Liftoskin – απόψεις και των τιμών, η επίσημη ιστοσελίδα, πού να αγοράσετε

Η βιομηχανία ομορφιάς βελτιώνεται συνεχώς. Η αγορά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συμπληρώματα που επιλύουν με επιτυχία κάθε αισθητικό πρόβλημα. Καινοτόμος σχεδιασμός μεταξύ θεραπείες αντιγήρανσης έχει γίνει μικρογαλάκτωμα Liftoskin, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει μη χειρουργική λίφτινγκ, για να μετατρέψει το δέρμα και Βελτιώστε το περίγραμμα του προσώπου. Ο ορός δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ανύψωσης, έτσι ώστε οι cosmetologists συμπλήρωμα περίμεναν πολύ καιρό. Τέλος εμφανίστηκε, και ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από θαυματουργές ιδιότητες του.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ολοι οι άνθρωποι θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να παραμείνουν νέοι και ελκυστική. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος, και με την ηλικία ο άνθρωπος μεγαλώνει, πρόσθεσε ρυτίδες, ξεθωριάζει το δέρμα, θολώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να κερδίσει μια ντουζίνα χρόνια, ίσως και χρησιμοποιώντας μια σειρά από πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλά όχι ο καθένας θα πάει, υπάρχει ο κίνδυνος, αντί της ομορφιάς με εμφάνιση που δεν σας αρέσουν. Αυτό που είναι ακόμα χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας που προκύπτουν μετά την επέμβαση. Δυσάρεστες συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν αν χρησιμοποιείτε αντι-γήρανσης ορός για το πρόσωπο Liftoskin.

Τι είναι Liftoskin;

το όνομα του συμπληρώματος είναι ήδη εντυπωσιακή, γιατί ο καθένας ξέρει τι νανο-τεχνολογία είναι μια πολλά υποσχόμενη κατεύθυνση για τη σύνθεση της επιστήμης, της τεχνολογίας και της παραγωγής. Τα αντι-γήρανσης μικρογαλακτώματα λειτούργησε άψογα και τα τρία συστατικά. Η σύνθεσή του αναπτύχθηκε από επιστήμονες, τεχνολόγους της βιομηχανίας ομορφιάς έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή αλγορίθμου, οι παραγωγοί έχουν φέρει στη ζωή τις ιδέες των επιστημόνων και των επαγγελματιών και έκανε αποτελεσματικό συμπλήρωμα, που μπορεί να είναι άνετο στη χρήση.

Το μικρογαλάκτωμα χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να διεισδύουν βαθιά μέσα στον ιστό χόριο, να τα επηρεάζουν σε κυτταρικό επίπεδο για την τόνωση τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου υπεύθυνος για νεανικό δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι σαν ενέσεις Botox, αλλά ο αντίκτυπος είναι διαφορετική.

Κρέμα δεν λειαίνει απλώς τις ρυτίδες, βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης τους, ζητώντας από το πρόγραμμα της αναγέννησης των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Δηλαδή, αναζωογονητική, αφυπνίζοντας τα δικά της αποθέματα του σώματος. EM>

Ενδείξεις για τη χρήση Liftoskin

Κρέμα αναφέρεται σε antivozrastnogo φροντίδα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τα προβλήματα που προκύπτουν με την ηλικία:

 • κατά των ρυτίδων, συμπεριλαμβανομένων μιμούνται σε ένα μέτωπο, γύρω από τα μάτια, τα μάγουλα και άλλες περιοχές του προσώπου?
 • με τον μαρασμό του δέρματος?
 • από σακούλες κάτω από τα μάτια?
 • όταν η ανομοιόμορφη δομή του δέρματος?
 • για την εξομάλυνση ουλές, ραγάδες και τις ρυτίδες?
 • για την εξομάλυνση των αιχμηρές γραμμές του ρινοχειλική τριγώνου?
 • αν πτώση των βλεφάρων και στα μάγουλα?
 • για να κάνουν τον ορισμό του περιγράμματος του προσώπου.

Το συμπλήρωμα αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, τόσο δημοφιλές μεταξύ των νέων. Βοηθά να είναι πάντα φαίνονται φρέσκα και κρύβει τα σημάδια της κούρασης, άγρυπνες νύχτες, θυελλώδη γιορτές.

μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ειδική συνταγή, είναι ακίνδυνο. EM>

Η αρχή της λειτουργίας Liftoskin

Διαπερνώντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ο ορός διαποτίζει τα θρεπτικά συστατικά τους και επηρεάζει τον ιστό διεξοδικά. Με αναγεννητικές ιδιότητες, αποκαθιστά τα κατεστραμμένα κύτταρα. Αποκτούν μια νέα ζωτικότητα, προκαλώντας αυξήσεις τον τόνο του δέρματος. Α αναζωογονητική δράση οφείλεται στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι ουσίες αυτές είναι άμεσα υπεύθυνες για την νεανικότητα του δέρματος. Σε περίπτωση έλλειψης τους, με αποτέλεσμα με την ηλικία, οι ίνες της δερματικής σκελετού αποδυναμώνει και δείχνει σημάδια της γήρανσης. Με τη γήρανση, αγωνίζονται Liftoskin, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα των ινών.

Το συμπλήρωμα χαρακτηρίζεται από υψηλή ένταση της δράσης, το αποτέλεσμα είναι εμφανές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα άτομο αποκτά μια φρέσκια ματιά, το δέρμα γίνεται λείο, υγιές χρώμα, μια γραμμή οβάλ σαφής. Το αποτέλεσμα είναι τέτοια ώστε ένα άτομο φαίνεται φαινόταν νεότερος από δέκα χρόνια. Άρση αποτέλεσμα είναι σε μορφή διατηρήσει τη φυσική κινητικότητα των εκφράσεων, οπότε δεν υπάρχει φόβος ότι το πρόσωπο θα είναι όμορφο και κούκλα σαν μάσκα.

Τι μπορούν να επιτευχθούν αποτελέσματα;

Όταν δοκιμάστηκαν βρέθηκαν θετικά ιδιότητες που συγκλόνισε εμπειρογνώμονες.

 • Δούλεψε στις ρυτίδες, την εξομάλυνση τους χωρίς κανένα ίχνος. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σε όλες τις περιπτώσεις, η χρήση του συμπληρώματος.
 • Οι Deep ρυτίδες λειαίνονται περισσότερο από το 90% των συμμετεχόντων δοκιμής.
 • σημειώθηκαν 5% των ηλικιωμένων, η κυτταρική αναγέννηση του δέρματος, μια αναζωογονητική επίδραση ήταν εκπληκτική. Αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αδύνατο να επιτευχθεί με τη χρήση άλλων καλλυντικών προϊόντων.

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής, οι εμπειρογνώμονες έκριναν το γεγονός ότι ο ορός είναι ενεργή ως προληπτικό μέσο κατά της γήρανσης. Συνιστάται να χρησιμοποιήσει όταν αρχίζει η διαδικασία της αποσύνθεσης. EM>

Οι νέοι φαρμακευτική αγωγή είναι απαραίτητη για να καθυστερήσει την εμφάνιση των ρυτίδων. Αυτό ισχύει για τις «πόδι της χήνας», ρηχά αυλάκια στο μέτωπο που σχηματίζονται από τις κινήσεις του προσώπου των μυών του προσώπου σε 25 χρόνια. Με τη βοήθεια των Liftoskin σε οποιαδήποτε ηλικία, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στη λείανση του δέρματος. περιορισμοί ηλικίας για τη χρήση του ορού, δεν μπορεί να υπάρξει.

Το συμπλήρωμα Liftoskin

Liftoskin είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν έχει παρενέργειες στο σώμα. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τους πόρους. Περιλαμβάνει δύο κύρια συστατικά, που ονομάζεται mezokokteyl και magnetosom. Τα συστατικά είναι χρήσιμα για τον οργανισμό.

 1. Αμινοξέα που προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες και αποτρέπει την ξηρότητα του δέρματος και θρέφει αυτό.
 2. Silver που απολυμαίνει τα κύτταρα του χορίου και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.
 3. Οι πρωτεΐνες παρέχουν την ελαστικότητα της dermatologen, θα ενισχύσει και την αποκατάσταση των ιστών του δέρματος και το σχήμα του προσώπου.
 4. Πεπτίδια οκταμοξίνη, Nanobotuline απαιτούνται για την ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαλαρωτική μυϊκό ιστό που τους παρέχει με ένα ζωντανό κίνηση. Δηλαδή, το πρόσωπο δεν μοιάζει με μάσκα, εκφράσεις του προσώπου συνήθως, αλλά οι ρυτίδες στο πρόσωπο αόρατο.
 5. Φύτοεκχυλίσματα και βιταμίνη Ε, που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και πρόληψης των ασθενειών του δέρματος. Φυτοχημικά -. Α Καναδικά baranik και το κιχώριο ρίζα, οι οποίες θεωρούν εμπειρογνώμονες να είναι τα καλύτερα φάρμακα που πρώτες ύλες για την εξάλειψη των τοξινών
 6. OL> συστατικά που περιέχονται στο Liftoskin μπορούν να αλλάξουν ριζικά την δομή του δέρματος και δώσει ελαστικότητα, εξομαλύνει τις ρυτίδες και να εξαλειφθούν τα ελαττώματα του δέρματος. EM>

  Η πολυπλοκότητα της δράσης συμπληρώματος τον έχει κερδίσει τη δημοτικότητα μεταξύ των αγοραστών, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι απομίμησης ορού στην αγορά πολλά. Έτσι, θα πρέπει να αγοράζουν μόνο από αξιόπιστους πωλητές με εξαιρετική φήμη στους επιχειρηματικούς κύκλους.

  Οδηγίες χρήσης Liftoskin

  Μια καλλυντική τεχνολογία που βασίζεται σε ένεση, εφαρμογή των συσκευών, των διαφόρων τύπων ακτινοβολιών και ούτω καθεξής. Liftoskin χρησιμοποιούν πολύ πιο εύκολο. Αυτό που συγκρίνεται ευνοϊκά με άλλα συμπληρώματα και τις τεχνικές που διευρύνει τον κύκλο των πελατών των κεφαλαίων. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να μάθετε να εφαρμοστεί σωστά. Είναι εύκολο, απλώς ακολουθήστε τις συστάσεις που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς.

 • πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να προβεί σε λεπτομερή καθαρισμό του προσώπου και του λαιμού από καλλυντικά και οποιαδήποτε μόλυνση από τον καθαρισμό?
 • για να ανοίξετε τους πόρους, συνιστάται να καθαρίσετε το δέρμα με λοσιόν ή τονωτικό?
 • σε μικρές δόσεις, εφαρμόζεται πρώτα στα τακάκια δάχτυλο?
 • τότε η σύνθεση διανέμεται όλο το πρόσωπο και το λαιμό κατά μήκος των γραμμών μασάζ?
 • μετά την εφαρμογή του μικρογαλακτώματος πρέπει να γίνει για το πρόσωπο και το λαιμό ελαφρύ μασάζ για να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

να DAB ή σκουπίστε η περίσσεια σύνθεση δεν είναι απαραίτητο. Οι ιδιότητές του είναι τέτοια που, λόγω της συνέπειας αέρα, απορροφάται μέσω του. Η αξιοσημείωτη ποιότητα του συμπληρώματος είναι ότι αμέσως μετά την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλλυντικά, , συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικά, όπως σκόνη ή ίδρυμα. Οι θεραπείες θα πρέπει να γίνεται τακτικά, δύο φορές την ημέρα. Είναι καλύτερο να φορά συνεδριάσεις της την ανανέωση του πρωί και βράδυ φροντίδα του προσώπου.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η διάρκεια του μαθήματος είναι σχεδιασμένο για μια περίοδο δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το δέρμα για τις αλλαγές του προσώπου και του λαιμού, γίνεται νεότερος, πιο ελαστικό, ρυτίδες εξαφανίζονται, το πρόσωπο γίνεται καθαρά ορατή. Όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το εργαλείο λένε ότι άρχισαν να φαίνονται δέκα χρόνια νεότεροι. Πρόκειται για το αποτέλεσμα, που πολλοί ονειρεύονται, το μικρογαλάκτωμα έχει δημιουργηθεί για τη μετατροπή των ονείρων της νεολαίας σε πραγματικότητα. Απλά αγοράζουν και να ξεκινήσετε σήμερα.

Αντενδείξεις Liftoskin

Το μικρογαλάκτωμα δεν περιέχει χημικά συστατικά, γι ‘αυτό δεν θα φέρει καμία επιπλοκές στην υγεία. Αλλά ακόμη και θεραπεία fitogradient μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Οι χρήστες με αντιδραστικό δέρμα θα πρέπει να διεξάγει ένα τεστ για την υπερευαισθησία. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε μια σταγόνα του συμπληρώματος στον καρπό. Εάν ερυθρότητα, φαγούρα και άλλες δυσάρεστες αισθήσεις σε πέντε λεπτά, προέκυψε, στη συνέχεια, ξεκινήστε την διαδικασία.

Κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ, να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Το μικρογαλάκτωμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο κατάλογος των προειδοποιήσεων έχει τελειώσει. Για το σώμα Liftoskin είναι ασφαλές για το δέρμα φέρνει μόνο οφέλη.

Αξιολογήσεις των γιατρών σχετικά με ορό για το πρόσωπο Liftoskin

Lyudmila Ganicheva – αισθητική,

Συχνά ακούμε από τους ασθενείς τους σχετικά με Botox για την αναζωογόνηση και απλά θέλετε να διορθώσετε ο καθένας που νομίζει ότι Liftoskin έχει κάτι να κάνει με το Botox, το οποίο χορηγείται με ένεση κάτω από το δέρμα. Αυτά είναι δύο διαφορετικά παρασκεύασμα. Botox στο συμπλήρωμα, αλλά έχει όλες τις απαραίτητες ουσίες για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας προς την κατεύθυνση της αναζωογόνησης. Η κύρια επίδραση των νανοσωματιδίων είναι ότι διεισδύουν στα κύτταρα του χορίου με το βάθος του δέρματος. να αποτελούνται από σωματίδια νανο πεπτιδίων, ανόργανα άλατα, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Δηλαδή, αυτά τα συστατικά που απαιτούνται για την ενίσχυση του πλαισίου του δέρματος. Τραβούν χαλαρά ινών, «σπρώχνει» τις ρυτίδες από το εσωτερικό και συγκρίνοντας το επίπεδο εσοχής του περιβάλλοντος δέρματος. EM>

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι η εσωτερική αναγέννηση των κυττάρων, η οποία λαμβάνει χώρα υπό τη δράση του ορού. Είναι το ξύπνημα του «ύπνου» με την ηλικία της εντατικής παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το μικρό στήθος απλά άνοιξε – μετατρέπεται στο σώμα μας, όλα είναι εντάξει για πολλά χρόνια για να παραμείνουν νέοι, το μόνο που χρειάζεται για να τον βοηθήσει. Αυτή η βοηθός είναι το εργαλείο. Αν διαβάσετε στο Διαδίκτυο σε πραγματικό κριτικές για Liftoskin, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι ασθενείς που το έχουν περισσότερο, κάποιος λιγότερο, αλλά είναι. Αλλά δεν είναι μόνο τρέχει μέσα στο ψεύτικο, αλλά θα πρέπει να στραφούν στο σαλόνι μας και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακής ποιότητας καλλυντικά. EM>

Valery Chernyaev – πλαστικό χειρουργό,

είμαι με συμπάθεια τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να κάνουν μια πλαστική χειρουργική του προσώπου και του λαιμού για να εξετάσουμε νεότερους. Αλλά δεν συνιστούμε όλους χειρουργική επέμβαση. Μια χειρουργική λίφτινγκ είναι ριζοσπαστική μέθοδο, πρέπει να καταφύγουν σε αυτό, έχοντας δοκιμάσει όλες τις άλλες μεθόδους διόρθωσης. Για παράδειγμα, μια επιλογή είναι η χρήση του ορού για το πρόσωπο Liftoskin. Κριτικές για άτομα που χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο είναι πολύ θετική, λειτουργεί πραγματικά θαύματα, και μπορεί να σας αναζωογονήσουν για δέκα χρόνια. Και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο γι ‘αυτό, ακόμη και να πάει στο κομμωτήριο. Αγόρασε για 1.000 …, για να χρίσει μια-δυο εβδομάδες και να δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Αν έχετε λίγο από την έννοια αυτή, η οποία πήρε, τότε ελάτε μαζί μας. Em>

Γιατί γράφω γι ‘αυτό, επιλέγοντας «ψωμί» σε πλαστικούς χειρουργούς; Ναι, γιατί οι γυναίκες στην ενήλικη ζωή έχουν συνήθως πολλές πληγές που μπορεί να γίνει αισθητό μετά από αναισθησία. Και τα φάρμακα κατά τη μετεγχειρητική περίοδο θα επηρεάσει και την υγεία. Αλλά ακόμη και μια καθαρά επαγγελματική σημείωμα – ξεθωριάσει το δέρμα και τους ιστούς αυξάνεται χειρότερα, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από την πλευρά των ασθενών. Γι ‘αυτό μην βιαστείτε με τη λειτουργία, και να αρχίσει η αναζωογόνηση με τη βοήθεια αυτής της κρέμας. Έχω λάβει πολλές επιστολές ευγνωμοσύνης από εκείνους που καλούνται να χρησιμοποιήσουν το συμπλήρωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να λειτουργήσουν χωρίς ανανέωση. EM>

Bariyat Mammadov – γιατρός-αισθητική,

Τέλος πήραμε το συμπλήρωμα για να μετατρέψει τις γυναίκες χωρίς ενέσεις, laser, masonite, μασάζ LPG και άλλες δύσκολες τεχνικές. οι γυναίκες μας δεν έχουν την τάση να υποτάσσονται σε τέτοια πειράματα, και η χρήση μικρογαλακτώματος Liftoskin δεν με πειράζει. Αγαπούν το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και να μην διαφημίζουν το γεγονός ότι ανανεωθείτε. Ειλικρινά εύχομαι όλα του στο συμπατριώτη, έτσι δεν πέφτουν στην παγίδα των παραχαρακτών της κρέμας. Εάν πάσχετε μια τέτοια αποτυχία, τότε που σπαταλάτε τα χρήματά σας και δεν θα επιτύχει κανένα αποτέλεσμα. Και το χειρότερο κακό για το δέρμα μου. Η διέξοδος θα είναι η θεραπεία στην επίσημη ιστοσελίδα της Liftoskin. Υπάρχουν πρωτότυπο και ασφαλές προϊόν.

Θέλω να ευχαριστήσει όλους όσους σκέφτεται για την αναζωογόνηση του προσώπου, το μικρογαλάκτωμα αποτελείται από φυσικά συστατικά, που με φυσικό τρόπο την αναζωογόνηση του δέρματος σας. Το συμπλήρωμα αποκαθιστά την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης σε ποσότητες που είναι απαραίτητες για τον τόνο του δέρματος. Ιδιαίτερα θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Είναι πραγματικά βοηθά να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και επιστρέφει την ομορφιά και την ελαστικότητα του δέρματος. EM>

Πού να αγοράσετε Liftoskin;

Μεταξύ εμφάνιση διορθωτές Αυτή η κρέμα είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για την ανώτερη αντιγηραντική δράση όλα τα άλλα καλλυντικά παρασκευάσματα. Αγοράστε ορός για το πρόσωπο Liftoskin στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Από την επίσημη ιστοσελίδα αναφέρονται η τιμή του Liftoskin για διαφορετικές χώρες.

Η πλαστογραφία του συμπληρώματος μπορεί να βλάψει μόνο την υγεία σας, προειδοποιούν οι γιατροί. Σύμφωνα με αυτό, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζουν ένα προϊόν για τις ύποπτες τοποθεσίες! Αν έχετε αποφασίσει να αγοράσει τον ορό Liftoskin στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.