Liquid Chestnut ποτό για την απώλεια βάρους – απόψεις, τιμές, ως αποτέλεσμα

Liquid Chestnut ποτό για την απώλεια βάρους - απόψεις, τιμές, ως αποτέλεσμα

Κρίνοντας από την ποικιλία των προϊόντων για την απώλεια βάρους που θέλουν να χάσουν βάρος, συχνά δεν αναφέρονται στον εκπαιδευτή γυμναστήριο ή το διάδρομο και με τη φυσική του υπολογιστή και στο διαδίκτυο. Δυστυχώς να ομολογήσω, αλλά αυτά τα δύο είναι σαφώς κατάχρηση της εμπιστοσύνης μας και προσπαθούν να βγάλουν κέρδος. Και δεν έχει σημασία πόσο κακής ποιότητος για άλλη μια φορά να επαναλάβει τις υποσχέσεις της διαφήμισης των

κεφαλαίων από το περιττό λίπος, χωρίς τις τυπικές διαδικασίες δεν είναι απαραίτητες.

Liquid ChestnutDrink πωλούνται σε μορφή μιας διαλυτής πούδρας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μετά την πρώτη λίπος

δόση θα αρχίσει να καίει και υποχώρηση. Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον προσπάθεια – διατροφή και την άσκηση για λαπάδες. Liquid Chestnut υπόσχεται ο καθένας ένα λεπτό σώμα, όπως τα μοντέλα, με όλα όσα χρειάζεστε για να πίνουν τακτικά το ποτό.

Τι γίνεται Liquid Chestnut;

Τα κύρια συστατικά που καλούνται να θέσει τις ελπίδες τους για ένα τέλειο σώμα: μούρα Goji, εκχύλισμα ανανά και κάκτους. Από τις 2 είναι η συνιστώσα έχει ήδη εξεταστεί στην ιστοσελίδα μας, δεν μπορείτε να διστάσετε να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ως αποτέλεσμα καύση λίπους (που επιβεβαιώνεται όχι μόνο απόψεις, αλλά επίσης σχόλια από τους επισκέπτες μας).

Goji μπορεί να είναι σε κάποιο βαθμό χρήσιμες σαν όλα τα μούρα, αλλά με τη μορφή του διαλυτού ροφήματος από το αρχικό «χρησιμότητα» παραμένει ένα πολύ μικρό ποσοστό. Και τι σημασία έχει, αν ρίξει επιπλέον μούρων Goji βάρος σε οποιαδήποτε μορφή δεν θα βοηθήσει;

Λοιπόν, ο κάκτος … το μόνο ποτό από τον κάκτο, αξίζουν το σεβασμό είναι, φυσικά, τεκίλα. Δεν επιστημονικός λόγος να πιστεύουμε ότι ο κάκτος θα βοηθήσει στην απώλεια βάρους, δεν υπάρχει.

Ωστόσο, οι δηλώνεται 3 συστατικά δεν είναι το μόνο που μπορεί να βρεθεί σε ροφήματος σοκολάτας από υπερβολικό βάρος. Για μεγαλύτερη σαφήνεια, η σύνθεση μπορεί να συγκριθεί με ένα άλλο όμορφο δήλωση από τους παραγωγούς:

Για να μην πούμε ότι το ποτό είναι κορεσμένη με χημεία – όχι, η σύνθεση της κανονικής, αλλά χωρίς το αρωματισμού, γλυκαντικό και οξύτητα ρυθμιστή, δεν ήταν. Αλλά ένα από τα συστατικά αξίζει πιο προσεκτική εξέταση.

Τι είναι λεβοκαρνιτίνης

L-καρνιτίνη είναι υπεύθυνο για τον μεταβολισμό και, πιο συγκεκριμένα, transportorul λιπαρά οξέα. Κάποια στιγμή ο αντίκτυπός της ήταν ίσο με τα αναβολικά, με τον οποίο κάποιοι αθλητές προσοχή στην διατροφή σας. Αλλά οι επιστημονικές μελέτες δεν έχουν επιβεβαιώσει τις χρήσιμες ιδιότητες των καρνιτίνης για αθλητικής διατροφής. Δεδομένου ότι η L-καρνιτίνη δεν είναι μια ουσιαστική θρεπτική ουσία, η συνιστώμενη ημερήσια δόση διαπίστωσε επίσης.

Ωστόσο, άλλοι ειδικοί λένε ότι η καρνιτίνη είναι ευεργετική για τη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας και βοηθά στη μείωση του λίπους και αύξηση της μυϊκής μάζας. Έτσι, σε ένα πείραμα μια ομάδα ηλικιωμένων άνω των 6 μηνών από τη λήψη 2G της L-καρνιτίνης ανά ημέρα. Στους 6 μήνες, οι βελτιώσεις παρατηρήθηκαν διανοητική δραστηριότητα

και τη φυσική μορφή: κατά μέσο όρο, τα υποκείμενα έχασαν 1,8 κιλά λίπους και την αύξηση της μυϊκής μάζας 3,8 kg

Για να συνοψίσουμε, οι επιστήμονες δεν έχουν φθάσει σε ομόφωνη συμπέρασμα για τις ευεργετικές ιδιότητες της L-καρνιτίνης. Ωστόσο, η πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων και μερικές μελέτες δίνουν έναν καλό λόγο για να το εξετάσει μια χρήσιμη ουσία που συμβάλλει στην κανονική μεταβολισμό. Αλλά με το βάρος καρνιτίνη απώλεια έχει μια πολύ, πολύ μακρινό: 1,8 kg για ένα εξάμηνο – είναι 300 γραμμάρια λίπους σε ένα μήνα. Είναι απίθανο ότι αυτό το επίτευγμα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη απώλεια βάρους.

Σε ένα φακελάκι περιέχει σκόνη 5g. 100 g του προϊόντος, υπάρχουν 2,5 g L-καρνιτίνης. Ως εκ τούτου, σε ένα τμήμα της δίαιτας περιέχει 0,125 g της ουσίας. Πόσιμο 2 κουνήματα ανά ημέρα, το σώμα θα πάρει 10 φορές λιγότερο από ό, τι καρνιτίνης ανθρώπους από την προαναφερθείσα πείραμα. Μαθηματική λογική υπαγορεύει ότι ένα μήνα τρώγοντας Liquid Chestnut θα απαλλαγούμε από όσο το 30 γραμμάρια λίπους! Λαμπρό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για την παχυσαρκία

Γνωρίζοντας

Γενικές πληροφορίες σχετικά με το τι είναι η παχυσαρκία και πώς να την καταπολεμήσουμε, μπορείτε για μερικά δευτερόλεπτα για να διακρίνει την αλήθεια από κραυγαλέα διαφήμιση ψέματα.

Οι αιτίες της παχυσαρκίας μπορεί να είναι πολύ διαφορετική: ο τρόπος ζωής, η κληρονομικότητα, η ηλικία, το φύλο, τη διατροφή, το άγχος κλπ Παρακαλώ σημειώστε στην παραπάνω φωτογραφία, όπου η συγκεκριμένη σύνθεση. Στα αριστερά, κάτω από την επικεφαλίδα «Μοντέλο σώμα ως εξής: δεν χρειάζεται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής, δεν χρειάζεται άσκηση, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τη δίαιτα Είναι καθαρό λαϊκισμό, το οποίο είναι ένα σαφές μήνυμα – που βρίσκονται Για σημαντικές αλλαγές είναι!. απαραίτητα για τον εντοπισμό και την εξάλειψη της αιτίας (και συχνά περισσότερες από μία) -. ανθυγιεινή διατροφή, ανθυγιεινό τρόπο ζωής, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας ή κάτι άλλο

Αν καρνιτίνη, αναφέρθηκε προηγουμένως, βελτιώνει το μεταβολισμό, να γνωρίζουν ότι μεταξύ την καύση του λίπους και των υδατανθράκων στο σώμα μας θα προτιμούσε υδατάνθρακες, οι δαπάνες του γλυκογόνου. Ως εκ τούτου, πριν από την προπόνηση δεν συνιστάται να καταναλώνουν τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες. Και Liquid Chestnut 90% είναι από τους υδατάνθρακες, τα οποία θα ακύρωνε τις προσπάθειες της καρνιτίνης (η οποία είναι αμελητέο) αναγκάζουν το σώμα να αρχίσει να καίει το λίπος.

Σύνοψη –

Liquid Chestnut

Liquid ChestnutDrink δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Χαίρομαι που δεν θα βλάψει: στη δομή του, είναι δυνατό να βρεθεί L-καρνιτίνη, αρκετά χρήσιμα πράγματα. Αλλά είναι πολύ μικρό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, αυτοί που πραγματικά αναζητούν τρόπους για να χάσετε βάρος, είναι καλύτερα να μην χάνουμε χρόνο σε αυτό το άχρηστο κοκτέιλ.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.