Prostalgene – τιμή, απόψεις, πού να αγοράσουν, σχόλια

Prostalgene είναι το υγρό κλάσμα φυτικά συστατικά, που επιλέγονται κατά τη διάρκεια μιας μακράς ανάπτυξης, σχεδιασμένο για τη θεραπεία της φλεγμονώδους διαδικασίας στον αδένα στύση. Prostalgene διατίθεται στην αγορά γιατρούς-ουρολόγους ως θεραπεία Νο 1 από προστατίτιδα. Ενεργεί ως συστατικό της κύρια θεραπεία της νόσου, σε μετεγχειρητική περίοδο είτε ως προφυλακτική. Ανάλογα δεν υπάρχουν και δεν προκαλεί στις γυναίκες. Λίγες σταγόνες από το φάρμακο ανά ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος θα παρέχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η σύνθεση και η δράση Prostalgene

Prostalgene πλήρως φυτικής προέλευσης, χωρίς την προσθήκη χημικών διεγερτικά. Αυτό παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για τα όργανα και τα συστήματα, μειώνει την επιβάρυνση του γαστρεντερικού σωλήνα, του ήπατος, η οποία σας επιτρέπει να πάρετε τους άνδρες συμπλήρωμα με γαστρίτιδα, έλκος του στομάχου και των εντέρων.

Οι κύριες συνιστώσες του λειτουργικού (εκχυλίσματα) και τα χαρακτηριστικά τους:

 • στεγνώσει τη ρίζα της ρίζας γλυκόριζα – διεγείρει τις αναγεννητικές διεργασίες στον αδένα στύση, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα τριχοειδή αγγεία, προλαμβάνει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα?
 • φύλλο ξηρά τα βακκίνια – απολυμαίνει, τονώνει την ουροδόχο κύστη, δρα ως αντι-φλεγμονώδη συνιστώσα?
 • το βότανο του Echinacea purpurea – φυτικά ανοσοδιεγερτικό, σταθεροποιεί τα μακροφάγα, αυξάνει την απόκριση σε εισαγωγή των βακτηρίων, μειώνει τη φλεγμονή στην ανέγερση?
 • τσουκνίδα ρίζα – βελτιώνει την πήξη του αίματος, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, τρέφει με βιταμίνες και καταπολεμά μόλυνση?
 • χόρτο χρυσόβεργα – ανακουφίζει από τη φλεγμονή στη στύση, μειώνει το πρήξιμο, αποτοξινώνει και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού?
 • μαϊντανό ρίζα – δρα ως αντιοξειδωτικό, εμποδίζει το σχηματισμό των μη φυσιολογικών κυττάρων στην ανέγερση, μειώνει τη φλεγμονή και το οίδημα

.

Κιτρικό οξύ (πηγή βιταμίνης C), σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο και σουκραλόζη (γλυκαντικό) δρουν ως ενισχυτικά γεύσης πέφτει Prostalgene και παρέχουν αποθήκευση σε καθορισμένο χρόνο του κατασκευαστή. Είναι μια πηγή γλυκυρριζίνη και υδροξυκινναμωμικών οξέων, σταθεροποιώντας την παραγωγή της ινσουλίνης, έχει choleretic και ισχυρή αντιβακτηριακή δράσεις.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Prostalgene

Το κύριο πλεονέκτημα είναι η ευκολία και unobtrusiveness της αίτησης. Σε σύγκριση με τα δισκία, υπόθετα ή ένεση Prostalgene μπορείτε απλά να ρίχνουμε σε ένα κουτάλι και ποτό. Δεν απαιτείται ένας εργαζόμενος υγειονομική περίθαλψη, αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περάσει κάνουν ενέσεις, δεν ψυχολογική και σωματική (κλύσματα) των δυσφορία, όπως κατά τη χρήση κεριών.

Σταγόνες Prostalgene έχουν συνέργειες, αθροιστική ιδιότητα, είναι:

 • ανακουφίσει το πρήξιμο, τον πόνο, τη βελτίωση της ροής των ούρων?
 • να αναστείλει την ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας?
 • ομαλοποίηση του ενδοκρινικού συστήματος?
 • διεγείρουν την ανοσοαπόκριση με την εισαγωγή των βακτηρίων?
 • βελτιώσει το μεταβολισμό?
 • πρόληψη της υπογονιμότητας.

στο θησαυροφυλάκιο θετικές ιδιότητες των Prostalgene μπορεί να αποδοθεί σε κανονικοποίηση μιας στύσης, την ικανότητα να διεξάγει τη σεξουαλική επαφή χωρίς διαλείψεων και πόνο. Ενεργός παράγοντας χρήσιμος για την πρόληψη της ανάπτυξης της ανικανότητας, στειρότητας και επαναφέρει το ουροποιητικό σύστημα γενικότερα. Βοηθά ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Prostalgene χαμηλή ισχύ. Μετά την παραλαβή του Prostalgene ως προληπτικό και θεραπευτικό παράγοντα κατά το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της προστατίτιδας είναι δυνατό για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να θεραπεύσει την ασθένεια χωρίς τη χρήση δυσάρεστες ιατρικές διαδικασίες.

Το μόνο μου «παράπονο» είναι μια μακρά πορεία, 30 ημέρες, με συνιστώμενη επανάληψης σε 1,5-2 μήνες. Ουρολόγοι αποδίδουν το γεγονός αυτό με τις ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων που δρουν για την άνοδο, τη συσσώρευση των δραστικών ουσιών στο σώμα.

Ενδείξεις για τη χρήση Prostalgene

πολλών συστατικών διάλυμα από φυτικά εκχυλίσματα Prostalgene δείχνεται στην ηλικία των 18 ετών. Οι νεαροί άνδρες μέχρι 30 ετών, τα συμπληρώματα βιταμινών, ανοσοδιεγερτικό και προειδοποιώντας μέσα προστατίτιδα.

Prostalgene ενδείκνυται για χρήση ως:

 • βιολογικώς δραστικό πρόσθετο τροφίμων (ενισχύει το αποτέλεσμα της κύρια θεραπεία για προστατίτιδα)?
 • προφυλακτική (ΒΡΗ)?
 • Εκτός από τη θεραπεία στην οξεία και χρόνια μορφή της προστατίτιδας.

Όταν διαγνωστεί παθολογία – ως συστατικό του συγκροτήματος, βοηθά στην ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα, να εξομαλύνει τη ροή των ούρων. Για να αφαιρέσετε φλεγμονή σε βλάβες του βλεννογόνου της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης.

Αντενδείξεις Prostalgene H4>

Prostalgene δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παρασκεύασμα μονού παράγοντα ή με υψηλές τιμές PSA, ο καρκίνος είναι ύποπτο ή διαγνωσμένο καρκίνο στύση. Δεν συνιστάται στην οξεία φάση της στύσης επειδή η δραστική διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος προκαλεί μεγαλύτερη διόγκωση.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Με προσοχή στην:

 • εκφράζονται τάση να αλλεργική αντίδραση s?
 • υπερευαισθησία σε ένα ή περισσότερα συστατικά της σύνθεσης της Prostalgene?
 • προοδευτική συστηματική ασθένειες (του κολλαγόνου, η φυματίωση, η σκλήρυνση κατά πλάκας, λευχαιμία).

Μην πίνετε συμπλήρωμα για οξεία κατακράτηση ούρων, απόστημα, συρίγγιο στύση είναι erectionctomy. Ή όλες οι υποθέσεις που απαιτούν ριζική χειρουργική επέμβαση, δεν συζητούν ή καθυστέρηση στο χρόνο.

Πώς να πάρετε Prostalgene: οδηγίες για τη χρήση του φαρμάκου

Το συμπλήρωμα είναι διαθέσιμο σε υγρή μορφή και σύμφωνα με τις οδηγίες, το πάρετε σκέτο. Για λόγους ευκολίας, χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι του γλυκού.

Για την πρόσληψη μία φορά λαμβάνει 1 κουταλάκι των διατροφικών συμπληρωμάτων. Πιείτε μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα. Τη νύχτα – με προσοχή, διεγερτικές ιδιότητες σταγόνες Prostalgene μπορεί να προκαλέσει αϋπνία EM>

.

Το ποσοστό χρήσης του συμπληρώματος είναι 30 ημέρες, αν χρειάζεται ή ως προληπτικό μέσο, ​​συνιστάται να επαναληφθεί μετά από 1,5-2 μήνες. Σταγόνες να είστε βέβαιος να ταρακουνήσει πριν από τη χρήση, τα σχόλια, μπορεί να υπάρχει λίγο ίζημα στον πυθμένα των γυάλινων δοχείων. Δεν υπήρχαν εξαιρετικές συστάσεις ή συμβουλές των γιατρών-Ανδρολογίας για τη χρήση των Prostalgene για προστατίτιδα διαφόρων προελεύσεων, καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Αλήθεια ή: πραγματικό σχόλια από τους εμπειρογνώμονες και τους αγοραστές

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Prostalgene – συμπληρώνουν σωρευτικά δράσης, και, ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα, όπως στην περίπτωση της λήψης αναλγητικών ή αντισπασμωδικά. Είναι η παρατεταμένη χρήση είναι δυνατόν να μιλάμε για τα αποτελέσματα της θεραπείας. Αν και οι πρώτες θετικές ενδείξεις θα είναι μετά από 3-5 ημέρες, αυτά εκφράζονται στην απομάκρυνση του πόνου, βελτίωση της εκροής των ούρων, την εξάλειψη των πόνων στο κανάλι της ουρήθρας, μειώνοντας τον αριθμό των επισκέψεων νύχτα στην τουαλέτα.

Ποιος είναι ο κατασκευαστής

Η θυγατρική εταιρεία OOO «Butyrin» βρίσκεται στη Μόσχα, τη διεύθυνσή του μπορεί να βρεθεί στο πλαίσιο της ιατρικής. Prostalgene γίνεται στην τάξη και υπό OOO έλεγχο «Unilife» στην πόλη του Νοβοσιμπίρσκ, και ισχυρίζεται ο καταναλωτής μπορεί να στείλει στο OOO «Strawder» μέσω e-mail ή τηλέφωνα στην Ευρώπη και το Καζακστάν.

Κλινικές μελέτες

Δεν φάρμακο για τους άνδρες πηγαίνει ποτέ στην πώληση χωρίς προ-κλινικές δοκιμές. Prostalgene δεν αποτελεί εξαίρεση! Μετά από έρευνα βιοδραστικό συμπλήρωμα χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως εξής:

 1. 100 άνδρες 85 άτομα (85%) με τη διάγνωση της χρόνιας προστατίτιδας ελευθερώθηκε από διαταραχθεί συμπτώματα (πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, πρήξιμο και δυσκολία στην ούρηση).
 2. Στο 78% των ανδρών που παίρνουν Prostalgene, βελτιωμένη ισχύ, αυξημένη στύσεις, και αύξησε τη διάρκεια των σεξουαλικών πράξεων.
 3. Σύμφωνα με τις εξετάσεις αίματος, ούρων και υπερηχογράφημα της στύσης, το 85% παρατηρείται μετά από μια πορεία της Prostalgene σημειώνονται κανονικής λειτουργίας του αδένα.
 4. Μετά την επεξεργασία τα συμπτώματα της προστατίτιδας δεν επέστρεψε στο 98% των περιπτώσεων.
 5. OL>

  Σύνοψη της εργαστηριακής και κλινικής έρευνας: μακράν οι σταγόνες είναι κατάλληλες για το πολυθεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας, την πρόληψη των παροξύνσεων. Λειτουργούν καλά σε σύνθετα θεραπεία ουρολογικών παθήσεων στους άνδρες.

  πιστοποιητικά ποιότητας

  Prostalgene τοποθετείται ως πρόσθετο τροφίμων, παρήγαγε ένα όγκο των 50 και 250 ml. του κράτους κλινικές και φαρμακολογικές Συμβούλιο σημείωσε τα βραβεία συμπλήρωμα. BAD είναι νηολογημένα στην Roszdravnadzor και πληροί όλους τους κανονισμούς της τελωνειακής ένωσης (TR CU 021/2011, TR CU 0222011).

  Κριτικές Πελατών

  Είμαι ο οδηγός και βρίσκονται σε κίνδυνο για προστατίτιδα λόγω της παρατεταμένης παραμονής σε (επαναλαμβανόμενη) καθιστή θέση. Οι πρώτες «καμπάνες» εμφανίστηκε πριν από 2 χρόνια, πήγε στο γιατρό, τον ουρολόγο, που προβλέπεται ένα προετοιμασίες του δικτύου, τις οδηγίες για τις οποίες – πολλές παρενέργειες. Partner έδειξε ένα μπλε και άσπρο κουτί, είπε ότι χρησιμοποιούνται Arenolol, θετική εντύπωση και κίνδυνο βλάβης στο στομάχι και το συκώτι. Πιείτε το 2ο εβδομάδα, άφησε δυσφορία στο περίνεο, είναι λιγότερο πιθανό να τρέξει στην τουαλέτα, αυξημένη στύσεις.

  Ρωμαϊκή Kustarev, 34 χρόνια, χρόνια προστατίτιδα μέσα μου από μικρή ηλικία, για να χαλαρώσω την ανέγερση και η ώρα δεν έχει επουλωθεί οξεία φλεγμονή. Τώρα, θα υποφέρουν από την υποτροπή της προστατίτιδα και αδένωμα. 4 φορές το χρόνο να περάσει από την ολοκληρωμένη θεραπεία και ταυτόχρονα να λάβει Prostalgene. Αγάπη: εύκολο να πιει, ανακουφίζει από το πρήξιμο για 3-5 ημέρες, η εκτόξευση γίνεται ισχυρότερη και ακόμη ισχύς βελτιώνει

  .

  Mikhail Potapov, 65,

  Κριτικές γιατρών Prostalgene

  Τα ενεργά συστατικά του συμπληρώματος Prostalgene μιλούν από μόνα τους. Είναι εξίσου κατάλληλο για τους νέους άνδρες ως προληπτικό και για τους ηλικιωμένους ασθενείς με υπάρχουσα ουρολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, κατά τη διάρκεια του έτους λόγω των βιταμινών, αντι-φλεγμονώδεις ουσίες, μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει στύση. Επαναλαμβανόμενες προστατίτιδα είναι σπάνιες.

  Ντμίτρι Ορλώφ, ο γιατρός-androlog (σεξολόγο), 25 χρόνια εμπειρίας

  Η μοναδικότητα της Prostalgene είναι η συνέργεια των συστατικών, η οποία είναι σημαντική για τη θεραπεία του ουρογεννητικού ασθενειών. Οι ενώσεις των φυτών σε σταγόνες φυσικό, δεν συνθετικά διεγερτικά στύση δεν παρέχεται. Δεν βλάπτουν τα όργανα και τους ιστούς, και ως εκ τούτου δεν πρόσθετο φορτίο για το συκώτι, το στομάχι και το καρδιαγγειακό σύστημα.

  Pavel Georgiev, ουρολόγος, Almaty

  Πόσο είναι Prostalgene και πού να αγοράσουν αρχικό εργαλείο

  Συμπλήρωμα Διατροφής αγόρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Έτσι είναι δυνατόν να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αγορά προϊόντων απομίμησης.

  Μερικές φορές Prostalgene μπορείτε να αγοράσετε σε ένα φαρμακείο, να ανταποκριθεί στα ράφια των μεγάλων φαρμακολογική δίκτυα, αλλά η πολιτική της εταιρείας έχει ως στόχο την άμεση αλληλεπίδραση «προμηθευτή – αγοραστή». Είναι ευεργετικό για τους άνδρες, δεν υπάρχει κίνδυνος επαφής με τους απατεώνες και μπορείτε να αγοράσετε στο χρηματιστήριο ή με μια προσωπική έκπτωση για τις μεγάλες διαταγές.

  Μήπως διορθώσει Prostalgene και να αγοράσετε το κάνουμε πάλι;

  Γράψτε την άποψή ή την ερώτησή σας σχετικά με τα σχόλια. Θα είστε σε θέση να βοηθήσει τους πιθανούς αγοραστές ή να λάβουν συμβουλές από έναν σχετικό ειδικό.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.