Skinny Stix – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσουν,

Skinny Stix είναι ένα καινοτόμο μέσο για τη μείωση του υπερβολικού σωματικού βάρους σε μπαστούνια με εκχυλίσματα ισχυρό φυτικό λίπος καυστήρα. Βοηθά λίγο περισσότερο από ένα μήνα για να απαλλαγούμε από 4-14 κιλά και 3-13 cm στην μέση. Επιπλέον, η αποτελεσματική θεραπεύει, βελτιώνει την εμφάνιση, και προωθεί την σύσφιξη των χαλάρωση του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε προβληματικές περιοχές.

Τιμή Skinny Stix για την απώλεια βάρους

Για να χάσετε βάρος μια για πάντα είναι πλέον δυνατή με βότανα Skinny Stix, αγοράζουν το οποίο είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Επίσης, αυτό το ποτό sticks είναι προς πώληση σε μεγάλες φαρμακεία.

Τιμή Skinny Stix για την απώλεια βάρους (21 ραβδί 3 γραμμάρια) είναι:

Χώρα Τιμή Skinny Stix (αρχική) Россия147 рублейУкраина65 гривенКазахстан795 тенгеБеларусь5 Λευκορωσίας …

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι Skinny Stix δεν πωλούνται στην ιστοσελίδα Tutknow.ru. portal μας παρέχει μόνο πληροφορίες για να εξοικειωθείτε με το προϊόν. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις ευεργετικές ιδιότητες του ποτού, για να εξετάσει τη σύνθεση και σχόλια του από τους αγοραστές και τους εμπειρογνώμονες-διατροφολόγους.

Χρήσιμες ιδιότητες του ποτού Skinny Stix

Το υπερβολικό βάρος είναι ένα σοβαρό εμπόδιο για πολλές γυναίκες να αναπτύξουν την προσωπική τους ζωή και την οικογένεια για να βρει την ευτυχία. Επιστημονική και κοινωνιολογικές μελέτες δείχνουν ότι 87 από 100 εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο δεν θεωρεί «το σώμα των γυναικών» ως σεξουαλικό αντικείμενο.

Υπάρχει ένα απογοητευτικό στατιστικό στοιχείο:

 • 73% των γυναικών δεν μπορεί να βρει ένα μόνιμο σύντροφο και να δημιουργήσει μια ισχυρή οικογένεια?
 • 57% των διαζυγίων να συμβεί λόγω της υπέρβασης της συζύγου βάρος αρκετά χρόνια μετά το γάμο?
 • Στο 95% των περιπτώσεων ο άνθρωπος παίρνει το σύνδεσμο από την πλευρά της, εάν πιστεύει ότι η γυναίκα είναι πάρα πολύ πλήρης?
 • 98% των ανδρών είναι “fatties” με οίκτο, δεν τους θεωρούν ως σεξουαλικοί σύντροφοι.

Αυτό το δυσάρεστο στατιστική που σχετίζεται με τη λατρεία του λεπτότητα που προωθείται από τον κλάδο των μέσων και της μόδας. Το λίπος δεν είναι της μόδας, όχι όμορφη, δεν είναι σέξι. Και εκτός αυτού, μην ξεχνάτε ότι το υπερβολικό βάρος είναι επιβλαβής για την υγεία και μειώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής.

Τα άτομα με υπερβολικό βάρος συχνά υποφέρουν από προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, το μυοσκελετικό σύστημα, ενδοκρινικό και αναπαραγωγικό σύστημα. Επιπλέον, το πρόβλημα αυτό οδηγεί σε επικίνδυνη ψυχολογική συγκροτήματα και συγκροτήματα που αφήνουν το στίγμα για τη ζωή ενός ατόμου

Στο μέλλον χωρίς θεραπεία της παχυσαρκίας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές. Διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο, παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα, φλεβική ανεπάρκεια, χολοκυστίτιδα , λιπώδες ήπαρ, μεσοσπονδύλιων κήλη, φλεγμονή των αρθρώσεων και άλλων επικίνδυνων ασθένειες. Στις γυναίκες, η περίσσεια βάρους σώματος προκαλεί συχνά διαταραχές της εμμηνορρυσίας, στειρότητα, διαταραχή ορμονών.

Αυτή τη στιγμή, οι γιατροί και διατροφολόγοι προσφέρουν τρόπους βάρος να χάσουν βάρος. Όμως, κάθε μία από αυτές τις μεθόδους έχει τις παγίδες και μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία ή το πορτοφόλι. Και μερικοί τρόποι απώλειας βάρους είναι ειλικρινά κομπογιαννίτης και δεν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Μια πραγματική επανάσταση στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και την εξάλειψη του υπερβολικού βάρους ήταν η εφεύρεση του καινοτόμου λίπος καυστήρα για τα φυτικά συστατικά Skinny Stix. Το εργαλείο αυτό δίνει εγγυημένα αποτελέσματα, συγκρίσιμα με το αποτέλεσμα μετά από λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, καμία ζημιά για την υγεία και για πολύ λιγότερα χρήματα.

Καινοτόμες ναρκωτικών Skinny Stix βασίζεται σε μια μοναδική φόρμουλα θρεπτικών συστατικών, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, ακόμα και όταν κοιμάστε.

Πρωί και απόγευμα συστατικά των μέσων οδηγήσει σε κανονικές μεταβολικές διεργασίες που βοηθούν να ελέγξουν την όρεξη, και να αρχίσει η διαδικασία της μείωσης του βάρους. Ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας των λιποκυττάρων απελευθερώνοντας μεγάλες ποσότητες ενέργειας, το οποίο χρησιμοποιείται από το σώμα καθ ‘όλη την ημέρα. Ως εκ τούτου, θα αισθανθείτε ένα κύμα της δύναμης, σφρίγος, ζωντάνια, χωρίς σταθερή συναισθήματα της πείνας.

βράδυ και τη νύχτα σημαίνει Skinny Stix καταστέλλει την όρεξη, αυξάνει την ταχύτητα της πέψης και μειωμένη απορρόφηση των λιπών και των υδατανθράκων. Έτσι, η ενεργειακή αξία των τροφίμων που έχουν καταναλώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, μειώνεται σημαντικά.

Μελέτες που αφορούν εθελοντές έδειξαν υψηλή απόδοση των Skinny Stix. Επιβεβαιωθεί σε κλινικές συνθήκες ότι αυτό το φάρμακο βοηθά να απαλλαγούμε από 4-14 κιλά του υπερβάλλοντος βάρους μέσα σε ένα μήνα και 3 έως 13 εκατοστά σε περίμετρο της μέσης κατά την ίδια χρονική περίοδο. Και δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε τρόφιμα, για να φορέσει την άσκηση.

Μια τέτοια έντονη επίδραση από τη χρήση της Skinny Stix επιτυγχάνεται μέσω του ολοκληρωμένου επιδράσεις του θρεπτικού τύπου στο σώμα:

 1. Επιταχύνει το μεταβολισμό. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας αρχίζει να καίει ενεργά λιπώδη κύτταρα και να τα αφαιρέσετε από το σώμα με τη μορφή του νερού.
 2. Καταστέλλεται παραγωγή των ενδορφινών στη διαδικασία της κατανάλωσης της υψηλής θερμιδικής αξίας των τροφίμων. Έτσι, μια σταθερή συνήθεια σωστά και να φάτε ένα ισορροπημένο. Το άτομο αρχίζει να βιώσουν την ανάγκη όχι μόνο να είναι χρήσιμη, από ενεργειακή άποψη, προϊόντα.
 3. Κανονικοποίηση τη διαδικασία της απομάκρυνσης των τοξινών και χοληστερόλης από το σώμα. Διεξοδικά καθαρίζει το πεπτικό σύστημα και το αίμα από βλαβερές ουσίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 4. Βελτιστοποιήστε την αίσθηση της πληρότητας. Θα είστε σε θέση να ικανοποιήσουν την πείνα πολύ λιγότερο από ό, τι στο παρελθόν, οι μερίδες φαγητού. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας θα αντλήσει πηγή ενέργειας του λίπους του σώματος.

Τώρα με την διαδικασία απώλειας βάρους Skinny Stix δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από νηστεία σε αυτή τη διαδικασία μια αίσθηση ευερεθιστότητα, απάθεια, χρόνια κόπωση και την επιθετικότητα. Λίρες θα σας αφήσει εύκολα, χωρίς κόπο, και τη διάθεση να παραμείνει θετική.

Σύνθεση μεμβρανοειδή Stix για την απώλεια βάρους

Η σύνθεση του θρεπτικού τύπου Skinny Stix είναι αποκλειστικά φυτικά συστατικά. Δεν συνθετικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν το σώμα αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Όλα τα συστατικά είναι ενεργά καυστήρες λίπους με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Η ενεργειακή αξία της Skinny Stix είναι 28.4 kcal ανά 100 g, από τα οποία:

 • Πρωτεΐνη – 1,2 g?
 • Fat – 0 g?
 • Υδατάνθρακες – 1.7 g?
 • Οργανικά οξύ – 4,2 g

.

Εξετάστε τα κύρια συστατικά στις λεπτομέρειες Skinny Stix:

 • Ο χυμός ανανά. Μέρος του ανανά περιέχει βρομελίνη. Αυτό είναι μια ομάδα ενζύμων που επιταχύνουν την επεξεργασία των πρωτεϊνών και να τους βοηθήσει γρήγορα να αφομοιώσει στο σώμα. Επιπλέον, ανανά περιέχει πολλές άλλες ουσίες που βελτιώνουν την πέψη, έχουν μια ήπια καθαρτική δράση, αφαίρεση επιβλαβών ουσιών από τα έντερα και η περίσσεια του νερού.
 • Ο χυμός του δέντρου παπάγια. Σε αντίθετη περίπτωση, το δέντρο pawpaw ονομάζεται παπάγια. Περιέχει πολλά ένζυμο παπαΐνη. Ο ίδιος εμπλέκεται στη διαδικασία της πέψης, επιταχύνοντας τη διάσπαση των πρωτεϊνών και των λιπών. Επίσης το εκχύλισμα του δέντρου pawpaw έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, ενισχύει ανοσία, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, εμποδίζει το σχηματισμό των πλακών χοληστερόλης και θρόμβοι αίματος στις φλέβες. Αποτελεσματικά επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, παρέχοντας μια αντιοξειδωτική δράση επί των κυττάρων του σώματος.
 • Ο χυμός βατόμουρου. Είναι μια φυσική πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων. Επίσης, η βατόμουρου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνα η οποία βοηθά να καθαρίσει το στομάχι και τα έντερα από τα απομεινάρια του αχώνευτος τροφίμων. Αυτό το μούρο είναι επίσης ένα φυσικό προληπτικό μέτρο κατά της καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Συστατικό Skinny Stix βοηθά στον έλεγχο της όρεξης, αποφύγετε τη δυσκοιλιότητα και διαταραχές του πεπτικού συστήματος.
 • Το εκχύλισμα ροδιού. Διεγείρει την πέψη, επιταχύνει τη διάσπαση των λιπών και των υδατανθράκων στον πεπτικό σωλήνα. Επίσης περιέχει ένα μεγάλο αριθμό βιταμινών, αμινοξέων, και ανόργανα συστατικά, τα οποία ενισχύουν το σώμα και να βοηθήσει να καταπολεμηθούν οι διάφορες ασθένειες. Επίσης, είναι σε θέση να διαλύσει το μεταβολισμό, καταστέλλει την πείνα.
 • Ρητίνη της Sal δέντρο. Ενεργοποιεί τη σύνθεση της λεπτίνης – ένα συστατικό που ελέγχει το βάρος του σώματος και το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. Επίσης, βοηθά στη σταθεροποίηση του μεταβολισμού και να αναδείξει επιβλαβούς χοληστερόλης από το αίμα.

Επιπλέον, η σύνθεση της Skinny Stix περιλαμβάνει τέτοιες βοηθητικά συστατικά: χυμός, rambutan και συμπύκνωμα tamarind, Garcinia, καρύδι κόλα, κιχώριο, elecampane, κόκκινα σταφύλια, σέλινο, μπρόκολο, φασόλια, φρούτα, αγκινάρα, θαλλοί των μανιτάρια, ρίζα τζίντζερ και ginseng, αμάραντος σπόρους, Gymnema και ράβδος.

Οδηγίες χρήσης του ποτού Skinny Stix

Κάντε Skinny Stix οπουδήποτε. Για το μαγείρεμα λίπους ποτό καύση χρειάζεται μόνο 1 ραβδί και ένα ποτήρι νερό.

Το εγχειρίδιο για κοκαλιάρικο Stix περισσότερες λεπτομέρειες πριν από την εφαρμογή:

 1. Ρίχνουμε ένα ποτήρι καθαρό ζεστό νερό (100 ml).
 2. Ανακατέψτε σε νερό, το περιεχόμενο ενός stick μεμβρανοειδή Stix.
 3. Ανάδευση μέχρι πλήρους διάλυσης.
 4. Απολαύστε ένα ποτό το πρωί με άδειο στομάχι.
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία το βράδυ μετά το δείπνο πριν τον ύπνο.

Για την επίτευξη εξαιρετικά αποτελέσματα και να χάσουν βάρος γρήγορα, δεν πρέπει να χάσετε το ποτό καλωσορίσματος και χρήση Skinny Stix πορεία. Η διάρκειά της καθορίζεται χωριστά, ανάλογα με τον αριθμό των κιλά που θέλετε να επαναφέρετε. Ιδανικά κάνει Skinny Stix τουλάχιστον 1 μήνα. Εάν είναι απαραίτητο, η πορεία μπορεί να παραταθεί.

Skinny Stix έχουν εγκριθεί για χρήση από παιδιά από 5 χρόνια, αν υπάρχει ένα πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Υποδοχή ποτό ένα παιδί 5-9 ετών πραγματοποιείται 1 φορά την ημέρα, από 9 μέχρι 12 ετών – 2 φορές την ημέρα. Ο ρυθμός χρήσης είναι 15 ημέρες.

Φυλάσσεται Skinny Stix σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25 ° C, χωρίς πρόσβαση από άμεσο ηλιακό φως. Διάρκεια ζωής σημαίνει 2 χρόνια.

Το ποτό για την απώλεια βάρους δεν περιλαμβάνουν τοξικές τεχνητές ουσίες, γενετικά τροποποιημένες ενώσεις, ορμόνες, συντηρητικά, που μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Έτσι Skinny Stix δεν έχει αντενδείξεις και δεν έχει παρενέργειες, δεν προκαλεί εθισμό. Για να καταναλώνουν αυτό το ποτό μπορεί ανδρών και των γυναικών, ανεξάρτητα από το βαθμό της παχυσαρκίας σε οποιαδήποτε ηλικία, και με την παρουσία των τυχόν συνοδά νοσήματα.

Με μέριμνα λαμβάνεται Skinny Stix θα πρέπει τα άτομα με ατομική δυσανεξία ορισμένων συστατικών. Συνιστάται να μελετήσουν προσεκτικά το προϊόν πριν από τη χρήση.

Η γνωμοδότηση σχετικά με το ποτό ανανά για την απώλεια βάρους

Fat καύση εργαλείο Skinny Stix λάβει μια καλά άξιζε θετικά σχόλια από πολλούς διαιτολόγους σε όλο τον κόσμο. Εκτίμησαν την αποτελεσματικότητα του ποτού και των ευεργετικών αποτελεσμάτων του στο ανθρώπινο σώμα.

Ludmila, διαιτολόγο

Για να χάσετε βάρος οφέλη για την υγεία … Πριν η φράση αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα οξύμωρο σχήμα. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές από την ξαφνική απώλεια βάρους. Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές στο σωματικό βάρος επηρεάζει σημαντικά την υγεία των ασθενών μου. Πρώτον, υπέφερε από την ανεξέλεγκτη πείνα. Δεύτερον, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει διάφορες ψυχολογικές πρακτικές για να ηρεμήσει τα σπασμένα νεύρα και να σταθεροποιήσει τις ορμόνες. Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε δίαιτα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την υγεία. Με την έλευση του σχετικά με τις θεραπείες της αγοράς για πολλούς ασθενείς η απώλεια βάρους Skinny Stix και διατροφολόγοι αναπνέουν μια ανάσα ανακούφισης. Αποφασισμένοι μια μακροχρόνια δίλημμα – να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν την υγεία. Τώρα, η διαδικασία για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος ήταν εύκολη, απρόσκοπτη και ανώδυνη. Όλα χάρη στα φυσικά συστατικά Skinny Stix. Θα βοηθήσει να κάψετε γρήγορα λίπος του σώματος και να σταθεροποιήσει το μεταβολισμό. Τα επιπλέον κιλά δεν επιστρέφουν, και το αποτέλεσμα είναι αισθητή μετά από ένα μήνα. Και καμία επίπτωση στην υγεία.

το πραγματικό σχόλια πελατών για Skinny Stix

Skinny Stix έχει γίνει η πραγματική σωτηρία από τα περιττά κιλά για χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Αφήνουν θετικά σχόλια για το Skinny Stix στο Διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ συζητήσεων.

Cristina, 26 ετών, Αγία Πετρούπολη

Το πρόγραμμά μου είναι απλά τρελό. Τώρα έχω να συνδυάσετε τη μελέτη, την εργασία και το χρόνο λήψης για την οικογένεια. Δεν υπάρχει χρόνος για το γυμναστήριο ή για τρέξιμο στο γήπεδο. Ακόμα και συχνά δεν είναι αρκετός χρόνος για ένα πλήρες γεύμα. Έχετε ένα σνακ στο δρόμο, τρώνε όλα τα είδη των fast food. Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τη σιλουέτα μου. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουν παρατηρήσει ότι η θολή εικόνα χάσει την κομψότητα. Για μένα, δεν είναι σταδιακή, και αποφάσισα να αγοράσει πάνω από τον πάγκο Skinny Stix. Όλα τα προβλήματα με το επιπλέον βάρος φύγει, φύγει. Απλά πιείτε ένα πρωί φακελάκι και το βράδυ, και κανένα πρόβλημα. Για ένα μήνα ξεφορτώθηκε 8 κιλά, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. Τώρα, μερικές φορές πίνουν Skinny Stix να βελτιώσει την πέψη. Ένα μεγάλο εργαλείο για τους ανθρώπους σαν εμένα που ζουν στο τρέξιμο.

Irina, 38 ετών, Ριαζάν

αγώνας μου με το υπερβολικό βάρος δεν κράτησε ένα χρόνο. Έριξα μερικά κιλά, τότε κερδίζει και πάλι. Για να χάσετε βάρος δραματικά απέτυχε με οποιονδήποτε τρόπο. Με την αύξηση 165 εκατοστά και ζυγίζει κάτι λιγότερο από 120 κιλά, και ήταν καταθλιπτικό. Να φοράτε παντελόνια δεν θα μπορούσε, αλλιώς έμοιαζε με ένα μπαλόνι. Έχετε δυσκολία στην αναπνοή, οι φλέβες άρχισε να διογκώνεται στα πόδια. Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη το βάρος τους, γιατί δεν είναι μόνο εξωτερική σφάλμα, αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για την υγεία. Έχετε δοκιμάσει πολλά διαφορετικά φάρμακα και διατροφή. Αλλά πραγματικά με βοήθησε να χάσουν βάρος, μόνο ένα – Skinny Stix. Βρέθηκε διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Εγώ συνήθως δεν πιστεύουν σε αυτά τα «εργαλεία θαύμα» που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους με ελάχιστο κόστος. Αλλά Skinny Stix είχε πολλά θετικά σχόλια. Δεν έχουν συναντηθεί μία αρνητική, και ως εκ τούτου αποφάσισα να το δοκιμάσω. Δεν μετάνιωσα ποτέ! Λιγότερο από 2 μήνες ξεφορτώθηκε 15 κιλά, και χωρίς καμία προσπάθεια, εξουθενωτική πείνας και αδυναμία. Θα συνεχίσω να το πίνουν για να πετάξει για να μπει στο skinny τζιν και εντυπωσιάστε όλους τους άντρες στην παραλία!

Anna, 36 ετών,

Με την ηλικία ήρθε βάρος. Ήσυχα ταυτόχρονα – 2-3 σε ένα έτος, και στη συνέχεια ουσιαστικά. Και τώρα στην ηλικία των 35 Ι ζύγιζε 98 κιλά με ύψος 154 Εκατοστά Ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο, αλλά με άρρωστα γόνατα Ι δεν συνιστάται να πηδούν και να τρέξει. Στη συνέχεια, κάθισε σε μια δίαιτα, αλλά δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απλά έγινε οξύθυμος, έσπασε στην οικογένεια και πήγε πάντα θυμωμένος και κουρασμένος. Και τότε ανακάλυψα Skinny Stix, και η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά από την καλύτερη πλευρά! 4 εβδομάδες αριστερά ενός 12 κιλά, και αυτό δεν είναι το όριο! Ξέρω ότι μπορώ να χάσουν βάρος, να ανακτήσει την κοριτσίστικη λεπτότητα και τη χάρη της. Και δεν είμαι τρελός, δεν φωνάζει σε άλλους, να χάσουν βάρος ομαλά και χωρίς εναλλαγές της διάθεσης. Και η διατροφή δεν έχει αλλάξει, μόλις άρχισαν να τρώνε περισσότερα λαχανικά και φρούτα, λιγότερο λίπος – που αναδιαρθρώνεται και εγκαταλελειμμένα σκουπίδια. Θα ήθελα να συστήσω Skinny Stix!

ανάλογα καύση του λίπους ποτό Skinny Stix

Επί του παρόντος, υπάρχουν διάφορα ισχυρά φάρμακα καύση λίπους, το αποτέλεσμα των οποίων είναι συγκρίσιμη με Skinny Stix. Ας τα εξετάσουμε:

 • Slimagic. Elixir βάσει των προϊόντων της μέλισσας για να εξαλείψει το υπερβολικό βάρος. Συμμετέχει στην απώλεια λίπους και βελτιώνει το πεπτικό σύστημα. Η δομή περιλαμβάνει:. Πρόπολη, εκχύλισμα κέδρου, γαϊδουράγκαθο γάλα, θάλασσα buckthorn, πεύκο ελαιορητίνη
 • EvaGel. Αφρώδης γέλης για την παρασκευή της καύσης λίπους ποτού. Βοηθά όχι μόνο για να χάσετε βάρος, αλλά και να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, τοξίνες και χοληστερόλη. Περιέχει εκχυλίσματα πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, ρόδι, καλέντουλα, πεντάνευρο, αμάραντος, usnei.
 • Black Latte. Στιγμιαίο ρόφημα με γεύση καφέ, το οποίο βοηθά σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσουν βάρος και να ομαλοποίηση του μεταβολισμού. Περιέχει:. Έλαιο καρύδας, στιγμιαίο καφέ, φυτικά άνθρακα, πικολινικό χρώμιο, L-καρνιτίνη
 • Ζωντανές + ιώδιο. Συμπλήρωμα διατροφής που προάγει την απώλεια βάρους και την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών. Το σετ περιλαμβάνει:. Εκχύλισμα παντζάρι, φύκια, γαϊδουράγκαθο γάλα, λινάρι, καολίνη
 • Hyleys Slim τσάι Goji Berry. Τσάι αδυνατίσματος βασίζεται σε αποσπάσματα από τα μούρα Goji. Επιπλέον, περιέχει Senna φύλλα και Κινέζικα πράσινο τσάι. Επιταχύνει το μεταβολισμό και επιταχύνει την καύση του λίπους κυττάρων.

Ανανάς πίνουν Skinny Stix – sticks είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να εξομαλύνει την κατάσταση για να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με την πέψη και τον μεταβολισμό. Σε μόλις 30 ημέρες μπορείτε να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα και να βελτιώσει σημαντικά την υγεία. Η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες και καθαρίζει απαλά το πεπτικό σύστημα.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.