Handy Heater – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Υπερμεγέθη θερμαντήρα Handy θερμαντήρας είναι ένας θερμαντήρας δωμάτιο, που συνδέονται άμεσα με την έξοδο στον τοίχο, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αλλά είναι τόσο αποτελεσματική και πώς θερμαίνει το δωμάτιο που διαχειρίζεται ακόμη πολύ κρύο δωμάτιο για να ζεσταθεί στην επιθυμητή θερμοκρασία για να γίνουν άνετα να είναι.

Για να χρησιμοποιήσετε μια φορητή θερμάστρα, αρκετά για να το μετατρέψει σε μια πρίζα τοίχου και να αρχίσει την προσαρμογή του θερμοστάτη. Ο ελεγκτής θερμοστάτη σας επιτρέπει να εφαρμόσουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας και τον ανεμιστήρα με δύο ταχύτητες μπορεί να είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιό σας ζεστό και ταυτόχρονα πολύ άνετα.

συσκευή Συμπαγές μέγεθος ονομάζεται Handy Θερμαντήρας επιτρέπει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να γεμίσει το δωμάτιο με μια ζεστή ατμόσφαιρα. Hendi μπορεί να είναι δύσκολο να τη συνήθη έξοδο. Teploventilyatory Handy θερμάστρα διαθέτει θερμοστάτη και έναν ανεμιστήρα με δύο ταχύτητες. Χάρη στο θερμοστάτη στον πίνακα ελέγχου αυτής της ηλεκτρικής συσκευής μπορεί να διατηρηθεί στην απαιτούμενη θερμοκρασία με τον απαιτούμενο βαθμό, και ο ανεμιστήρας μπορεί να προσαρμόσει άνετα κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο.

Κριτική στην ηλεκτρική θερμάστρα Handy θερμαντήρα

Θα προτιμούσα να μην επιτρέψει ηλεκτρικές συσκευές για να αποφύγει την καταβολή τέλους των λογαριασμών μήνα; Χάρη στην Κεντρική θέρμανση των χώρων δεν είναι αρκετή θέρμανση;

Στο παρελθόν μεγάλες και ταυτόχρονα αδηφάγα θερμαντήρες – μπορείτε να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή της συσκευής Handy θερμάστρα, η οποία είναι σήμερα αρκετά αποτελεσματική θερμο-κεραμικό συσκευή σε ένα πολύ συμπαγές περίβλημα, βοηθώντας να ζεσταθεί όλους τα μέλη της οικογένειας.

Είστε εξοικειωμένοι με το χειμώνα προβλήματα στο σπίτι;

Φορητή θερμάστρα μέγεθος για ολόκληρο το δωμάτιο Rovus μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την έξοδο και ο χώρος που καταλαμβάνει τουλάχιστον. Ωστόσο, η ικανότητα του είναι αρκετή για να θερμάνει το δωμάτιο μέχρι 20m2, και εκεί θα βρείτε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

 1. Απλά απαιτεί σύνδεση στο. Handy θερμάστρα λειτουργεί χωρίς ένα κοινό καλώδιο και να μην καταλαμβάνουν χώρο στην επικάλυψη του δαπέδου. Μπορείτε να το μετατρέψει σε οποιαδήποτε πρίζα και το κουμπί συνδεθείτε. Και αμέσως αρχίζει θέρμανση του δωματίου.
 2. Πρέπει να ρυθμίσετε την ώρα της εργασίας. Χάρη στο χρονόμετρο σας με ακρίβεια να πραγματοποιήσει το χρόνο λειτουργίας ελέγχου και ανεμιστήρα με δύο ταχύτητες μπορεί να είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιό σας ήταν πολύ ζεστό και ταυτόχρονα άνετο.
 3. Warm όλα τα είδη των χώρων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο χώρο εργασίας. Με μόνο μια μικρή θερμάστρα μπορείτε εύκολα να ζεσταθεί σαν ένα τεράστιο σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Μπορείτε εύκολα ζεστή και μπάνια. Εδώ τα παιδιά απαιτεί ιδιαίτερη θερμότητα και στη συνέχεια θα έρθει με την ενίσχυση αυτής της μικρής θέρμανσης.

Πολλοί ιδιοκτήτες των συνεργείων προτιμούν, επίσης, αυτό το καλοριφέρ για τη θέρμανση γκαράζ σας. Σε κτίρια γραφείων μπορείτε επίσης να έχετε παρατηρήσει ότι συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις μικρές συσκευές θέρμανσης.

Αυτή η συσκευή δεν είναι μόνο χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητα, αλλά επίσης και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλη η ταλαιπωρία ενός ογκώδη και κρύα θερμαντήρες στο παρελθόν τώρα H4>

Αυτή η θερμάστρα είναι ένα καινοτόμο τρόπο για να καταστεί η εργασία. Συσκευή Rovus μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε πρίζα. Ταιριάζει τρόπος για να βολικά στον τοίχο, για το λόγο αυτό, δεν θα πρέπει να σκοντάψουν ή να φοβάται απόσπασης. Άνετα ένα κουμπί on / off σας επιτρέπει να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε τη συσκευή πιέζοντας τα κοινά κουμπιά. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να παραλάβετε ψηφιακή θερμοκρασία οθόνη, crablouse στο όριο των 15-32 βαθμών, ρωτήστε μεγάλο ή μικρό, η ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα και το όργανο μπορεί να κάνει ό, τι άλλο. Ήσυχο και διακριτικό τρόπο, θα ζεσταθεί το δωμάτιο στην επιθυμητή θερμοκρασία. Αν υπάρχει μια ανάγκη που μπορεί να προ-προγραμματιστεί στη συσκευή στην αυτόματη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της συσκευής

Εξετάστε τα κύρια πλεονεκτήματα των απλών θερμοσίφωνες:

 1. Μπορεί να συνδεθεί άμεσα με την έξοδο – δεν υπάρχει ούτε ένα καλώδιο
 2. Ορίστε μια άνετη θερμοκρασία μέσα στην κλίμακα από 15 έως 32 βαθμούς.
 3. Χρονόμετρο για τον προγραμματισμό (12 ώρες).
 4. Με οθόνη LED.
 5. Υπάρχουν διάφορες ταχύτητες του ανεμιστήρα.
 6. Μπορείτε να πάρετε εμπρός για το γύρο.
 7. Μικρό μέγεθος μπορεί να εξοικονομήσετε χώρο.

Επιπλέον, είναι πολύ οικονομικό, καθώς μπορεί να καταναλώνουν πολύ λίγη ηλεκτρική ενέργεια, αν για να το χρησιμοποιήσετε κάθε ημέρα-που είναι, μπορεί να κοστίσει μερικά σεντς.

Χαρακτηριστικά του θερμαντήρα Handy θερμαντήρα

Εξετάστε τα βασικά χαρακτηριστικά του θερμοσίφωνα:

 • Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό
 • Σχετίζεται με θερμο οπαδούς
 • λεπτομέρεια Κεραμική θερμάστρα
 • Η συσκευή έχει μια δύναμη 370 W
 • Διαθέσιμες προστασία κατά της υπερθέρμανσης
 • Τάση φτάνει 240V
 • Control είναι δυνατή από την οθόνη
 • Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας
 • Υπάρχει επίσης ένα χρονόμετρο
 • διάθεσή του ο χρήστης διάφορους τρόπους χρήσης

Όπως μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά αυτής της προηγούμενης δεν είναι πολύ, αλλά σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές, αυτό είναι το μικρό του μέγεθος, η ικανότητα για τη θέρμανση μεγάλων χώρων και ούτω καθεξής.

Τι αποτελείται από Handy θερμάστρα;

Εκτός από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, αυτή η συσκευή Handy Θερμαντήρας έχει ως εξής:

 1. Ασφαλής θέρμανση μέρος του κεραμικού ψύχεται το πλαστικό σώμα?
 2. Οικονομικά, μπορούν να καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια για καθημερινή χρήση.
 3. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, η συσκευή μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ακόμη και μια μικρή γωνιά ενός διαμερίσματος ή του γραφείου?
 4. Αυτόματη λειτουργία τύπου είναι διαθέσιμο?
 5. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την έξοδο?
 6. Έχει αρκετές προσαρμογής ταχύτητες?
 7. Φορητό μέγεθος, υψηλή ικανότητα, ήσυχη και ταυτόχρονα πολύ ασφαλής.

Πού να αγοράσετε Handy θερμαντήρα

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό το φορητή θερμάστρα, τότε θα συμβουλεύει να κάνει μια επιλογή από τις επίσημες κατασκευαστή ιστοσελίδα. Εκεί μπορείτε να βρείτε τα κύρια πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά αυτής ευέλικτη και πολυλειτουργική συσκευή. Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες αυτής της ηλεκτρικής συσκευής.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.