Peruvian Maca – πού να το αγοράσουν και πώς είναι η τιμή;

Περού Maca – η «σούπερ» που δεν απαιτεί προσθήκες, εξαγωγές και χημικές χειραγώγηση. Από την περουβιανή ρίζα maca κάνουν το συμπλήρωμα, νωπά αποδειχθεί ότι διεγείρει τη δραστικότητα, την εξομάλυνση των spermophobia, την ενίσχυση της ανοσίας, την ενίσχυση της λίμπιντο, και την πρόληψη της υπογονιμότητας. Για τους άνδρες από 18 έως 75 ετών που λαμβάνουν σκόνη -. Με αυτόν τον τρόπο, αν υπάρχουν ιατρικές περιορισμοί σχετικά με την πρόσληψη των συνθετικών διεγερτικών δραστικότητας

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Τι είναι Maca: Περιγραφή των κονδυλίων

Ονομάζεται Περού ginseng μάκα, λατινική ονομασία του φυτού που λαμβάνονται είναι παρόμοια με τη ρίζα των ιδιοτήτων της ζωής. Δεν είναι γρασίδι, ρίζα Maca μοιάζει με ένα γογγύλι, το χρώμα της ρίζας – από κίτρινο-χρυσό σε κόκκινο. Αναπτύσσεται σε γόνιμα εδάφη, δεν απαιτεί άφθονο πότισμα, αλλά χρειάζεται ήλιο.

Η καλλιέργεια της μάκα είναι καλά τοποθετείται στα υψίπεδα της Βολιβίας, το Περού και την Αργεντινή. Είναι σε ένα οροπέδιο 3-4 χιλιάδες μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας «χρυσό των Ίνκας» αποκτά την απαραίτητη ακίνητο, το οποίο αποτιμάται στην τοπική γεωργία (ζωοτροφές) και λαϊκή ιατρική.

Βίντεο η αξία του Περού Maca – ιδιότητες διατήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Mountain Ginseng από το Περού αποθηκεύονται σε νωπά, αποξηραμένα, έδαφος και να μην χάσουν φαρμακευτικά αξίες για δεκαετίες.

Σύνθεση Περού Maca

Εκχύλισμα του Περού Περουβιανές Maca σε διαφορετικό χρώμα από εκείνο της σκόνης: στην πρώτη περίπτωση είναι ενός καφετί απόχρωση, η δεύτερη γκρι-λευκό. Εξαρτάται από τη μέθοδο παρασκευής της ρίζας, αλλά δεν επηρεάζει τη χημική σύνθεση. Ποια είναι η αξία του:

επιλογή λαχανικών Μουχαμέντοφ, ποικιλίες των βιταμινών Α και C. Το ασκορβικό οξύ αυξάνει την αντίσταση του σώματος απέναντι στις λοιμώξεις, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία του πέους, ενισχύει ανοσολογική απόκριση στο ουρογεννητικό ασθένειες. Β1 διεγείρει πέρασμα των νευρικών ερεθισμάτων στο πέος, διεγείρει την ανέγερση, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα της ταχείας εκσπερμάτωσης.

Στις φλεγμονώδεις διεργασίες στην ουρήθρα και την ανέγερση mocevic βοήθεια με τη διόγκωση. Ομαλοποίηση της λειτουργίας του αναπαραγωγικού συστήματος, αυξάνει τη σεξουαλική δύναμη και την αντοχή, αυξάνουν την ισχύ.

 • θειοκυανικά άλατα και glucosinolates.

Πράξη όπως προληπτικός παράγων κατά του όγκου. Την πρόληψη της εκφύλισης των κυττάρων στην ανέγερση να μειωθεί η πιθανότητα της υπερπλασίας.

Ενισχύει τη δική της τεστοστερόνης του σώματος. Στο πλαίσιο αυτό, βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία, αυξάνει την παραγωγή σπέρματος, επιταχύνει την ενημέρωση του γενετικού υλικού. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος σε χαμηλή ικανότητα εμποτισμού, ένα μικρό ποσοστό του επιπέδου και της ποιότητας του σπέρματος.

αυξάνει την ευαισθησία των βλεννογόνων και νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων, επιμηκύνει οικεία πράξη δίνει μια έντονη οργασμό. Η ουσία εμποδίζει την διείσδυση της μόλυνσης στο σώμα και μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

Δίνει κύτταρα ζωντάνια και την ενέργεια, σας επιτρέπει να περάσετε ποιοτικό ανδρικό φύλο, αυξημένη διάρκεια. Συστατικού που απαιτείται σε ταχεία εκσπερμάτωση, φτωχή πλήρωση του πέους με αίμα, συχνές διαλείψεων στο κρεβάτι.

Βελτιώνει το μεταβολισμό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των οργάνων και των συστημάτων των τοξικών ουσιών και των τοξινών πιο γρήγορα από το σώμα. Σταθεροποιεί διάθεση, ταχύτερη ανάκαμψη από μολυσματικές ασθένειες, βακτηριακή προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα, βαλανοποσθίτιδα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

του Περού Maca πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Ποιοτικά χαρακτηριστικά των συστατικών επέστησε την προσοχή των ουρολόγων (ανδρολόγους) και θεραπευτές. Έχουν οι συνέργειες εργάζονται τόσο μεμονωμένα όσο και από κοινού, η ενίσχυση επίδραση στους άνδρες του σώματος, ενισχύει, απελευθερώνοντας κρυφή δύναμη και Περού Macang τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει σεξουαλική επαφή σε οποιαδήποτε ηλικία.

Πώς λειτουργεί και πόσο χρήσιμο Mac

Μόλις στο σώμα, τα συστατικά του περουβιανού του Περού Maca μέσω του βλεννογόνου του στομάχου και των εντέρων εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και την εξάπλωση σε όργανα και συστήματα. Ως αφροδισιακό, πρώτα απ ‘όλα, να αυξήσει την τεστοστερόνη, την αύξηση της στύσης και τη λίμπιντο.

Επιπτώσεις από την ισχύ του ψευδαργύρου Συμπλήρωμα, βιταμίνες. Η χρήση τους στις νευρικές απολήξεις και η βελτίωση της ορμονικής κατάστασης. Περού Maca μειώνει πυρίμαχα παύση, μείωση του χρόνου αποκατάστασης σε άνδρες μεταξύ kotonami. Θειοκυανικά και γλυκοζινολικών έχουν ιδιότητες κατά του όγκου, με ΒΡΗ μειωθεί ο ρυθμός της διεύρυνσης στύσης και την πρόληψη υπερπλασίας.

Κόνις και εκχύλισμα Maca είναι απαραίτητοι σε κακή ανάλυση σπέρματος, χαμηλή ικανότητα σπέρμα εμποτισμού. Αυξάνει την ταχύτητα κίνησης των σπερματοζωαρίων, έχει θεραπευτικές ιδιότητες, διεγείρει και τονώνει το σώμα, ενισχύει το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο άνθρωπος πρόσθεσε ενέργεια της ζωής, το άγχος, την αντοχή λόγω της αναβολική δράση του φυτού και τη συσσώρευση της μυοσφαιρίνης στους μυς.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Για προστατίτιδα κατά την οξεία φάση του Περού Maca βοηθά στη μείωση dysuric συμπτώματα για 3-4 ημέρες να εξαφανιστεί ο πόνος, κάψιμο και τσούξιμο στην ουρήθρα. Συχνά ταξίδια στο μπάνιο μειώνεται, μειώνεται ο κίνδυνος AUR στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Τι θα πρέπει να πάρετε Περού Maca

Πρώτες Μεξικού παπαρούνα χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως τροφή από τους Ινδούς για 2000 χρόνια. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη φυσική αντιπαράθεση αντοχή τους και κλιματικές συνθήκες, στους απογόνους. Έχοντας μελετηθεί ιδιότητες των ιατρών ρίζας (ουρολόγους, ενδοκρινολόγων) έχουν βρει ότι η σκόνη βοηθά με ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος, μειωμένη ανοσία, συχνές μολυσματικές παθολογίες.

Ενδείξεις για τη χρήση:

 • χαμηλή λίμπιντο?
 • εμμηνόπαυση στις γυναίκες και ανδρική εμμηνόπαυση?
 • ψυχολογική στυτική δυσλειτουργία?
 • μειωμένη ισχύ στο πλαίσιο της έλλειψης τεστοστερόνης?
 • ολιγοσπερμία?
 • εξασθένηση.

Οι μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την καταλληλότητα του διορισμού της παπαρούνες στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Ως ένα περαιτέρω μέσο σε συνδυασμό με αντισπασμωδικά, ΜΣΑΦ, και εκχύλισμα αναλγητικά της ρίζας ενισχύει τη δράση των φαρμάκων που απομακρύνουν τα συμπτώματα σε 2-3 φορές πιο γρήγορα.

Υπάρχει κάποια βλάβη και αντενδείξεις υπάρχουν Περού Maca

«Super» επιβλαβές σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης, την ευημερία θα είναι η υπερδοσολογία καφεΐνης ή ποτό ενέργειας (πονοκέφαλος, ναυτία, στομαχικές διαταραχές, αϋπνία). Σε καρδιαγγειακές παθήσεις (υπέρταση, αθηροσκλήρωση, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα του μυοκαρδίου) του Περού Maca χρησιμοποιούν με προσοχή. Οι παρενέργειες δεν μπορεί να αποκλειστεί σε σοβαρές φυσιολογικών διαταραχών των αιμοφόρων αγγείων του πέους, υπάρχει κίνδυνος του πριαπισμού (επώδυνη επίμονη στύση). Απαγορεύεται η χρήση Mac και πνεύματα κάθε δύναμη!

Αντενδείξεις:

 • οργανική ανικανότητα?
 • ΜΙΚΡΟ (σκόνη δεν αυξάνει το μέλος)?
 • στειρότητα στις γυναίκες για τις δυσπλασίες φόντο της μήτρας, των ωοθηκών, απόφραξη των σωλήνων?
 • ανθεκτική υπέρταση (σταθερά υψηλή αρτηριακή πίεση των 14090)?
 • ανεπάρκεια της μιτροειδούς βαλβίδας, βηματοδότη.

με προσοχή ποτό με τάση να αλλεργική αντίδραση s, παρενέργειες μισαλλοδοξία Maca σκόνη είναι ορατή αμέσως με τη μορφή κνίδωση, κνησμό, ερυθρότητα του δέρματος και μια αφρώδη εξάνθημα. Η πρώτη υποδοχή του Περού Περουβιανές Maca είναι καλύτερα να περιορίσει 13 την πλήρη δόση, αν μετά από 3-4 ώρες ανεπιθύμητη αντίδραση λείπουν, το προϊόν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αντικαταστήσει Περού Maca υπάρχει

Πλήρης Περού ομολόγους του Περού Maca όχι, αυτό οφείλεται στη μη χημικής προέλευσης, και στη φύση είναι τα ίδια με ρίζα σύνθεση δεν υπάρχει. Υπό όρους σκέφτονται όπως η καφεΐνη, τανίνη (πράσινο τσάι), Υοχιμβίνη.

Οι ειδικοί προσδιορίσει το superfood πλεονεκτήματα, υποδεικνύοντας τονωτικό της, αποκατάστασης και θεραπευτικές ιδιότητες. Κατά τη λήψη του Περού παπαρούνες δεν παρατηρούνται επίδραση πίεση στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, τα συστατικά της εργασίας ρίζας απαλά, μακρά, υγιή στύση αδένα.

Πώς να πάρετε το Maca Περού δεξιά

Εφάπαξ δόση για τους άνδρες και τις γυναίκες, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, 5 g, μπορεί να κυμαίνεται μέσα στο εύρος των 3-6 g, ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, μεμονωμένα χαρακτηριστικά και σκοπούς. Εάν είναι απαραίτητο, ένα ελαφρύ διέγερση της σεξουαλικής επαφής είναι 3 g, αλλά κατά τη διάρκεια των ιατρών θεραπείας προτείνουμε να αντέχουν μια δόση των 5 g σε έναν χρόνο στο τεμαχισμένο υλικό.

Το πλεονέκτημα της μορφή σκόνης σε μια γρήγορη διαλύσει! Έτσι, οι συνιστώσες του Περουβιανού του Περού Maca, ενεργώντας στο έντερο, απορροφάται γρήγορα μέσα στο αίμα και διανέμεται σε όλο το σώμα, διεισδύει στα κύτταρα του αδένα στύσης διεγείροντας τα αναπαραγωγικά και το ενδοκρινικό σύστημα, τα όργανα της παροχής αίματος.

Σε μορφή σκόνης

Η δοσολογία της σκόνης σε ένα ενιαίο πρόσληψη 5 γραμμάρια την ημέρα έως 20 g. Μέθοδος θεραπείας, τα συστατικά δεν χάνουν τις ιδιότητές τους όταν αναμιγνύεται με κρύο νερό, χυμό, ή αεριούχα αναψυκτικά. Κάντε την σκόνη σε καθαρή μορφή και προσθέστε το στο κέικ, τα γεύματα σαλάτες. Με ζεστό νερό ή τσάι είναι καλύτερο να μην πίνουν. Βιταμίνες, ανόργανα άλατα neytralizuya και η επίδραση της λήψης του Περού παπαρούνες θα είναι χαμηλότερη.

Το ποσοστό εισδοχής σκόνης από μία εβδομάδα έως 6 μήνες. με ένα διάλειμμα 10 ημερών, επαναλάβετε ανάλογα με τις ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της έξαρσης της προστατίτιδας, νευρικού υπερφορτώσεις, θεραπεία των γεννητικών μολύνσεων να πιει Περουβιανή Maca μπορεί να είναι σε 2-3 μήνες. Αν «super» είναι απαραίτητη ως προφυλακτικό ή ως συστατικό αποκατάστασης, σκόνη λαμβάνουν 4-7 ημέρες.

Κάψουλες

Το χάπι στις ίδιες αναλογίες όπως σκόνη, κάνουν καψουλών ευκολότερη, αλλά η ταχύτητα της έναρξης της επίδρασης μειώνεται. Χρειάζεται χρόνος για τα γαστρικά υγρά διαλύουν το κέλυφος.

Ενιαία δόση 1 κάψουλα την ημέρα πίνουν όχι περισσότερο από 10-15 g της δραστικής ουσίας (2-3 κάψουλες) και να πίνουν νερό. Για τη θεραπεία παθολογιών του ουροποιογεννητικού συστήματος. – από 6-7 ημέρες σε 2-3 μήνες, ένα διάλειμμα για 10 ημέρες και στη συνέχεια σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιατρού-ουρολόγο. Δεν συνιστάται η λήψη του Περού Maca με άδειο στομάχι σε δόση 10 g δεν μπορεί να αποκλειστεί στομαχικές διαταραχές λόγω της αυξημένης περισταλτισμό, ήπια ναυτία, δυσφορία.

Πόσο ανά θεραπεία

Η διάρκεια του μαθήματος ο περουβιανή του Περού Maca συνιστάται τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Αυτό οφείλεται στο σωρευτικό αποτέλεσμα του φυτικού μείγματος. Σε χρόνιες ασθένειες (προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα), στυτική δυσλειτουργία, σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση της superfood πρόσληψης τεστοστερόνης μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες.

Η βάση για τη λήψη

θεραπεία Δόση

Ενδοτοξίνωση

5 g 2 φορές την ημέρα για ένα μήνα

ολιγοσπερμία

10 g δύο φορές την ημέρα για 2-6 μήνες.

Χαμηλή ασυλία, ασταθή επίπεδα τεστοστερόνης

5 g το πρωί και το βράδυ για 1-3 μήνες.

Μειωμένη λίμπιντο, κακή στύση

5 g 2 φορές την ημέρα για 2-6 μήνες.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να λάβει μια σειρά από πακέτα με βάση τη διάρκεια της λήψης. Έτσι, μια τσάντα της σκόνης του Περού παπαρούνες στα 250 g για 50 φορές ή 25 ημέρες. Κατά τον υπολογισμό της κάψουλας -. Το πακέτο των 60 υπολογιστές, σε δύο φορές την ημέρα λήψης θα διαρκέσει για 30 ημέρες

.

Διαζύγιο ή όχι: ποια είναι τα πραγματικά αποτελέσματα της εφαρμογής

Η επίδραση της λήψης σκόνης (κάψουλες) του Περού Περουβιανές Maca άνθρωπος λέει μετά από 2-3 ημέρες από την εισαγωγή. Όμως, τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να είναι μετά από 2-4 δόσεις, που εκφράζονται με την αίσθηση της δύναμης, της έξαρσης, η επιθυμία να δημιουργήσουν, να δράσει.

Στη χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα ή ανέγερση του καρκίνου λίγες μέρες σχεδόν δεν θα αλλάξει την υγεία. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το μύθο ότι Mack είναι μια απάτη, αν και η βλάβη των superfood σε αυτό. Είναι όλα στο nesochetanie επιθυμητή και έγκυρη! Σχεδόν το 99% των μέσων φυτικής προέλευσης άνδρες θέλουν να την ταχεία δράση -. Σε μια μέρα για να απαλλαγούμε από χρόνιες ασθένειες, οι αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία και την αίσθηση 60 χρόνια 20

τυχαιοποιημένη μελέτη του προϊόντος

Με βάση τα έτη των παρατηρήσεων του Hugo Malaspina, ο γιατρός της ιατρικής Επιστημών, επαγγελματίες στη Λίμα του Περού, σημείωσε ότι σε ηλικιωμένους άνδρες με συνεχή παπαρούνες χρήση σε περουβιανή φαγητό βελτίωση της συνολικής υγείας. Σε 92% των περιπτώσεων, τα αυξημένα επίπεδα των ανδρογόνων, 89% αυξημένη στύση, η σταθερότητα του πέους κατά τη σεξουαλική επαφή. Μειωμένη περιπτώσεις της πρόωρης εκσπερμάτωσης, το σπερματικό έχει γίνει μεγαλύτερη.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν Harry Gordon, ένας θεραπευτής από το Σικάγο που έχουν δοκιμάσει την επίδραση της Maca σε σκόνη για τον εαυτό σας και πιστεύω ότι η «σούπερ» είναι η τέλεια ανάλογο του Viagra, αλλά δεν έχει παρενέργειες εγγενείς σε συνθετικό διεγερτικό. Το εργαλείο είναι σε θέση να αποφευχθεί η πρόωρη ορμονικές αλλαγές στους άνδρες έως και 40 χρόνια, ομαλοποιεί την ισορροπία των στεροειδών ορμονών, ωθώντας έτσι την ανδρική εμμηνόπαυση.

απόψεις των γιατρών

Η αποτελεσματικότητα του Maca είναι η βέλτιστη σύνολο των φυσικών διεγερτικά, adaptogens. «Super» σκόνη μάκα – αφροδισιακό, βοηθά στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από μολυσματικές παθολογίες. Αναμενόμενο αποτέλεσμα -. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά για τουλάχιστον 21 ημέρες, και στη χρόνια προστατίτιδα, ΒΡΗ, σεξουαλικές διαταραχές από 1 έως 6 μήνες

Δρ. Myasnikov Ν Π, ιατρό-ουρολόγος (Ανδρολόγο), SPB

Στο εργαστήριο κατά τη διάρκεια της δοκιμής του εκχυλίσματος του Περού Περού Maca αποκάλυψε εξαιρετικές προσαρμογόνες ιδιότητες του, τη δύναμη που υπερβαίνει το ginseng, eleuterokokk. Ως αφροδισιακό ξηρής σκόνης επίδραση Maca για την αναπαραγωγική λειτουργία των ανδρών καλύτερη των Υοχιμβίνη, πολύ λιγότερο τα συνθετικά σεξουαλικά διεγερτικά.

Ναταλία Zubareva, KMN, ερευνητής

απόψεις τους άνδρες Maca Περού

Με την έλευση της εμμηνόπαυσης μειώνεται η τεστοστερόνη, τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή. Γαντζώνονται σε διεγερτικά Viagra, αλλά ήταν ένα one-off και μικρή επίδραση. Ως αποτέλεσμα, όταν κάθε πράξη της επαφής που απαιτείται χάπι. Ένας θεράπων φύλο έχει γράψει Περουβιανή Maca σε κάψουλες, ποτό δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 1,5 μήνες. Μέσα σε 2 εβδομάδες, το αποτέλεσμα ήταν αδύναμο, μόλις Γενική δύναμη αυξάνεται, η δραστηριότητα εμφανίστηκε. Τότε παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια της συνουσίας στύση ένα ισχυρό, μακράς διαρκείας, υποχωρεί γρήγορα.

Michael Ντόρας, 37 ετών, Νοβοσιμπίρσκ, την Ευρώπη

Με τη διάγνωση του «καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη» ζωντανή 8 χρόνια και έχουν δοκιμάσει πολλά χρήματα, αλλά σταμάτησε στη σκόνη Περού Περού Maca (μάκα Peruana). Πάρτε καθημερινά πρωί και βράδυ για 3,5 μήνες, ο γιατρός είπε, και 6 μήνες. για να πιω. Μόλις ένα μήνα είχε κάνει το υπερηχογράφημα, η ανάπτυξη του αδένα δεν τηρείται, τα ταξίδια στην τουαλέτα γίνονται λιγότερο συχνές, δεν υπάρχει αίσθημα σφιξίματος και δυσφορία στη βουβωνική χώρα.

Peter E., 67 ετών, η Μόσχα

Αρνητική ανάδραση από φόρουμ εξαπάτησε τους καταναλωτές

Οι αρνητικές γνώμες σε απευθείας σύνδεση δημιουργούνται στο πλαίσιο της αγοράς των πλαστών, ανωμαλίες χρονική στιγμή της αποδοχής ή παρανόηση για το γεγονός ότι «σούπερ» είναι ανίσχυροι όταν οι γενετικές ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων. Είναι αδύνατο να τοποθετήσετε Περού Maca ως πανάκεια για όλες τις ασθένειες, και ειδικότερα πρέπει να αναμένουμε ανάκαμψη από το ενιαίο υποδοχής.

Ένα βάζο superfood σκόνη εκχυλίσματος μάκα έφερε το φορτηγατζή, είπε ότι βοηθά με φτωχή δραστικότητα. Η εξαπάτηση είναι όλα φάει για τρεις εβδομάδες ήταν διαλείψεις, και έφυγε. Σταμάτησε το πόσιμο, και πρόσφατα βρήκα την επίσημη ιστοσελίδα και σε σύγκριση με ό, τι έγινε. Κατέληξε να είναι ψεύτικο, και ως εκ τούτου καμία επίδραση! Διέταξε πραγματική Mmaku υπό τη μορφή καψουλών, πίνουν το 2η εβδομάδα, δύναμη έχει αυξηθεί, σωματικά ελαστικό και δεν υπάρχουν βλάβες, ευερεθιστότητα, και στο κρεβάτι όλες τις κανονικές.

Petrenko G. Ν, χωριό Karnauhova

Πώς να διακρίνει ένα πλαστό

Για να γίνει διάκριση Περού Maca από το ψεύτικο γεύση είναι δύσκολο, αλλά είναι δυνατόν. Το εργαλείο παράγεται σε μορφή σκόνης, καψουλών και εκχύλισμα, η διάρκεια ζωής δεν περιορίζεται. Η τελευταία μορφή της απελευθέρωσης είναι πιο δύσκολο να αγοράσουν, είναι λιγότερο της ζήτησης, λόγω των ειδικών γεύση και την οσμή του, αλλά έχει αυξημένη συγκέντρωση. Υπάρχουν φάρμακα με βάση Macy, πρόσθεσαν όλα τα είδη των συστατικών και έχουν την ιδιότητα των διατροφικών συμπληρωμάτων.

Original συσκευασία:

 • Mack vibe (μάκα), έκδοση υπό μορφή στάζει σε 850 g δόση ανά ημέρα -. 3-6 σταλαγματιές (1.5-3 g)
 • Η σκόνη παράγεται από διάφορους κατασκευαστές των συμπληρωμάτων διατροφής, συχνά σε εύκαμπτα δοχεία των 100 g σε μαύρο και κόκκινο-πορτοκαλί σχεδιασμό, μυρίζει ωραία.
 • Η ΜΑΣΑ τώρα, είναι δημοφιλές στην αθλητική διατροφή, αυτό κάψουλες εκχύλισμα (500 mg) στην Τράπεζα.

Η πολυπλοκότητα της επιλογής και του κινδύνου της απάτης είναι ότι σε πώληση Περού Περού Maca δεν μονοπώλιο, έτσι ώστε να παραγγείλετε το προϊόν με έμπιστο online πηγή. Mac δεν πωλείται στα φαρμακεία, και να αγοράσετε χειροποίητα μάλλον θα απογοητεύσει τον καταναλωτή.

Πόσο είναι Περού Maca και πού να αγοράσουν εργαλείο

Η superfood πωλήσεις φαρμακείο δεν υπάρχουν λόγω των υψηλών εμπορικών περιθωρίων. Κόκκινο Maca είναι καλύτερα να παραγγείλετε και να αγοράσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την έκδοση ενός αιτήματος μέσω ειδικής φόρμας και επιβεβαιώνοντας το γεγονός της αγοράς από το χειριστή.

Η πώληση είναι από γάδο ταχυδρομείο ή με παράδοση courier στο σπίτι. Αγροτεμάχιο απρόσωπη να σώσει ινκόγκνιτο, η πληρωμή πραγματοποιείται μετά από έλεγχο του τιμολογίου, το πιστοποιητικό και το περιεχόμενό της. Το κόστος της παράδοσης σε χώρες της ΚΑΚ συζητείται ξεχωριστά, η αρχική τιμή – ….

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.