Green Spa – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, απώλεια βάρους, αξίζει τον κόπο;

Η παρακάτω υλικό περιέχει ένα μεγάλο αριθμό των πραγματικών απόψεις σχετικά με την Πράσινη Spa για ένα ζεστό περιτύλιγμα που είχε απομείνει στις online συζητήσεις σχετικά με το θέμα της απώλειας βάρους. Αρνητικά σχόλια εμφανίζονται μόνο περιστασιακά. Θαύμα διαχείρισης βάρους κρέμα-ενεργοποιητή βοηθά σε σύντομο χρονικό διάστημα για να ρυθμίσετε την εικόνα, για να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος και χωρίς παρενέργειες. Αυτό αποδεικνύεται από την απάντηση της πλειοψηφίας των κοριτσιών και των γυναικών που κατάφεραν να μειώσουν το βάρος και να αποκτήσουν τις εκλεπτυσμένες παράμετροι του σχήματος. Pleasant επίπτωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας περιτύλιξης είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του συγκροτήματος.

Θετική ανάδραση σχετικά με την Πράσινη Spa αδυνατίσματος

Τατιάνα, 33 χρόνια

παρήγγειλα ένα πράσινο Spa στην επίσημη ιστοσελίδα. Ένα μεγάλο ολοκληρωμένο εργαλείο για τη συσκευασία, το αποτέλεσμα είναι αισθητή μετά την πρώτη εφαρμογή. Δεν δυσφορία εκεί, και εκατοστά λιώσει μακριά. Το δέρμα μετά την εφαρμογή ήταν λείο και απαλό!

Juliana, ηλικίας 19

απέκτησα τα φλούδα πορτοκαλιού μηρούς πολύ νωρίς. 17 χρόνια έχω ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό και δίνοντας μασάζ για διόρθωση σχήματος. Αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς ισχίου όχι. Κρέμα Πράσινο Spa με βοήθησε πραγματικά έξω. Απλώστε το στο προβληματική περιοχή κάτω από την ταινία και πήγε στην προπόνηση, έχω μια διπλή έκθεση. Δέρμα πραγματικά έγινε λεία και βελούδινη.

Eugene, 49 χρόνια

Πέρασα τη ζωή μου προσπαθώντας να παρακολουθήσουν το σχήμα και το δέρμα της. Αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι χωρίς AIDS το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται. Δεν υποστηρίζω ιατρική παρέμβαση και όλα τα είδη της χημείας. Κρέμα Πράσινο Spa μου ταιριάζει σε όλες τις απόψεις: αυτός είναι μια φυσική, απόλυτα σφιγμένα δέρματος σε προβληματικές περιοχές, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, είναι πολύ εύκολο στη χρήση

.

Αλέξανδρος, 30 χρονών

Όλα τα είδη των αναδιπλώνεται είναι σε μεγάλη ζήτηση στα σαλόνια. Ο συνάδελφός μου πέρασε πολλά χρήματα για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Βρήκα σε απευθείας σύνδεση απόψεις σχετικά με την Πράσινη Spa. Μου άρεσε πολύ το πόσο περίπλοκη ανταποκριθεί στους πελάτες, και αποφάσισα να αγοράσω. Παραδόξως, η κρέμα ήταν πολύ αποτελεσματική, με ευχάριστη οσμή, που αποτελείται μόνο φυσικά συστατικά που εμπλουτίζουν θρεπτικά συστατικά στο δέρμα. Πήρα απαλλαγούμε από επιπλέον ίντσες και έχουν κρατήσει «την πληρότητα των πορτοφόλι του»!

Θετική αναθεώρηση της Πράσινης Spa Galina, 42 χρόνια

Μεγάλη εργαλείο, αλλά και κατάλληλο για οικιακή χρήση. Εφάρμοσα την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Το δέρμα στους μηρούς και την κοιλιά έχει γίνει πιο λεία και ελαστική. Μια Πράσινη Spa είναι το όνειρό μου για την απώλεια βάρους σε αυτά τα μέρη, όπου αυτό είναι αναγκαίο. Ο σύζυγος ήταν ευτυχής και εκτίμησα!

Ζάνα, 37 χρόνια

Δεν ήξερε ποτέ ότι το περιτύλιγμα δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα. Αλλά Πράσινη Spa άλλαξε το μυαλό μου. Διέταξε στην ιστοσελίδα με τη συμβουλή ενός φίλου. Εφαρμόζεται σε εκείνα τα μέρη όπου θα ήθελα να αφαιρέσετε τις επιπλέον ίντσες. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το βάρος όχι μόνο πάει, αλλά το δέρμα άρχισε να φαίνεται πολύ πιο όμορφη και πιο υγιεινό.

Ναταλία, 27 χρόνια

Έχω υποφέρει εδώ και καιρό από την προβληματική περιοχή των τρικέφαλους των όπλων. το βάρος μου είναι βασικά φυσιολογικό, και το σχήμα δεν είναι πραγματικά διαμαρτυρίες του. Αλλά τα χέρια μου έχουν πάντα συμπληρωθεί, ήταν δύσκολο να πάρει τα ρούχα, έτσι ώστε να μην μοιάζει με ένα κολυμβητή με μεγάλη εμπειρία. Αποφάσισε να αγοράσει Πράσινη Spa αφού διάβασα πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο. Άρχισε να κάνει το περιτύλιγμα σύμφωνα με τις οδηγίες και στυλό μου πολύ πιο όμορφη.

Marina, 29 ετών

Μου άρεσε πολύ η ιδέα ενός φυσικού συγκρότημα για να τυλίξει. Χάρη στο φαινόμενο σάουνα βελτιώνει το μεταβολισμό στα κύτταρα του δέρματος, και είναι κορεσμένο με τα απαραίτητα στοιχεία για την υγεία το οποίο περιέχει μία σύνθεση της Πράσινης Spa. Ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα γίνεται πολύ πιο ήπια και πιο ομαλή. Αργότερα όγκο και πιο ορατά υγιή τόνο. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό το εργαλείο.

Irina, 46 χρόνια

Long ακούσει ότι η χρήση τυλίγει το σώμα να χάσουν αποτελεσματικά το περιττό βάρος, αλλά στην πράξη δεν προσπαθούν ποτέ να. Και βρέθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο για ενημερωτικό άρθρο για την Πράσινη Spa. Ήμουν ενδιαφέρονται για το συγκρότημα, φυσική σύνθεσή του, γι ‘αυτό αποφάσισε να διεξάγει ένα περιτύλιγμα στο σπίτι. Αποδείχθηκε ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε όλες τις θεραπείες κομμωτηρίου που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Olga, 35 χρονών

Πολύ αποτελεσματικό ενεργοποιητή κρέμα για την καύση του λίπους. Ακούσει πολλά γι ‘αυτόν θετικές γνώμες από φίλους, αλλά το φαρμακείο να αγοράσει ένα πράσινο Spa δεν λειτούργησε. Καταδικαστεί σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, αλλά έλαβε εκατό τοις εκατό πρωτότυπο. Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Έχει κάνει πλήρως τη δουλειά της.

Σόφια, 50 χρόνια

Αποδεικνύεται ότι η απώλεια βάρους δεν είναι δύσκολο, αν βρείτε το σωστό εργαλείο. Έχω βιώσει την απογοήτευση ενός άλλου προϊόντος magazineso για την απώλεια βάρους που Πράσινη Spa το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Όταν έκανα μια παραγγελία στην ιστοσελίδα της, σκέφτηκε διαδικασία με τον αν βιταμίνες περιποιηθείτε το δέρμα, αν το αποτέλεσμα θα είναι. Αλλά το συγκρότημα αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματική, και έχω τελικά κατάφερε να επιτύχει τα επιθυμητά όγκους.

Daria, 25 χρονών

Είχα την άσκηση του περιτυλίγματος σε πολλά διαφορετικά μέσα. Ξεκινώντας με μέλι, που τελειώνει με μια ειδική φιαλίδια με καύση λίπους ουσίες. Αλλά η κρέμα Πράσινο Spa με εξέπληξε μόνο με την αποτελεσματικότητά του. Μου άρεσε ότι είναι εντελώς φυσικό και δεν φέρει αρνητικές συνέπειες για τον οργανισμό. Αλλά το δέρμα μου είναι λαμπερό, απαλό, και το σημαντικότερο, οι όγκοι ξεθώριασμα μακριά! Τώρα έχω ήδη κάνει μια επανάληψη τάξης του αυτό το υπέροχο συγκρότημα, θέλετε να δώσετε την αδελφή και τον εαυτό μου της για να αποθηκεύσει έως και για το μέλλον.

Μπάρμπαρα, 31 χρόνια

ακούσει πολλά από διάφορες πηγές για ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τη συσκευασία. Αγορά Πράσινη Spa ήταν πολύ εύκολο, απλά κάνει μια παραγγελία στην ιστοσελίδα και να περιμένουν για το δέμα σας. Στην περίπτωσή μου, η courier τον έφερε κατευθείαν στην εργασία. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό, το καλύτερο αποτέλεσμα που πήρα για όλα τα χρόνια της πρακτικής στην κοσμετολογία. Σας συμβουλεύω έντονα όλους να προσπαθήσουμε.

Karina, 40 χρόνια

Δεν έχω αυτό το συγκρότημα έδωσε την κόρη. Δεν έχω δοκιμάσει να κάνει μια μάσκα σώματος στο σπίτι. Στην πράξη, αυτό ήταν εύκολο, θα εφαρμοστεί η κρέμα και τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο. Δεν ταλαιπωρία από τη διαδικασία έζησα, αντίθετα, μια ευχάριστη μυρωδιά και μέτρια φωτιά. Πολύ έκπληξη ξετυλίγεται ταινία, υπάρχει τόσο πολύ υπερβολική υγρασία που δεν είναι όλες οι σάουνα μπορεί να δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές, η δράση της Πράσινης Spa είναι χαρούμενος, έχασα πραγματικά πολύ βάρος και το δέρμα είχε αποκτήσει μια υγιή εμφάνιση.

Αντωνίνα, 28 χρόνια

Συνέβη ότι στη διάρκεια του χειμώνα Λυπάμαι πολύ που ανακτάται και ήμουν αναστατωμένος με τη σκέψη του την ερχόμενη σεζόν παραλία. Ήταν σαφές ότι από το καλοκαίρι για να χάσουν βάρος, δεν έχω χρόνο. Στο δρόμο έξω κοίταξα στο διαδίκτυο και είδα ένα μοτίβο: την παρουσία των πολλών θετικών γνωμών σχετικά με την Πράσινη Spa, αλλά τα αρνητικά δεν έχουν βρεθεί καθόλου. Αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό το υπέροχο συγκρότημα για τον εαυτό σας. Μόλις δύο εβδομάδες ήμουν σε θέση να φέρει το σώμα τους σε κατάλληλη μορφή.

Tamara, 53 χρόνια

Όλη μου τη ζωή προσπάθησα να χρησιμοποιούν μόνο τα φυσικά, φυσικά προϊόντα, στα καλλυντικά και στη θεραπεία. Ως εκ τούτου, ο ενεργοποιητής κρέμα, Πράσινη Spa ενδιαφέρθηκα αμέσως. Έφερε στην Ολομέλεια για να αισθητικός του, επειδή είμαστε πολύ μακριά και στενά, συμφώνησε να κρατήσει το περιτύλιγμα για μένα μαζί του. Κάναμε όλες τις απαραίτητες allegroplaya και ολοκλήρωσε με επιτυχία την περίοδο λειτουργίας. Το αποτέλεσμα ήταν απλά υπέροχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά, πιστεύω ότι κάθε ρούβλι περάσει δικαιολογείται διπλά.

Θετική ανάδραση σχετικά με την Πράσινη Spa Helena, 21 χρόνια

Πάντα ήθελα να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα στους μηρούς και τους γλουτούς. Δεν ζυγίζει πολύ, αλλά μια τάση σε μια έντονη «φλοιού πορτοκαλιού» πέρασε σε μένα από κληρονομιά. μέσα Φαρμακείο ήταν αναποτελεσματική και αποφάσισα να βρεθεί μια λύση στο Διαδίκτυο. Έτσι ήρθα σε ένα άρθρο σχετικά με την Πράσινη Spa και έκανε μια παραγγελία. Ένα θετικό αποτέλεσμα ήταν ορατό μετά την πρώτη εφαρμογή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα αυτό το συγκρότημα, βοηθά πραγματικά.

Η Άννα, 44 χρόνια

κατάφερα να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα! Το αποτέλεσμα αυτό πήρα τη χρήση του ενεργοποιητή κρέμα Πράσινο Spa. Αυτό το εργαλείο κάνει θαύματα. Προσπάθησα πολλοί τρόποι για να χάσετε βάρος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά αυτή η κρέμα έχει το καλύτερο αντίκτυπο. Ωστόσο, ο ίδιος εντελώς φυσικό, η οποία αποτελεί βασικό πλεονέκτημα στην εποχή μας.

Inna, 33 χρόνια

Μου αρέσει θεραπείες ομορφιάς για να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος και το σώμα μου συνολικά. Οδηγίες Πράσινη Spa άρχισε να χρησιμοποιεί τις συμβουλές ενός γείτονα. Μου άρεσε πολύ: φυσικό, αποτελεσματικό και δεν είναι πολύ ακριβό συγκρότημα. Πολύ λυπάμαι που δεν είχε ακούσει γι ‘αυτόν. Τώρα το δέρμα μου παντού είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς κυτταρίτιδα, χαρούμενη και υγιή λεία απόχρωση και τον τόνο.

Χριστίνα, 49 χρόνια

Κρέμα Πράσινο Σπα πολύ γρήγορα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματική, έχει ένα καθαρά φυσικές, φυσική σύνθεση. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί το σώμα μου είναι επιρρεπή σε αλλεργίες, ιδιαίτερα σε ορισμένα συνθετικά πρόσθετα και χημικές ουσίες. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το συγκρότημα οποιεσδήποτε παρενέργειες ή δυσφορία έζησα.

ουδέτερα σχόλια σχετικά με την Πράσινη Spa

Jan, 56 χρόνια

Πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα, προσπάθησα να κάνω το περιτύλιγμα, αλλά Πράσινη Spa είναι πιο φυσικό από αυτά που χρησιμοποιούνται στο παρελθόν. Βρέθηκαν τόσες πολλές καλές απόψεις γι ‘αυτό. Για μένα, η άποψη των πραγματικών αγοραστών ήταν ένας αποφασιστικός παράγοντας, και έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου.

Pauline, 35 χρονών

Δεν έχω αυτήν την κρέμα-ενεργοποιητής εντυπωσιασμένος με την πρώτη ματιά και αμέσως αποφάσισα να αγοράσω. έλαβε μόλις πρόσφατα το πακέτο και όμως έχουν το χρόνο να δοκιμάσετε Πράσινη Spa μόνο μία φορά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον, φαίνεται ότι μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας, και το νερό βγήκε πάρα πολύ. Εκατοστά η διαφορά δεν παρατηρείται, αλλά ίσως, σε μένα ακόμα όλα μπροστά.

Ελπίδα, 29 χρονών

αμφιβάλλω ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει τόσο γρήγορα, αλλά ακόμα η σύνθεση είναι πολύ καλή. Μέχρι να δοκιμάσετε ποτέ δεν θα ξέρετε, γι ‘αυτό ήδη κάνει την παραγγελία και να περιμένουν για την Πράσινη Spa σας.

Αναστασία, 40 χρόνια

Ένας από τους φίλους μου προσπάθησε το αποτέλεσμα της Πράσινης Spa και τον επαίνεσε πολύ. Και δεν είμαι ακόμα αποφασιστεί, θα ήθελα να βρω κάτι από την κυτταρίτιδα να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Τώρα ψάχνουν για απαντήσεις στο Διαδίκτυο, ενδεχομένως, θα σταματήσει την επιλογή σε αυτό το εργαλείο.

Oksana, 45 χρόνια

Μου άρεσε η ιδέα της σάουνας κάτω από την ταινία. Εγώ, δυστυχώς, συμβατικές σάουνες και να μην πάει εκεί, επειδή συχνά η πίεση δεν μου επιτρέπει να απολαύσετε τη στιγμή. Αλλά ακούσει πολλά για την ευεργετική επίδραση αυτής της διαδικασίας. Νομίζω ότι αν είναι να συνδυάσει με τέτοια χρήσιμα συστατικά της κρέμας, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Έχουν ήδη παραγγείλει το ενεργοποιητή κρέμα, Πράσινη Spa στην ιστοσελίδα και προσβλέπουμε σε πακέτο φροντίδα σας.

Ekaterina, 24 χρονών

ακούσει πολλά για περιτύλιξη σώματος, αλλά ποτέ δεν προσπάθησε στην πράξη. Διάβασα ένα άρθρο σχετικά με την Πράσινη Spa και πραγματικά ήθελαν να βιώσουν αυτό το αποτέλεσμα για τον εαυτό σας. Το πιο πιθανό, κάνετε την παραγγελία, είναι πολύ δελεαστική προσφορά.

Η Μαρία, 33 χρόνων

Πάντα ήθελε να χάσει βάρος στην περιοχή της μέσης και να μείνει με την κανονική Μέγεθος στήθους. Δεν έχει σημασία πόσο προσπάθησα να χάσουν βάρος ή να συμμετέχουν σε φυσική δραστηριότητα στην πρώτη θέση χάσω το στήθος βάρος και ο σύζυγός μου δεν μου αρέσει. Είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση μου, αν μόνο το αγαπημένο όγκος του παρέμεινε στη θέση του. Κρέμα Πράσινο Spa υπόσχεται απώλεια βάρους στην περιοχή της χρήσης, έτσι αποφάσισα να το παραγγείλετε.

Elizabeth, 49 χρόνια

Η κόρη μου είναι οπαδός των εν λόγω αισθητικές επεμβάσεις. Συχνά βλέπουμε την τυλιγμένα με ταινίες. Και αυτό το συγκρότημα μου άρεσε φυσική σύνθεση της, δεν έχει παρενέργειες. Παραγγελία Πράσινη Spa γι ‘αυτήν ως δώρο.

Sonya, 26 χρονών

Η ζωή μου δεν του άρεσε γοφούς μου. Αν η κορυφή παίρνει μου ωραία και κοκαλιάρικο, το χαμηλότερο (ισχία) μόνο ρολά πλάτους. Ελπίζω πραγματικά ότι η κρέμα Πράσινο Spa θα με βοηθήσει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Κρίνοντας από τις απόψεις, είναι πολύ αποτελεσματικό, έτσι θέλω να δω αυτό το πρόσωπο.

Χριστίνα, 53

έψαχνε για κάτι παρόμοιο με το χρόνο ρεκόρ για να προετοιμάσει τον αριθμό σας για τη σεζόν παραλία. Κρέμα ενεργοποιητή Πράσινη Spa πολύ εντυπωσιασμένος με τη σύνθεση και τον τρόπο δράσης της, κατά πάσα πιθανότητα, θα σταματήσει την επιλογή σε αυτό. Έχω ακούσει πολλά για την αποτελεσματικότητα των αναδιπλώνεται, και με μια τέτοια εκπληκτική σύνθεση, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι 100%.

Αρνητικές απόψεις για την Πράσινη Spa σε ζεστό περιτύλιγμα

Εύα, 27 χρόνια

Μόλις αγόρασα Πράσινη Spa στο σούπερ μάρκετ, αλλά όταν πήρε το σπίτι συνειδητοποίησε ότι έχει μια πολύ ισχυρή χημική μυρωδιά. Η συσκευασία ακόμα και δεδομένα σχετικά με τη διάρκεια ζωής δεν βρέθηκε, μερικές από τις ετικέτες ήταν μόλις λίγο μουτζούρες, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε δεν το έκανα. Ομολογώ ότι ήταν ψεύτικο, αλλά η εμπειρία είναι ακόμη ατελής.

Πελαγία, 50 χρόνια μετά

Έχω μια αισθητική για πάνω από 20 χρόνια. Και είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν υπάρχει ένα φάρμακο δεν θα δώσει τέτοια γρήγορα αποτελέσματα. Πράσινο Spa – απάτη

.

Μαρίνα, 41 χρόνια

Αγόρασε αυτήν την κρέμα πέρυσι. Χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά όχι αποτέλεσμα παρατηρήσει. Οι ιδρώνει το δέρμα κάτω από την ταινία ίσως είναι λίγο πιο μαλακό, αλλά αυτό είναι για τη μείωση του όγκου, δεν υπάρχει γενικά καμία πρόοδος. Πολύ λυπάμαι για την διάθεση των χρημάτων και να μην γίνει πραγματικότητα ελπίδες. Αφήστε μια αρνητική κριτική για την Πράσινη Spa.

Αρνητική αναθεώρηση της Πράσινης Spa Έλενα, 33 χρόνια

Δεν πιστεύω στη διαφήμιση. Κάθε έκθεση, δεν έχει σημασία πόσο φυσικό μια σύνθεση, μεταφέρει συνέπειες. Όχι ο καθένας μπορεί να πάρει σάουνα, για αλλεργική αντίδραση s, εγώ γενικά κρατήσει ήσυχο. Think Green Spa -. Διαζυγίου

Julia, 39 χρόνια

Η αδελφή μου διατάζει πάντα τα πάντα, από το επίπεδο για να χάσουν βάρος ή την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κρέμα Πράσινο Spa δεν αποτελεί εξαίρεση. Ασχοληθήκαμε με το μαζί, το φούρνο έναρξη του δέρματος ήδη μετά από μερικά λεπτά κάτω από την ταινία. 15 λεπτά αργότερα συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν υπάρχει κόλαση και αφόρητη τηγανητά. Έκτακτης ανάγκης μετά το ξέβγαλμα άφησε ένα κόκκινο σημάδι στο δέρμα, η οποία πραγματοποιήθηκε για αρκετές ακόμη ημέρες. Θα ήθελα να προτείνω μια προσωπική δυσανεξία στο συγκρότημα, αλλά κόλαση και οι δύο, δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.