Puriwagra – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Puriwagra - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Ασθενής ανέγερση επηρεάζει πάντα την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου,

μειώνει την αυτοεκτίμησή του και φέρνει μεγάλη ταλαιπωρία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε ένα σταυρό και να οδηγήσει σε ελλιπή ζωή. Σήμερα υπάρχουν πολλά βιολογικά πρόσθετα, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά και χωρίς να βλάπτεται το σώμα να βελτιώσει την ανδρική λίμπιντο.

Ένα από αυτά τα συμπληρώματα διατροφής που ονομάζεται «Puriwagra» έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Τι είναι το φάρμακο, «το Puriwagra;

Η σύγχρονη ροή της ζωής, χρόνια κόπωση και το άγχος στην εργασία επηρεάζει την υγεία των ανδρών. Σε τέτοιες στιγμές, ένας άνθρωπος χρειάζεται καλή διατροφή, η οποία θα μειώσει τη δύναμή της και να εξομαλύνει τις ανασταίνομαι δυσλειτουργίες στον οργανισμό. Το φάρμακο είναι «Puriwagra» αναφέρεται στην αποτελεσματική βιολογικώς δραστικά πρόσθετα και χρησιμοποιείται ως πρόσθετη πηγή χρήσιμων βιταμινών και ανόργανων συστατικών για τους άνδρες. Στο προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, τα οποία δρουν απαλά, αλλά παραγωγικά.

μέρος της Bada Puriwagra

Η σύνθεση της μιάς συμπληρωμάτων κάψουλας περιλαμβάνεται εννέα φυσικά συστατικά:

  1. Eurycoma Root longifolia (100 mg). Είναι γνωστό για την αποτελεσματική ιδιότητες για την αύξηση του ποσού της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Γνωστή ως ποιότητας φυτικό αφροδισιακό.
  2. Κινέζικα Cordyceps (50 mg). Το αποτέλεσμα αυτού του αποσπάσματος είναι πολύ εκτεταμένη. Μέρος της ρίζας αποτελείται από διάφορα μικρο – και μακροθρεπτικά συστατικά. Τα απαραίτητα λιπαρά και το εκχύλισμα βιταμινών έχουν θετική επίδραση στην υγεία των ανθρώπων. Αυτό το εκχύλισμα όχι μόνο βελτιώνει σεξουαλική λειτουργία, επαναφέρει το νευρικό σύστημα και ενισχύει την ανοσία.
  3. Εκχύλισμα του Epimedium (300 mg). Κορέας Epimedium διεγείρει ενεργά το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Σταδιακά μειώσει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Εκτός από τη βελτίωση της λίμπιντο, το εκχύλισμα οδηγεί σε φυσιολογική αρτηριακή πίεση και αυξάνει τον μυϊκό τόνο.
  4. ρίζας Ginseng (60 mg). Ένα από τα πιο διάσημα θεραπεία εκχυλίσματα. Ανακουφίζει από το άγχος, την κατάθλιψη και την κόπωση, ομαλοποιεί το ενδοκρινικό σύστημα. Έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και βελτιώνει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος αρσενικό.
  5. Ginkgo Biloba (20 mg). Ένα πολυετές βότανο το οποίο περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά. Είναι ομαλοποιεί την κυκλοφορία

   του αίματος στα όργανα της πυέλου και αποκαθιστά την στύση στους άνδρες κάθε ηλικίας.

  6. Σιβηρίας εκχύλισμα ginseng (50 mg). Αποκαθιστά την κανονική κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, που αγωνίζονται με τη στειρότητα και αυξάνει την αποτελεσματικότητα.
  7. Ο φλοιός yohimbe (16 mg). Σε θέση να αποκαταστήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Οι προετοιμασίες του φλοιού εκχωρηθεί για προστατίτιδα. Αυξάνουν την ασυλία και παλεύουν με στυτική δυσλειτουργία.
  8. Ινδονησιακά πιπέρι (4 mg). Αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο ένα αφροδισιακό, περιέχει πιπερίνη, η οποία βελτιώνει την δράση όλων των συστατικών αυτού του συμπληρώματος.
  9. Η L-αμινοξύ ταυρίνη (50 mg). Περιλαμβάνεται σε πολλά φάρμακα και διαιτητικά συμπληρώματα, όπως μια θετική επίδραση σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Επαναφέρει το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο,

   και παρέχει ενέργεια

OL> Δείτε επίσης:. Ουρήθρας του φαρμάκου από προστατίτιδα

φαρμακολογικά χαρακτηριστικά

Το συγκρότημα του παρασκευάσματος αποτελείται από φυσικά βότανα Θιβέτ, η οποία δοκιμάστηκε περισσότερο από μία γενιά. Η σύνθεση αυτή θα επιτρέψει σε ένα άτομο να παρατείνει τη σεξουαλική του δραστηριότητα, για την ανοικοδόμηση σταδιακά τις ορμόνες σας και να διατηρήσει τη δραστηριότητα της λίμπιντο.

Ο σύγχρονος άνθρωπος, λόγω της έλλειψης χρόνου έχει συχνά χαμηλό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας, επηρεάζοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου. Αυτή είναι μία από τις κύριες αιτίες της προστατίτιδας και άλλων ουρογεννητικών ασθενειών. Σιβηρίας εκχύλισμα ginseng και το Ginkgo biloba να οδηγήσει σε κανονική ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αποκατάσταση της στύσης σας.

Συστατικά του φαρμάκου μια ευεργετική επίδραση επί του συνόλου άνδρες σεξουαλική σφαίρα:

 • βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος?
 • αυξήσει το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης?
 • αυξήσει τη δραστικότητα και στύσεις?
 • αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα

  της πυέλου?

 • θετική επίδραση στην ψυχική κατάσταση?
 • ενεργοποιήσετε το έργο των όρχεων.

Το μέγιστο αποτέλεσμα εμφανίζεται όταν παίρνετε ένα πλήρη κύκλο. Ναρκωτικά:

 • Δεν εθιστικό?
 • συμβατό με αλκοόλη (σε μέτριες δόσεις) και φάρμακα?
 • δεν περιέχει χημικά πρόσθετα.

Ενδείξεις για τη χρήση
STYLE>
Puriwagra SPAN>

Οι κάψουλες χρησιμοποιούνται ως πρόσθετη πηγή χρήσιμων μικρο – και μακροθρεπτικά συστατικά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • χαμηλή σεξουαλική επιθυμία?
 • ταχεία εκσπερμάτωση?
 • προβλήματα με δραστικότητα?
 • χαμηλή στύση?
 • πρόληψη προστατίτιδα και BPH?
 • στειρότητα?
 • την ανάγκη να αυξηθεί το επίπεδο της τεστοστερόνης.

Πώς «οι Puriwagra άνδρες

Η δράση του»Puriwagra λαμβάνει χώρα στις ολόκληρο άνδρες του σώματος. Διεγείρει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, η οποία επιτρέπει να εξομαλύνει τη στυτική δυσλειτουργία.

Soft δράση των

συστατικών των χαπιών βελτιώνει:

 

 • σεξουαλική λειτουργία?
 • το ενδοκρινικό σύστημα?
 • ο εγκέφαλος?
 • ομαλοποιεί το νευρικό σύστημα?
 • βελτιώνει το μυϊκό τόνο?
 • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η θετική επίδραση των «Puriwagra» λίμπιντο γίνεται αισθητή ακόμη και κάτω από μόνιμη καταπόνηση, και σωματική κόπωση.

Η διαφορά μεταξύ «κυρίες» άνθρωπος»από” το Puriwagra;

Μεταξύ των παρασκευασμάτων της “Lothario” και “Puriwagra” υπάρχουν μερικές διαφορές:

  1. Η ποσότητα των καψουλών. Σε μία κάψουλα “Lovelace” περιέχει 330 mg, και σε νέα έκδοση του -. 650 mg
  2. Σύνθεση. Tablet “άνθρωπος κυρίες» έχει τρία συστατικά των φυτών, και η νέα μορφή του φαρμάκου περιλαμβάνει εννέα συστατικά.
  3. Αριθμός τεμαχίων στη συσκευασία. Σε αντίθεση με “Puriwagra” σε συσκευασία μπλίστερ η οποία περιέχει 8 ή 16 τεμάχια σε “Lovelace” είναι 5 ή 15 κάψουλες.

OL>

Αντενδείξεις

Φυσικό χάπια δεν έχουν προφανή αντενδείξεις. Φυσικά, θα πρέπει να εγκαταλειφθεί, όταν:

 • υπερευαισθησία?
 • ασθένειες του ήπατος και των νεφρών?
 • υψηλή αρτηριακή πίεση?
 • αϋπνία?
 • αθηροσκλήρωσης?
 • ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος

Δείτε επίσης:. Maxibold κρέμα για μεγέθυνση του πέους

Όταν λαμβάνει αυτό το φάρμακο στη συνιστώμενη δοσολογία δεν εντοπίστηκαν παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Πριν από τη χρήση κάψουλες είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Μέθοδος εφαρμογής και οι δόσεις

Πώς να πάρετε ένα «Puriwagra υποδεικνύεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας του φαρμάκου. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής λαμβάνεται μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια γεύματος. Πλένονται κάτω το χάπι με άφθονο νερό. Καψάκια θεραπεία 1 μήνα. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι καλύτερο να λάβει το φάρμακο για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η πορεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από δύο μήνες.

Η υπερδοσολογία και τα συμπτώματα της

Για να αποκλεισθεί η πιθανότητα παρενεργειών (ναυτία, στομαχικές διαταραχές, αλλεργικές αντιδράσεις ή άνευ αιτίας στύσης) για δύο διαδοχικές κάψουλες συνιστάται να λαμβάνονται μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Κατά τη λήψη του φαρμάκου στην ποσότητα που καθορίζεται για το πακέτο, μια υπερβολική δόση των καψουλών δεν ανιχνεύθηκε.

Αγορά «Puriwagra στο φαρμακείο ή τον κατασκευαστή στην επίσημη ιστοσελίδα της -. Εγγύηση της αγοράς του αρχικού φαρμάκου από την αγορά συμπληρωμάτων στα συμβατικά καταστήματα, θα αυξήσει σημαντικά την ευκαιρία για την αγορά προϊόντων απομίμησης, η οποία μπορεί να βλάψει την υγεία σας P. >

Για να διακρίνει το πρωτότυπο:

 • πάνω στο κουτί του φαρμάκου που ανοίγει όπως ένα κανονικό πακέτο τσιγάρα?
 • λογότυπο, το όνομα κυρτό και βρίσκεται στις δύο πλευρές του πακέτου?
 • στις πλευρές του κουτιού υπάρχει σφραγίδα ολογραφική σημεία.

Έτσι πόσο είναι «Puriwagra»; Αρχικό συμπληρώματα συσκευασία έχει μια μέση τιμή στο φαρμακείο $ 1000 (τιμή μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με την περιοχή και να φτάσει μέχρι και το 1300 …).

Αν υπάρχουν ανάλογα;

Στη δράση της στους άνδρες σώμα ένα φυσικό συμπλήρωμα που είναι παρόμοια με τα μέσα αυτά για την ισχύ:

 1. “Viagra”.
 2. “Cialis”.
 3. “Yarsagumba”.
 4. “Penimeks”.
 5. “Gentos”.

φαρμάκων Συνθετικό μπορεί να έχει ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα, αλλά το φυσικό συμπλήρωμα έχει σωρευτικό αποτέλεσμα και δεν είναι εθιστική. Αυτό θα έχει θετική επίδραση σε όλα τα συστήματα των ανδρών, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν την οξυθυμία και θα προσθέσει ενέργειας.

Puriwagra αξιολογήσεις τους άνδρες

Δημήτρη, 48 χρόνων

Δεν θα κρύψω, πρόσφατα έχουν σεξουαλικά προβλήματα. Κατά την πρώτη σκέψη ήταν εξάντληση, άγχος στην εργασία, ίσως η έλλειψη ύπνου. Αλλά έγινε πολύ κακό. «Puriwagra» πήρε δύο εβδομάδες και αισθάνθηκε την αλλαγή. Βελτιωμένη στύσεις και αυξημένη σεξουαλική επιθυμία. Η γυναίκα είναι χαρούμενος και είμαι χαρούμενος. Χάρη στο φάρμακο.

Κωνσταντίνου, 34 χρόνων

Το φάρμακο βοήθησε την εκ νέου πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους. Στην αρχή ήταν δύσπιστος, αλλά είναι ακόμα έγκυρο.

Vladimir, 52 χρόνια

Πάρτε για την πρόληψη, ήπιε για αρκετά μαθήματα. Δεν είναι φθηνό, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.