Silane Guard – υγρό γυαλί, απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Χάρη στις επιστημονικές εξελίξεις και την εντατική ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, τεχνολόγοι έχουν παραχθεί μια μοναδική νέα ουσία – υγρά σιλανίου γυαλί Φρουράς. Η επένδυση σε λιγότερο από πέντε χρόνια έχει αποκτήσει θέση λατρείας. Το προϊόν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν τους καταναλωτές σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Το προϊόν χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια προστατευτική επικάλυψη πάνω στην επιφάνεια του σώματος και ανήκει στην κατηγορία των συνθέσεων δύο συστατικών. Μετά την ανάμιξη, το υλικό δεν αποθηκεύεται. Ως εκ τούτου, εάν κατά τη λειτουργία υπάρχει ένα μεγάλο μέρος μιας λύσης, θα πρέπει να προσαρμοστούν, αλλιώς θα σκληρύνει.

Το ίδιο κάνει και το προϊόν

Εφαρμογή Σιλάνιο Guard υγρό γυαλί αποκλειστικά για το σκοπό της συστατικά χρωματισμού επιφάνειας του σώματος. Το προϊόν εφαρμόζεται σε περιοχές οι οποίες δεν επιτρέπουν τη σκόνη και την άμεση υπεριώδη ακτινοβολία. Σε χαμηλές θερμοκρασίες απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει το μίγμα. Επίσης, πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ, θα πρέπει να προβεί σε δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή επιφάνεια.

Τι απαγορεύεται να καλύψει με ένα υγρό:

 • στοιχεία που αποτελούνται από πλαστικό?
 • οι λεπτομέρειες σκαλισμένα πάνω του, ή χρώμιο?
 • προφυλακτήρα?
 • Gaburici, προβολείς, φώτα, τα Windows και άλλα προϊόντα από γυαλί.

Αν κατά τη διαδικασία, Wilson σιλανίου Φρουρά χτύπησε κατά λάθος ένα από αυτά τα αντικείμενα, το συντομότερο δυνατό σκουπίστε την περιοχή καθαρή με ένα υγρό πανί. Κατά τον καθαρισμό συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα ίνας ή μαλακό σφουγγάρι.

Κατά τη στιγμή της ολοκλήρωσης της επικάλυψης του σώματος που απαιτούνται στο εγγύς μέλλον να κάνουν το γυάλισμα αυτοκινήτου στο δωμάτιο όπου υπάρχει καλός αερισμός ή πολλά παράθυρα που μπορούν να ανοίξουν για τον εξαερισμό. Θυμηθείτε, ένα χημικό αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως μετά το άνοιγμα του δοχείου. Κρατήστε υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα Willson σιλανίου Φρουράς στο ύπαιθρο απαγορεύεται. Μετά την εφαρμογή, τα υπολείμματα δεν επαναχρησιμοποιούνται.

Εάν μετά τη χρήση της σύνθεσης της αριστεράς, και πάλι αυτό δεν χρησιμοποιείται

αποθήκευσης σφραγισμένα δοχεία συνιστάται η χρήση των χώρων, όπου η περιοχή θερμοκρασίας δεν υπερβαίνει το 40 ° C. Θα πρέπει επίσης να μην επιτρέψει την κατάψυξη του μίγματος. Για την αποφυγή διαρροών, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το υλικό σε όρθια θέση και να αποφύγει το άμεσο ηλιακό φως. Μετά τη χρήση το σύνολο της σύνθεσης, το δοχείο του υγρού σιλανίου γυαλί Guard χρησιμοποιείται.

Τι είναι το υγρό γυαλί σιλανίου Guard

Η σύνθεση του υλικού περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • τα πολυμερή συστατικά από το σιλανίου?
 • τα ελαιοδιαλυτά συστατικά?
 • το στοιχείο που συνεισφέρει στην στερεοποίηση.

Η μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος από την ημερομηνία παρασκευής είναι 5 χρόνια.

Τι περιλαμβάνει το προστατευτικό Wilson:

 1. Μπουκάλι με υγρό γυαλί για το αυτοκίνητο Willson σιλανίου Φρουράς.
 2. Ο σπόγγος στον εφαρμοστή, που είναι στρώμα εφαρμογής.
 3. Υπάρχουν σκουπίζει σχεδιαστεί για να σκουπίσετε.
 4. Για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν δεν έχει βλάψει το δέρμα στο πακέτο είναι ένα προστατευτικά γάντια λάτεξ.
 5. Επίσης, υποχρεωτική εγχειρίδιο οδηγιών λεπτομερώς όλες τις διαδικασίες που μπορεί να γίνει με το υλικό.

Οδηγίες χρήσης σιλανίου Guard

Συνήθως, η διαδικασία γυάλισμα του αυτοκινήτου παίρνει πολύ χρόνο, και το αποτέλεσμα γυάλισμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις προσδοκίες. Μετά τον ψεκασμό του προϊόντος, είναι απαραίτητο με επιταχυνόμενο ρυθμό για να τρίβετε το υγρό μέσα στην επιφάνεια του σώματος που απαιτεί πολλή προσπάθεια.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Όπως για το προϊόν Silangan, αυτό το υλικό είναι αρκετά απλή. Εδώ το κύριο πράγμα που πρέπει να τηρούν όλες τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να καθαρίσετε προσεκτικά την επιφάνεια του σώματος και αφήστε το να στεγνώσει.

Πώς λειτουργεί το σώμα μετά το γυάλισμα το γυαλί

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να επιτευχθεί η καλύτερη εμφάνιση του αυτοκινήτου πριν την εφαρμογή του προϊόντος να χρησιμοποιούν τεχνητό πηλό από τον ίδιο κατασκευαστή. σχόλια των χρηστών για υγρό γυαλί για αυτόματη διαθέσει ότι το υγρό ψεκασμού είναι πιο βολικά σε μία θερμοκρασία 25-30 ° C και χωρίς άμεση έκθεση σε υπεριώδες φως. Υπό αυτές τις συνθήκες, το μίγμα φτάνει μαλακή συνεκτικότητα και σκληραίνει τόσο γρήγορα.

One-συστατικού σύνθεση συνιστάται να εφαρμοστεί αμέσως σε ολόκληρο το σώμα, και ατομικά – πρώτα τα φτερά, τότε η πόρτες, καπό και τέλος η στέγη. Έτσι είναι δυνατόν να αποφεύγονται ταλαιπωρίες κατά τη διαδικασία, το τελικό στάδιο της στίλβωσης.

Βήμα προς βήμα οδηγίες σιλανίου Guard

 1. Να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό και γάντια.
 2. RUB προσεκτικά με ένα στεγνό πανί που δεν αφήνει χνούδι επιφάνεια, η οποία προορίζεται για να χειριστεί.
 3. Προετοιμάστε το απλικατέρ, τότε ισχύουν γι ‘αυτά ένα μονολιθικό στρώμα υλικού. Μην αμελώ σχετικά με το προϊόν, η επίστρωση πρέπει να μάθουν να πετάξει χωρίς κενά.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στα πρόσωπα του εφαρμοστή, ένας από αυτούς έχει γκρι χρώμα, το δεύτερο λευκό. Καλύπτεται με την πρώτη πλευρά.

 1. Στη συνέχεια, τρίψτε το υγρό γυαλί σώμα. Κάντε απαλές κινήσεις χωρίς ισχυρή πίεση. Είναι σημαντικό να σκουπίσει ολόκληρη την επιφάνεια.
 2. Μετά την δημιουργία του την προστασία του σώματος θα πρέπει να περιμένετε περίπου 7-10 λεπτά, έτσι ώστε το στρώμα είναι εντελώς στερέψει. Όταν η επιφάνεια να αποκτήσει ένα λευκό, ελαφρώς θαμπό χρώμα, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.
 3. Shine και αφρώδη αποτέλεσμα δίνεται στο όχημα σκουπίζοντας την επικαλυμμένη επιφάνεια Σιλάνιο Guard (σιλάνιο), η ειδική ύφασμα που έρχεται με το υγρό.
 4. OL>
  Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

  Ένα πακέτο σιλανίου Φρουράς υγρό γυαλί θα είναι αρκετό για 3-4 εφαρμογές για το sedan μοντέλο μεσαίου μεγέθους. Μετά το γυάλισμα δεν συνιστάται για τη διεξαγωγή καθαρισμού χωρίς επαφή σε μία εβδομάδα. Αυτή η περίοδος είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί ότι το στρώμα έχει αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα και είναι καλά στερεωμένο επί της επιφανείας του αυτοκινήτου.

  Αν συμμορφώνεται πλήρως με όλους τους κανόνες που ορίζονται στο εγχειρίδιο χρήσης για Wilson υγρό γυαλί, το προϊόν κανονικά θα χρησιμεύσει 1 χρόνο ή 22 κινητήρα.

  Η επικάλυψη έχει dirt-, νερό – και αποτέλεσμα ακαθαρσίες απωθητικό

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το προστατευτικό υλικό μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ίδιο σημείο πολλές φορές για να πάρετε μια πολυστρωματική δομή. Συχνά οι κατασκευαστές των προϊόντων αυτών υποστηρίζουν ότι η επόμενη στρώση μπορεί ή δεν μπορεί να φέρει κανένα αποτέλεσμα ή να βλάψει τα προηγούμενα. Με υγρό γυαλί Σιλάνιο Guard πάντα εντελώς λάθος, μία επικάλυψη σε θέση να βελτιώσει το βαθμό της προστασίας και την επίδραση της λάμψη.

  Κατά τη δημιουργία ενός προστασία πολυεπίπεδη θα πρέπει να διατηρείται για ένα χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή κάθε στρώσης. Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη ωρίμανση. Μεταξύ του πρώτου και δεύτερο διάστημα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ώρες, μεταξύ 3-4 -. 24 και ούτω καθεξής

  Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υγρών σιλανίου γυαλί Guard

  ποτήρι υγρό σιλανίου Φρουράς υπάρχουν πολλές θετικές πτυχές, τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των χρηστών είναι οι εξής:

  1. Οικονομική κατανάλωση. Μία φιάλη 95 ml θα επαρκεί για την εφαρμογή των 3-4 στρώματα σε μόνη επιβατικά οχήματα.
  2. Το προϊόν, εκτός από την προστατευτική λειτουργία, ακόμα εξυπηρετεί απωθητικό νερού που αποτρέπει τη διάβρωση.
  3. Το υγρό είναι εύκολο να εφαρμοστεί, είναι σταθερή και σχηματίζει ένα ομοιόμορφο, μονολιθική στοιβάδα, ακόμη και αν πρόκειται να εφαρμοστεί 5 φορές.
  4. Σε σύγκριση με τα ίδια υλικά, υγρό γυαλί σιλανίου Φρουρά έχει μέση τιμή της …., όταν η τιμή των άλλων προϊόντων έως ….

  Χρήστες σημείωσε επίσης τις ελλείψεις των γυαλίζει:

  1. Όταν ανοίγετε το μπουκάλι, υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί το σύνολο μέρει επειδή γίνεται γρήγορα άχρηστα.
  2. Είναι αδύνατο να χειριστεί ένα αυτοκίνητο στην ύπαιθρο, η σκόνη είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Μόνο σε ένα κλειστό δωμάτιο, το μηχάνημα θα δούμε τέλεια.
  3. Το προϊόν δεν αντιπροσωπεύεται στο ελεύθερο εμπόριο, αλλά διαθέσιμο για παραγγελία στο online κατάστημα καλλυντικών. Πουλήστε τους τα Europen διανομείς της κινεζικής ιστοσελίδας Aliexpress και ιδιωτικές μεσολαβητές.
Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.