MagnuFuel – απόψεις και των τιμών, η επίσημη ιστοσελίδα, πού να αγοράσετε

Μια φορά, όταν ένα λίτρο βενζίνης κοστίζει 20 σεντς, αλλά για την εξοικονόμηση σκέψη μόνο το «δικαίωμα» έχουν περάσει προ πολλού. Το κόστος των καυσίμων από έτος σε έτος, κτυπά τα δικά του αρχεία και ενεργοποιήστε την αντλία έχει απομείνει μόνο στη μνήμη των οδηγών με την εμπειρία. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, και στη συνέχεια υπάρχει διαφήμιση, από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή, συνιστά να αγοράσετε μια ειδική συσκευή – economizer «MagnuFuel». Οι εγγυήσεις κατασκευαστής δεν σέβεται μόνο για τη φύση, και 20% οικονομία καυσίμου. Πώς δικαιολογούνται θα μια τέτοια αγορά, σήμερα θα το διερευνήσουμε.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Μια σύντομη επισκόπηση MagnuFuel

Τα έργα της συσκευής είναι πραγματικά πολύ απλό. «Petrol εισέρχεται στο θάλαμο καύσης όχι άμεσα, αλλά μέσω ενός συστήματος μαγνητικών πεδίων με γνωστές παραμέτρους, παράγεται από δύο ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου. Εξαιτίας αυτού του μίγματος καυσίμου“αραιώνεται”και γίνεται πολύ πιο ρευστό, και τα μόρια της είναι υπό κάποια έννοια» κατανεμημένες «με αυτόν τον τρόπο σε μεγάλο βαθμό την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, και η καύση λαμβάνει χώρα με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και μια σημαντική μείωση του ποσοστού των αποβλήτων». Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση MagnuFuel

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η εγκατάσταση των νέων στοιχείων δεν αντιπροσωπεύει τις δυσκολίες και διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά. Για αυτό θα πρέπει «μόνο» για να διορθώσετε ένα μικρό κουτί στο σωλήνα καυσίμου (αναλυτικές οδηγίες περιλαμβάνονται). Επίσης, σημειώστε ότι η συσκευή πρέπει να λειτουργεί σε μια πλήρως αυτόνομη λειτουργία και δεν θα απαιτεί καμία πρόσθετη συντήρηση.

Δυνατοτήτων, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή

  • Εξοικονόμηση 20-25% των καυσίμων.
  • Η μείωση των επιβλαβών εκπομπών στην ατμόσφαιρα.
  • Αύξηση της ισχύος του συστήματος πρόωσης του οχήματος.
  • Απλούστευση συντήρησης ρουτίνας.
  • Η μείωση του φορτίου για τα βύσματα του κινητήρα και μπουζί.

Έχουμε εντοπίσει MagnuFuel

Plusminuszero απόδοση εξοικονόμηση toplivoprovoda χρειάζεται περαιτέρω ανεξάρτητη provincebased ανταπόκριση και τη δυνατότητα ελέγχου των προβλημάτων της δοκιμής machinevision εγκατάσταση σε ορισμένα εισαγόμενα αυτοκίνητα (απίθανο)
Η μείωση των επιβλαβών εκπομπών στην ατμόσφαιρα (επιβεβαιώνεται από οργανικό δοκιμή) η ανεπαρκής λειτουργία του συστήματος με την παρουσία ενός μεγάλου αριθμού ustroystvami ηλεκτρονικών oborudovanietorg χαμηλή τιμή απαιτεί από τον οδηγό να έχει ορισμένες δεξιότητες ανεξάρτητης sporchissimo με πολλά αυτοκίνητα από τις πιο διαφορετικές proizvoditelyami μεγάλη πιθανότητα οριστική αγορά των παραποιημένων προϊόντων (όταν αγοράζεται στο λιανικό εμπόριο εμπορικά δίκτυα) Αυτόνομη λειτουργία χωρίς την παρέμβαση του οδηγού

Αξιολογήσεις των πραγματικών αγοραστών MagnuFuel

  • Ανατόλι (Datsun, το αυτοκίνητο περίπου ένα χρόνο). «Παρασυρθεί από τη διαφήμιση εγκύκλιο, η οποία ήταν κοντά στην αγορά. Αγόρασε. Βάλτε τον εαυτό του. Θα πάμε για περίπου 3 μήνες. Η κατανάλωση βενζίνης έχει μειωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ μικρή. Δοκιμή για».
  • Maxim (Lada Priora από τον επίσημο αντιπρόσωπο). «Βάλτε MagnuFuel πείστηκε από τον σύμβουλο. Αν και δεν είναι απογοητευμένος, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Εργασίας, δεν ζητάει να φάει καλά. Ωστόσο, στο βενζινάδικο τώρα δεν επισκέπτονται τόσο συχνά.»
  • Edward (Skoda Rapid, αγόρασε μαζί του και να επισκευαστεί μετά το ατύχημα). «Το κουτί λειτουργεί πραγματικά -.. Μ ‘αρέσει Βάλτε, όμως, εκατό»
  • Victor (Volvo μία από τις παλιές εκδόσεις). «Είναι επιθετικό, αλλά η αποτελεσματικότητά του δεν Πώς να ανεφοδιαστούν με καύσιμα, και ανεφοδιασμό, και ολόκληρη η εξοικονόμηση -! Φουσκωμένα».
  • Peter (VAZ 2121, 4 έτη). «Επιβεβαιώστε το είπε ο Βίκτορ είναι πλήρης μαλακίες. Υποσχέθηκε πολλά, αλλά δεν πήρε τίποτα. Η σκέψη για να σώσει, αλλά μόνο μάταια έριξε τα χρήματα. Είναι κρίμα».

αξιολογήσεις Βίντεο από το δίκτυο

Αγαπητοί αναγνώστες, και, ενδεχομένως, οι χρήστες του προϊόντος! Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με το MagnuFuel προϊόν. Θα είμαστε ευγνώμονες για οποιαδήποτε πληροφορία.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.