σχετικά με τις ηλεκτρικές στήλες.

Αντενδείξεις Flawless

 • Για να είμαι ειλικρινής, ο κατασκευαστής διαθέτει καμία αντένδειξη, επειδή η συσκευή λειτουργεί πολύ «μαλακό» και όχι ακόμη και να προκαλέσει ερεθισμό. Θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε παιδιά και εφήβους έως 18 ετών. Προσωπικά, δεν θα αφήσει τα παιδιά μου αγγίξει το δέρμα μου διαφορετικά ξυράφια ή αποτριχωτικά, ειδικά τα κορίτσια.

Τα αποτελέσματα της χρήσης των Flawless

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Έτσι, όταν άρχισα να χρησιμοποιώ τη συσκευή αποτρίχωσης, εγώ ερωτεύτηκε αμέσως. Είναι βολικό και απόλυτα κάθεται σε ένα χέρι. Για το λόγο αυτό θα αφαιρεθεί εύκολα τις τρίχες, ακόμη και πίσω από τα αυτιά.

Μετά την πρώτη χρήση, δεν έχω παρατηρήσει καμία ερεθισμό του δέρματος. Το πρόσωπό μου ακόμα

παρέμειναν χωρίς ερυθρότητα και σκοτεινά σημεία. Ποτέ δεν πήγε αλλεργική αντίδραση και το πρόσωπό μου είναι απόλυτα αντιληπτή αποτρίχωση (αν και παράξενα έκπληκτος μετά από όλες τις διαδικασίες που έκανα πριν από την αγορά της αποτρίχωσης). Τότε συνειδητοποίησα ότι στο σωστό δρόμο, και άρχισαν να το χρησιμοποιούν πιο συχνά παρατήρησα νέες τρίχες.

Απλά θέλω να γράψω ότι τα μαλλιά του προσώπου μεγάλωνε σε μένα με απίστευτη ταχύτητα. Έπρεπε να το ξυρίσει σχεδόν κάθε μέρα, και είναι, ξέρετε, είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται πολύ ελεύθερο χρόνο. Ως εκ τούτου, όταν μετά από τρεις εβδομάδες άρχισα να απολαμβάνω Flawless δύο φορές πιο συχνά, συνειδητοποίησα ότι το αποτέλεσμα είναι και έχω επιβραδυνθεί σημαντικά την ανάπτυξη των μαλλιών.

Δεν θα έλεγα ότι αυτό τσέπης αποτρίχωσης το καλύτερο στην επιχείρηση, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει με το έργο του. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να σταματήσει τη χρήση του, αλλά θα ήθελα να κρυφοκοιτάζει περιοδικά ένα νέο τρόπο για να απομακρυνθεί η περίσσεια τριχών στο πρόσωπο και το λαιμό.

Σχόλια από έναν ειδικό Flawless

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πριν αγοράσετε μια συσκευή αποτρίχωσης που έχω διαβάσει μόνο γι ‘αυτό, αλλά κοιτάζοντας τις απόψεις των επαγγελματιών. Φυσικά, εμπιστεύομαι τον κατασκευαστή, αλλά ακόμα, καλύτερα να είναι ασφαλής και να ψάξουν για τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων, για να μην βλάψει το δέρμα σας. Έτσι, ένα από αυτά που θέλω να γράψω.

Ekaterina Volskaya, αισθητική, εργασιακή εμπειρία άνω των 15 ετών.

γνώμες Flawless

Σας εύχομαι, αναγνώστες μου, να γράψω μερικές απόψεις των πραγματικών αγοραστών που βρήκα στο φόρουμ και blogs.

Πώς και πού να αγοράσετε Flawless;

Τον τελευταίο καιρό, έχω συχνά κάνουν αγορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα, γιατί πιστεύω ότι εύκολα και γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος να διατάξει την αποτριχωτική Flawless αποφάσισα επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ειδικά Μου τράβηξε από το γεγονός ότι μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν χωρίς πληρωμή, να πληρώσει για αυτό μετά την παραλαβή.

Σε γενικές γραμμές, η εφαρμογή μου πήρε όχι περισσότερο από 5 λεπτά. Έφυγα για να σχηματίσουν τα στοιχεία του διαβατηρίου τους και τον αριθμό τηλεφώνου. Σχεδόν αμέσως κάλεσε πίσω τον εκπρόσωπο της εταιρείας (ο διευθυντής) και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου.

5 ημέρες αργότερα, έλαβα μια ειδοποίηση που μπορώ να παραλάβετε το πακέτο σας στο πλησιέστερο ταχυδρομείο. Όπως έγραψα παραπάνω, που πληρώνονται για αυτό σε μετρητά και μόνο αφού ανοίξει το πακέτο και είδε την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Θέλετε να συνοψίσουμε, είμαι βασικά ευχαριστημένος από την αγορά μου. Δεν θα έλεγα ότι είναι το τέλειο εργαλείο για να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, αλλά για τα χρήματα που μπορείτε να αγοράσετε. Έτσι, καλή τύχη στην επιλογή, τα κορίτσια, και έχουν μια ωραία καταστήματα. Ελπίζω να βοήθησα να κάνετε τη σωστή επιλογή!

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.