Silane Guard – υγρό γυαλί, τιμή, επίσημη ιστοσελίδα, όπου να αγοράσουν, πρωτότυπο, απόψεις,

Καλημέρα, φίλοι!

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η επιλογή της προστατευτικής επίστρωσης για το σώμα αυτοκινήτων -. Ένα θέμα καθαρά προσωπικής προτίμησης, οικονομική ικανότητα, σχέση με τετράτροχο φίλο στο Γενικό

Εκείνοι που τους αρέσει να οδηγούν σε ένα βρώμικο αυτοκίνητο ή να περνούν πολύ χρόνο για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, το άρθρο αυτό δεν μπορεί να διαβάσει.

Αυτοί που νοιάζονται για την εμφάνιση του σιδήρου, και για τους οποίους το αυτοκίνητο -. Όχι μόνο ένα μέσο μεταφοράς, αλλά και το κριτήριο της επιτυχίας στη ζωή θα ενδιαφερθούν για τις πληροφορίες

Έτσι!

Θα επικεντρωθούμε σε υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς σχόλια, τα οποία όπως αμφιλεγόμενη, όπως είναι ενδιαφέρον για την προσωπική δοκιμή σας.

απογοητεύσεις και ελπίδες του παρελθόντος σιλανίου Φρουράς

Δεν είμαι ένας από τους οπαδούς της καθαριότητας, αλλά και να οδηγεί γύρω από την πόλη (αλλά και για τη χώρα πάρα πολύ) για ένα βρώμικο αυτοκίνητο θεωρείται άσεμνο. Για πολλά χρόνια πλένονται τα αυτοκίνητά τους, τα οποία αλλάζουν αρκετά συχνά, ειδικά αφρούς, σαμπουάν, τζελ, καλύπτει διάφορες LWA, και αυτό γίνεται τόσο αυτοτελώς όσο και τα χέρια των έμπειρων επαγγελματιών.

Το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπής, αν όχι ένα, αλλά ένα σημαντικό μειονέκτημα: μετά από μερικές ημέρες η Shine δεν έχει υποχωρήσει, και η σκόνη προσκολληθεί σε πλύθηκε το σώμα με μια εκδίκηση. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις υπάρχουσες επαγγελματικές και λαϊκές θεραπείες, ήρθα σε μια ενδιαφέρουσα διαφήμιση.

Προσοχή! Πληροφορίες σχετικά με το θέμα:

Για τη διαφήμιση είμαι προκατειλημμένη, πιστεύοντας ότι ένα καλό προϊόν θα βρείτε πάντα αγοραστή της. Καταλάβετε ότι οι νόμοι της Οικονομίας είναι σκληρή, αλλά δεν έχετε χωρίσει με ενοχλητικά φυλλάδια που διανέμονται στο δρόμο ή ρίχνονται στο γραμματοκιβώτιο ?! Κι εγώ … Αλλά δεν θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με 20 χρόνια εμπειρίας για να περάσει η νέα ιαπωνική τεχνολογία, πωλούνται σε πολύ ελκυστική τιμή και πολλά υποσχόμενη 8-12 μήνες Shine και την προστασία του οργανισμού από τη σκόνη, άμμο, χώμα.

Αλήθεια ή μύθος;

Η πρόοδος ή ένα τέχνασμα μάρκετινγκ;

αποφάσισα να ελέγξετε έξω το υγρό σιλανίου Willson γυαλί Φρουρά, η οποία έκανε το ρυθμό της καρδιάς, εν αναμονή της ένα θαύμα.

Η ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για τις προηγμένες εξελίξεις στον τομέα της ρύθμισης, αλλά ο ιδιοκτήτης των 95 ml φιάλη άρχισα με σκεπτικισμό. Ωστόσο, ένα μικρό κόστος – λιγότερο από ό, τι … -. Συν γρήγορη ναυτιλία (τι θα κάνουμε χωρίς Internet ?!) αυξημένη διάθεση πριν από την πρώτη χρήση

Το να είσαι νομοταγής πολίτης και σχολαστική πρόσωπο, έχω διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες και ετοίμασε το αυτοκίνητο για τα γυαλιστικά:

  • πλύθηκε με σαμπουάν το σώμα?
  • ευθυγραμμίζονται μικρορωγμές?
  • γυαλιστερή επιφάνεια?
  • ξεφορτώθηκε πετρελαίου λεκέδες?
  • έδωσε το αυτοκίνητο για να στεγνώσει.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Τέλος η στιγμή της δοκιμής! Το υγρό εφαρμόζεται εύκολα σε ένα μέρος του σώματος με ένα σφουγγάρι, το οποίο περιλαμβάνεται στο κιτ. Στη συνέχεια όλοι οι άλλοι. Μετά από μισή ώρα το αποξηραμένο διάλυμα τρίβεται με ένα ειδικό πανί. Προς έκπληξή μου, η πολωνική εύκολα διασκορπίζεται στην επιφάνεια χωρίς να χρειάζεται να περάσετε μια μεγάλη προσπάθεια. Μετά από άλλη μία ώρα μπορείτε να εφαρμόσετε και τρίψτε μια δεύτερη στρώση. Το μπουκάλι είναι μόλις πάνω. Τι θα συμβεί;

Έξι μήνες αργότερα, ή περιληπτική ευτυχισμένη αυτοκινητιστής.

Οι έξι μήνες που πέρασε μετά την εφαρμογή του γυαλιού, εντελώς ξεχνώντας για τέτοια πράγματα όπως τα σαμπουάν, αφρό, πλυντηρίου … η Shine διαρκεί πολύ σε όλες τις καιρικές συνθήκες. σταγόνες βροχής ρέει προς τα κάτω επί ενός φιλμ πολυμερούς, αφήνοντας βρώμικο ραβδώσεις. Το χαλίκι και άμμο που εμπίπτουν στις πόρτες, φτερά, εκκίνησης, αναπήδηση, χωρίς να προκαλούν την παραμικρή ζημιά. Μια φορά είχα να εργαστεί σκληρά με ένα πινέλο, το σκούπισμα του έσταζε μπογιά (ξεκίνησα μια επισκευή στο σπίτι): Πολωνικά είναι απολύτως δεν διαγράφονται, διατηρώντας τη λάμψη, λάμπει κάτω από το φως του ήλιου με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ενώστε τις θετικές κριτικές για υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς.

Τι ευχαριστημένοι περισσότερο;

  • προσιτή τιμή.
  • Βολικό όγκου του φιαλιδίου.
  • Νερό-απωθητικό αποτέλεσμα.
  • Οικονομικό ρυθμό.
  • Η ανθεκτικότητα της επίστρωσης.

Φυσικά, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα: το αυτοκίνητο πρέπει να προετοιμαστεί καλά πριν την εφαρμογή των γυαλίζει, οι κάλυψη έξι μήνες αργότερα, αρχίζει να ξεθωριάζει, αν ο κατασκευαστής δήλωσε μια περίοδο 12 μηνών προστασίας. Μια υπερβολή; Πιθανώς. Αλλά έξι μήνες ποτέ δεν πήγε πίσω στο πλύσιμο αυτοκινήτων, πλένεται το αυτοκίνητο ο ίδιος, χρόνο και χρήματα για τη φροντίδα δαπάνες!

Εφαρμόζοντας ένα ενός συστατικού υγρό σιλάνιο γυαλί Guard βασίζονται σε πυρίτιο, όχι μόνο προστατεύει τον οργανισμό από μικρές γρατσουνιές, κακές καιρικές συνθήκες, μηχανικές βλάβες, αλλά δίνει επίσης στο όχημα ένα καλά καλλωπισμένο εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, αν κάποιος έχει αμφιβολίες – να λάβει, δεν θα το μετανιώσετε! Φυσικά, αφήστε το σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου για να αγοράσει το εργαλείο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Χάρη σε αυτό το blog για την ευκαιρία να μοιραστούν τα αποτελέσματά τους με τη χρήση υγρών σιλανίου γυαλί Φρουράς.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.