Prostatricum – τιμών, gdzie kupić, kapsułki

Η προστατίτιδα είναι μια αρκετά κοινή ασθένεια σε ηλικιωμένους άνδρες. Γνωρίστε τους νέους με την ασθένεια αυτή. Ο λόγος έγκειται κυρίως στον τρόπο ζωής, συνήθως καθιστική λειτουργία της ημέρας, το κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ και επιβλαβών τροφίμων. Για τη θεραπεία της προστατίτιδας δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά δεν υπάρχουν απελπιστική κατάσταση.

Τώρα στην φαρμακευτική αγορά και την επιλογή των συμπληρωμάτων είναι μεγάλη, και θα αποφασίσει σχετικά δύσκολη την αγορά. Το πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές σήμερα είναι Prostatricum της προστατίτιδας, το πραγματικό σχόλια διαβάσει κάτω μέρος της σελίδας. Δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και δεν αφήνει παρενέργειες, γι ‘αυτό είναι τόσο δημοφιλές. Το συμπλήρωμα έχει περάσει με επιτυχία τις κλινικές δοκιμές και κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Tablets από προστατίτιδα δεν έχουν ανάλογα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πραγματικά να βοηθήσει να ξεπεράσει την ασθένεια σε 1 θεραπεία. Πολλοί άνδρες ήταν ικανοποιημένοι μετά την εφαρμογή αυτού του συμπληρώματος. Ελέγξτε Prostatricum το διαζύγιο ή όχι, μπορεί να διαβάζει τα σχόλια στην ιστοσελίδα μας, στο Internet μόνο με τη βοήθεια αξιολογήσεις μπορείτε να μάθετε την αλήθεια για τα προϊόντα. EM>

Πλοήγηση:

Επίσημη ιστοσελίδα Prostatricum από προστατίτιδα

Διείσδυση μιας μόλυνσης σε οργανισμό, Giardia και άλλα παράσιτα επικίνδυνες για την ανέγερση. Το σώμα μολυνθεί, δηλητηριαστεί από τα απόβλητα προϊόντα παθογόνων μικροοργανισμών, υπάρχουν σοβαρές χρόνιες ασθένειες, θα, σε σοβαρές περιπτώσεις θανατηφόρες.

Σχόλια για το συμπλήρωμα δείξει ότι η τακτική κατανάλωση συμβάλλει όχι μόνο στη συνολική απελευθέρωση της προστατίτιδας, αλλά αναζωογονεί και το σύνολο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα φάρμακα συμπλήρωμα, η συλλογή έχει ένα ελάχιστο αριθμό αντενδείξεις και παρενέργειες.

Σύνθεση Prostatricum

Το κύριο ενεργό αρχή της σύγχρονης καψουλών Prostatricum είναι μια συνεργική φυτικό μίγμα. Ένα φυσικό βιολογικό πρόσθετο γνωστό σε επαγγελματίες γιατρούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με επιταχύνει τη θεραπεία της προστατίτιδας στους άνδρες, είναι το πολύ 30 ημερών.

Από μόνη της δεν είναι μια ασθένεια, αλλά υποδεικνύει ότι το σώμα έχει οποιεσδήποτε ατέλειες και ανωμαλίες στα εσωτερικά συστήματα.

Οι κύριοι λόγοι:

 • Η αποτυχία του ορμονικού συστήματος, που συμβαίνουν με φόντο προσαρμογής του οργανισμού, στην γεροντική ηλικία, κατά την διάρκεια μιας ορισμένης ηλικίας, εάν έχετε διαβήτη, το υπερβολικό σωματικό βάρος?
 • Η έκθεση σε διάφορες λοιμώξεις, οι οποίες συμβάλλουν στην απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας στο σώμα?
 • Μια αγχωτική κατάσταση για το σώμα, ψυχική ασθένεια?
 • Η παρουσία στην φλεγμονή σώμα?
 • Η ανάπτυξη των κακοηθών όγκων?
 • Η καρδιαγγειακή νόσος?
 • Παθολογία του ουροποιητικού συστήματος?
 • δηλητηρίαση και δηλητηρίαση των διαφόρων ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των αλκοολούχων ποτών?
 • Συγγενείς διαταραχές της θερμορύθμισης στο ανθρώπινο σώμα.

Καινοτόμο εργαλείο περιλαμβάνει τα φυτά που συλλέγονται σε οικολογικά καθαρές περιοχές του Θιβέτ. Τα βότανα επιλέγονται έτσι ώστε η επίδραση της έκδοσης ήταν η υψηλότερη. Όλη η βοήθεια βότανα για να πάρει γρήγορα απαλλαγούμε από τους παθογόνους παράγοντες, καθαρίζει το πεπτικό σύστημα από τα αποτελέσματα της δραστηριότητάς τους, την απόσυρση των τοξινών, τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές θεραπείες έχουν παρενέργειες και αντενδείξεις.

Τι θα συμβεί αν δεν τη θεραπεία προστατίτιδα;

Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι, συχνά, προστατίτιδα διευκολύνεται από την παρουσία μυκητιασική λοίμωξη στο σώμα. Ωστόσο, σε μια τέτοια κατάσταση, το εργαλείο είναι επίσης σε θέση να βοηθήσει. Απαραίτητο για να πραγματοποιήσει την αγωγή με σκοπό την εξάλειψη της εστίας.

Η αρχή της λειτουργίας ενός καινοτόμου συμπλήρωμα βασίζεται σε μια συνολική αποκατάσταση του συνόλου του οργανισμού. Όλα αρχίζει στον πεπτικό σωλήνα, τα οποία προέρχονται από τις συσσωρευμένες τοξίνες. Όταν το σώμα έχει χάσει όλα τα περίσσεια, stabiliziruemost ορμόνες και τη λειτουργία του ΚΝΣ. Το άτομο δεν αισθάνεται πλέον ότι είναι συνεχώς άρρωστος και δεν mochen μπροστά από μια γυναίκα. Η ζωή αρχίζει να είναι διασκέδαση.

Αγορά το φάρμακο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του συμπληρώματος – έτσι μπορείτε να πάρετε μια εγγύηση ότι θα απαλλαγούμε από την ασθένεια στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τη συλλογή, μάθετε αν είστε αλλεργικοί σε φυτικά συστατικά.

Αξιολογήσεις των γιατρών στις κάψουλες Prostatricum από προστατίτιδα

Τα κύτταρα κορεσμένα με οξυγόνο και την υγρασία. Εξαφανίζονται τα συσσωρευμένα καταθέσεις σκωρίας και των προϊόντων διάσπασης τους. Βελτιώνει τη ροή του αίματος σε ολόκληρο το σώμα. Το άτομο αισθάνεται μια ισχυρή ροή της σεξουαλικής ενέργειας.

ανέγερση της νόσου είναι ένα κοινό πρόβλημα. Στην απόφασή της θα βοηθήσει κάψουλες Prostatricum. Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο που αποτελείται από φυσικά συστατικά. Το συμπλήρωμα εξαλείφει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της νόσου και παραμένει θετικό το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν βλάπτουν το σώμα, και παρέχει ολοκληρωμένη θεραπεία. Επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους άνδρες και τα αγόρια, ανεξάρτητα από την ηλικία. Prostatricum διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας και άλλα έγγραφα της σε διεθνές επίπεδο.

Συχνά η απάντηση αντίδραση του οργανισμού στην αδρεναλίνη στο αίμα είναι προστατίτιδα. Αυτό συμβαίνει σε αγχωτικές καταστάσεις. Για να αποφευχθεί αυτό ίσα-ίσα για να μην εκτεθούν σε περιττό άγχος και νευρώσεις.

Επιστροφή στη σεξουαλική δραστηριότητα είναι πλέον δυνατή χωρίς άχρηστα δίαιτες και επικίνδυνη άσκηση. Δεν χρειάζεται να φοβούνται τις επιπτώσεις της απόσυρσης ή εθισμού. Κατοχυρωμένη τύπου εξαλείφει η αιτία της προστατίτιδας είναι μια αποτυχία για το επίπεδο των ορμονών και μεταβολικών ουσιών.

Η σύνθεση του συμπληρώματος περιλαμβάνει φυσικά συστατικά, επομένως η χρήση του είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Δράση απευθύνεται στη θεραπεία της υπέρτασης. Επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ανεξάρτητα από την ηλικία. Ωστόσο, αν δεν μπορεί να εξαλείψει από τη ζωή κατάσταση για να εισαγάγει το σώμα σε μια τέτοια κατάσταση, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις συνέπειες της προστατίτιδας θα είναι η χρήση των εργαλείων που παρουσιάζονται.

Το συμπλήρωμα είναι αποτελεσματική στους ακόλουθους τομείς:

 1. 1 διάρκεια της θεραπείας ξεφορτώνεται της προστατίτιδας?
 2. σταθεροποιεί παραμέτρους αρτηριακής πίεσης?
 3. εξαλείφει τη φλεγμονή της στύσης?
 4. εξαλείφει το πρήξιμο?
 5. αποτρέπει το εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή?
 6. εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα?
 7. ομαλοποιεί την καρδιά?
 8. βελτιώνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων?
 9. ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα?
 10. απομακρύνει τα απόβλητα και τις τοξίνες?
 11. εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης?
 12. βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
 13. OL>

  Πλεονεκτήματα Prostatricum

  Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα:

 • τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 εβδομάδες?
 • χωρίς ιατρική συνταγή?
 • μη-GMO?
 • Δεν αντενδείξεις και παρενέργειες?
 • ανακουφίζει γρήγορα συνεχή αγωνία?
 • εξαλείφει πόθους συχνή ούρηση?
 • αποτελεσματικότητα αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές.

Θετικές πλευρές σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα όχι μόνο μεσήλικες ανθρώπους, αλλά οι νέοι. Είναι ασφαλές για την υγεία λόγω της φυσικής σύνθεσης, έχει μια γρήγορη και μακροχρόνια αποτελέσματα. Μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες, φυσικά ανέγερση επιστρέφει στο φυσιολογικό. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω του γεγονότος ότι τα δοχεία καθαρίζονται, επιστρέφοντας αργά ελαστικότητά τους, βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Εργαλείο έχει κερδίσει την αναγνώριση όχι μόνο από επαγγελματίες στον τομέα της ιατρικής, αλλά και από τους απλούς καταναλωτές. Αφήνουν θετικές ανατροφοδοτήσεις σχετικά με τη χρήση, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το εργαλείο δίνει θετικά αποτελέσματα, τα οποία φυλάσσονται τουλάχιστον 12 μήνες μετά την εφαρμογή του. Πρέπει να σημειωθεί ότι, λόγω της σύνθεσής του, απολύτως ασφαλή για την καταπολέμηση του προβλήματος της χρόνιας προστατίτιδας.

Ακίνητα και αρνητικά σχόλια σχετικά με Prostatricum

Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε φάρμακα θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από μια αλλεργική αντίδραση και σωστά αξιολογηθεί η δοσολογία του συμπληρώματος. Το εγχειρίδιο για τον παρέχει τις ακόλουθες χρήσιμες συστάσεις.

Μέθοδοι για την εξάλειψη υπερβολική εφίδρωση, η αποτελεσματικότητά τους:

 1. Με τη βοήθεια των φαρμάκων – αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση της προστατίτιδας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα παραμένει, είναι απαραίτητο να ληφθούν αυτά τα συμπληρώματα σε μόνιμη βάση. Αυτό επηρεάζει δυσμενώς άλλα ανθρώπινα όργανα, επειδή τα φάρμακα και τα δισκία περιέχουν πολλά χημικά στοιχεία και οι ενώσεις, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό φορτώσει το συκώτι?
 2. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ενέσεις – και να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, αλλά λειτουργεί μόνο για λίγους μήνες (έως 8 μήνες). Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος βλάβης των νεύρων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες και την αδυναμία της ανεξάρτητης κίνησης?
 3. Με τη βοήθεια της παραδοσιακής ιατρικής – ασφαλείς, αλλά αναποτελεσματική μέθοδο για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Για να φτάσει όμως κανένα αποτέλεσμα, τότε πρέπει να δαπανήσει πολύ χρόνο τη λήψη διαφόρων βοτάνων και αφεψήματα από βότανα. Μία τέτοια μέθοδος έχει ένα σύντομο χρονικό διάστημα.
 4. OL>

  συμπληρώματα Ημέρα νύχτα τύπου. Περιλαμβάνει μοναδικά συστατικά. Κάτω από την επιρροή φυσιολογικό μεταβολισμό της. Την ίδια στιγμή το σώμα είναι κορεσμένη με τις απαραίτητες βιταμίνες που είναι υπεύθυνοι για την υγεία και την στύση ανδρική υγεία γενικότερα.

  Ποια είναι τα συμπτώματα της προστατίτιδας;

  Το επόμενο στάδιο στην δοκιμές που περιελάμβαναν εθελοντές. 2 μήνες αργότερα είχαν επανεξετάζονται. Προστατίτιδα είναι πλήρως πέρασε, όλοι οι άνθρωποι ήταν ικανοποιημένοι. Δεν καταγράφηκαν αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα.

  Ποιες είναι οι ιδιότητες του μέσου:

 • Αποκαθίσταται απόδοση των γονάδων και θεραπείες προστατίτιδα για το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα?
 • Έχει δράση protivovospalitelnym?
 • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες?
 • οδηγεί σε κανονική εκτέλεση του ορμονικό σύστημα?
 • Έχει μια σύνθετη επίδραση σε ολόκληρο το σώμα?
 • Αποκαθίσταται η συναισθηματική κατάσταση του ατόμου.

Το συμπλήρωμα πωλείται στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Σε φαρμακεία, το προϊόν δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ωστόσο, σήμερα δεν θεωρείται πρόβλημα, και με πολλούς τρόπους κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Ο χρήστης μπορεί να πρόωρα βρει το φάρμακο, διαβάστε κριτικές πελατών, δείτε φωτογραφίες, και να πάρετε τις εκπτώσεις για τα συμπληρώματα.

Επιτρέπεται να υποβάλουν ερωτήσεις στον εκπρόσωπο της εκστρατείας. Μεταξύ των αναλόγων σημειωθεί μέσω κάψουλας Predstalex από προστατίτιδα, και δραστικότητα Erego. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της αγορές στο διαδίκτυο πριν από την αγορά ένα προϊόν στο φαρμακείο – μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

.

Επανάσταση στη θεραπεία της προστατίτιδας

Το συμπλήρωμα είναι δικαίως αποκαλείται μια επανάσταση στην καταπολέμηση της προστατίτιδας. Συνιστάται το σε όλους, λόγω των περιορισμών που συνδέονται με την αποδοχή της, όχι. Λάθη στη διατροφή και η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας – ένα μικρό μέρος από τις αιτίες της προστατίτιδας. Πρόωρη γιατροί που προβλέπει μια μακρά πορεία δεν είναι πάντα ασφαλή προϊόντα και τώρα προτείνουμε το συμπλήρωμα.

Για να παραγγείλετε ένα συμπλήρωμα απλά. Απλά πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα και να αφήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, την πόλη και το τηλέφωνο. Για 10 λεπτά σε καθορισμένη δωματίου το Διαχειριστή καλεί να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Το αγροτεμάχιο συλλέγονται και στη συνέχεια αποστέλλονται στο ταχυδρομείο. Η πληρωμή γίνεται μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των εμπορευμάτων. Εάν σας ζητηθεί να καταθέσετε ένα ορισμένο ποσό με τη μία, είναι μια απάτη.

Αντενδείξεις και παρενέργειες Prostatricum

Δύσκολο ούρηση, κάψιμο, πόνος, αίσθημα κακουχίας – είναι τώρα δυνατό να ξεχάσουμε αυτό Αφήνοντας στο γραφείο.. σε απευθείας σύνδεση ανθρώπους εφαρμογή πάρετε ένα φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο για την αποκατάσταση της υγείας των ανδρών. Δεν συνέπειες και τις επιπτώσεις της ακύρωσης. Το συμπλήρωμα Prostatricum υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες. Μόνο καλή διάθεση και ευαίσθητη υγεία.

Πληροφορίες:

 • Το κόστος των κεφαλαίων από προστατίτιδα δεν είναι μεγάλη, αλλά χάρη σε μια έκπτωση που παρέχεται από τον κατασκευαστή, οι κάψουλες μπορούν να αγοραστούν για ένα μικρό ποσό.
 • Αυτή είναι μια πολύ καλή προσφορά γιατί αν μετράνε τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν, να βγει ένα αξιοπρεπές ποσό.
 • Φυσικό θεραπεία για την εξάλειψη προστατίτιδα, και την ομαλοποίηση των ορμονικών αδένων.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη να καταφύγουμε σε άλλα, πιο ακριβά συμπληρώματα, ή να ρίζα μεθόδους (π.χ., χειρουργική επέμβαση).

Θα πρέπει να προσέξουμε απάτες που δίνουν ελαττωματικό προϊόν για το πρωτότυπο. Κατά κανόνα, το κόστος μπορεί να είναι λιγότερο και η ποιότητα χειρότερα, ενδεχομένως άδειο. Συνιστάται να παραγγείλετε μόνο σε αξιόπιστες κατασκευαστή ιστοσελίδα.

Οδηγίες χρήσης Prostatricum

Υπάρχουν φόρουμ διαφορετικές απόψεις σχετικά με το συμπλήρωμα. Συνήθως, θετικά σχόλια, αλλά ανάμεσά τους είναι αρνητική. Αυτό πιθανόν να οφείλεται στην απόκτηση των μη γνήσια προϊόντα. Στην επίσημη ιστοσελίδα του μπορείτε να διαβάσετε μαρτυρίες πελατών, αλλά και τους γιατρούς, τα οποία δείχνουν ότι το συμπλήρωμα δεν είναι το διαζύγιο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όχι μόνο οι φυσικοί μηχανισμοί της αυτοάμυνας εναντίον προστατίτιδα οδηγεί σε προστασία του μέσα από το ανώτερο χόριο στρώμα του προσώπου. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην υπερβολική προστασία.

Πόσο είναι Prostatricum στα φαρμακεία;

Αρκετά για να περπατήσει στο supplementstores πόλη για να διευκρινιστεί αυτό το θέμα, αλλά δεν δείχνουν γιατί στα φαρμακεία θα κοστίσει πολύ πιο ακριβά. Σας συνιστούμε να αγοράσετε αποκλειστικά και μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή (ο σύνδεσμος θα κρατήσει υπό έλεγχο), είναι η Prostatricum τιμή από προστατίτιδα θα είναι χαμηλότερη, ακόμη και με την ναυτιλία.

Υπάρχουν επίσης και άλλα οφέλη – δηλαδή, ότι θα λάβετε το αρχικό προϊόν, χωρίς μεσάζοντες. Αν κάτι δεν σας ταιριάζει, ο παραγωγός εγγυάται την επιστροφή των κεφαλαίων. Τα προϊόντα πιστοποιημένα οικειοθελώς στη χώρα μας και έχει την εγγύηση της ποιότητας συστατικά. Το κόστος δεν υπερβαίνει τα χίλια …, ενώ μπορείτε να είστε εκπτώσεις.

Πού να αγοράσετε Prostatricum από προστατίτιδα;

Το ερώτημα δεν είναι δύσκολη και έχουμε ήδη πει γι ‘αυτό. Με λίγα λόγια αγοράσει Prostatricum από προστατίτιδα μπορείτε να στον επίσημο δικτυακό τόπο, δείτε παρακάτω σύνδεσμο. Κάψουλες δεν έχουν ανταγωνιστές όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και τη δομή, έτσι ώστε να είναι μέρα με τη μέρα κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ανδρών που θέλουν να απαλλαγείτε από προστατίτιδα μια για πάντα. Το σκεύασμα δεν αποτελεί μέρος των ΓΤΟ, χρωστικές ουσίες, χημικά προϊόντα και άλλες επιβλαβείς ουσίες, και το πιο σημαντικό είναι ότι λειτουργεί πραγματικά και θεραπεύει σε χρόνο μηδέν.

Πώς να παραγγείλετε;

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή στο παρακάτω σύνδεσμο.
 2. Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας (δηλ ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας).
 3. Για να διευκρινίζεται το τηλέφωνό σας, μπορείτε να καλέσετε τον Διευθυντή της εταιρείας.
 4. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, μπορείτε να τους ζητήσετε να τον.
 5. Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης, το πακέτο θα σταλεί στη διεύθυνσή σας.
 6. Για κάψουλες Prostatricum θα είστε σε θέση να ταχυδρομήσετε την Ευρώπη.
 7. Ναυτιλία διαρκεί συνήθως 2-10 ημέρες (ανάλογα με την περιοχή της κατοικίας).
 8. για να πληρώσει για τα αγαθά κατά τη διάρκεια της παραλαβής.
Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.