Uniderm – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσουν,

Αποτελεσματική για τοπική θεραπεία της ψωρίασης είναι εξωτερικά προϊόντα που εφαρμόζονται στις πληγείσες περιοχές του σώματος και χρησιμοποιούνται σε μη επιπλεγμένη μορφές της νόσου. Ένα από αυτά είναι Uniderm, έρχεται με τη μορφή αλοιφών και κρεμών. Οδηγίες εφαρμογής και αναθεώρηση αλοιφή Uniderm είναι ενδιαφέρον κυρίως για τα άτομα που πάσχουν από ασθένειες του δέρματος. Η μαρτυρία είναι διαφορετικό και θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ορμονικό.

Ο κατασκευαστής του φαρμάκου είναι ανώνυμη εταιρεία «Akrihin», που βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας. Uniderm έχει θετική ανατροφοδότηση σχετικά με την εφαρμογή της για την θεραπεία της ψωρίασης. Αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι για να απαλλαγούμε από τα πρώτα σημάδια της ψωρίασης δεν χρειάζεται να ισχύσει gormonoterapii φάρμακα. Υπάρχουν τα ανάλογά της, τα οποία συνδυάζονται το δραστικό συστατικό, είναι φάρμακα όπως Elokom, Asacort, Mamat, Gestan Ν.

Η τιμή του αρχικού φαρμάκου κυμαίνεται επί του παρόντος στο πλαίσιο. Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο του σωλήνα, μπορεί να είναι 15 και 30 γραμμαρίων. Η τιμή των αναλόγων είναι επίσης διαφορετική.

Πώς Uniderm στην ψωρίαση;

κρέμας ή αλοιφής Uniderm είναι ένα σύγχρονο φάρμακο που ανήκει στην κατηγορία των κορτικοστεροειδών. Αυτή η κρέμα έχει μια αρκετά υψηλή δραστικότητα στη θεραπεία της ψωρίασης και άλλων δερματικών παθήσεων. Η συχνότητα εμφάνισης των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών είναι αρκετά χαμηλό, σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες gormonoterapii φάρμακα. Αυτό συμβαίνει επειδή το φάρμακο και δραστική ουσία του δεν απορροφάται στο αίμα.

Ενεργός δραστική ουσία του φαρμάκου φουροϊκής μομεταζόνης. Είναι ένα ισχυρό γλυκοκορτικοστεροειδές ουσία συνθετικής προέλευσης, η οποία χρησιμοποιείται για εξωτερική εφαρμογή. κύριο αποτέλεσμα της σε σχέση με την απομάκρυνση των σημείων της φλεγμονής του δέρματος, η οποία είναι χαρακτηριστική για την ψωρίαση. Mometasone είναι χημικώς τροποποιημένη μορφή του φαρμάκου. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε έναν κατάλληλο βιολογικά μέσα, υπό την επίδραση των μεταβολικών διεργασιών, γίνεται άμεσα ένα φάρμακο (ένα προφάρμακο). Κάτω από την επίδραση αυτής της δραστικής ουσίας είναι η καταστολή της παραγωγής των lipokortinov που επηρεάζουν την σύνθεση των φλεγμονωδών μεσολαβητών.

Η φουροϊκή μομεταζόνη ως οι κύριες δραστικές ουσίες έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 1. Αντι-φλεγμονώδη μέσω αναστολής της δραστικότητας των διαφόρων ενζύμων που καταστρέφουν τον ιστό του δέρματος και να μειώσει σημαντικά τη φλεγμονή?
 2. κνησμού από την αναστολή της ανάπτυξης των φλεγμονώδους αντίδρασης s, με την παρουσία του αλλεργιογόνου, έχει αντικνησμώδης επίδραση?
 3. αντιεξιδρωματική – μειώνει το πρήξιμο του μαλακού ιστού, με άλλα λόγια αποσυμφορητικό ιδιοκτησίας
 4. OL>.

  Λόγω της ψωρίασης χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του δέρματος, πρήξιμο των ιστών στις πληγείσες περιοχές και αυτό συμπληρώνεται από φαγούρα, η επίδραση αυτού του φαρμάκου μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση αυτών δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου και να ανακουφίσει την κατάσταση του ασθενούς. Εκτός από την mometasone στο σκεύασμα της Uniderm περιλαμβάνονται βαζελίνη, κερί, φωσφορικό οξύ, διοξείδιο του τιτανίου, το νερό, άμυλο αργιλίου, μονοστεατικό γλυκερύλιο, macrology 20 στεατικό κετυλεστέρα, gexilenglikole.

  Χαρακτηριστικά του φαρμάκου Uniderm

  Η κρέμα είναι σχεδιασμένη για εξωτερική χρήση. Η κρέμα εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα επί της βλάβης του δέρματος. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να πραγματοποιείται 1 φορά την ημέρα. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας της ψωρίασης αυτό το εργαλείο θα εξαρτηθεί από το πώς είναι η απόδοση του πόσο καλά είναι ανεκτή από τον ασθενή και οποιεσδήποτε παρενέργειες εκεί.

  Το φάρμακο μπορεί να εφαρμόζεται υπό τη μορφή των αποφρακτικών επιδέσμων, αλλά το κάνει προσεκτική. Παρά το γεγονός ότι η τοπική εφαρμογή του φαρμάκου που απορροφάται στην γενική κυκλοφορία σε πολύ μικρές ποσότητες – λιγότερο από 0,5% της δραστικής ουσίας. Αυτό συμβαίνει 8 ώρες μετά την εφαρμογή της κρέμας.

  Οι ασθενείς με ψωρίαση και άλλες δερματικές ασθένειες, για τις οποίες αποτελεσματική αυτή η κρέμα είναι, το ερώτημα μπορεί να προκύψει – είναι δυνατή η χρήση του φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά το θηλασμό. Οι οδηγίες λένε ότι η δράση του φαρμάκου σε αυτές τις περιόδους δεν είναι πλήρως κατανοητός, αλλά ορμονικό συστατικό διαπερνά τον πλακούντα και κατά τη διάρκεια της γαλουχίας απεκκρίνεται στο μητρικό γάλα. Έτσι, αν χρειαστεί μακροχρόνια θεραπεία με το φάρμακο αυτό θα πρέπει να σταματήσετε το θηλασμό, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές αρνητικές επιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης -. Μακροχρόνια χρήση ανεπιθύμητων

  Όσον αφορά τη χρήση του φαρμάκου σε σχέση με τα παιδιά, Uniderm δεν συνιστάται για τη θεραπεία περισσότερο από 6 εβδομάδες, επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με τη δράση της στο σώμα του παιδιού σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η ερώτηση είναι μελετημένη αλλά είναι γνωστό ότι το φάρμακο είναι gormonoterapii, και μακροχρόνια θεραπεία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του παιδιού και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης του συνδρόμου Cushing.

  Τα παιδιά κάτω των έξι μηνών Uniderm αντενδείκνυται, καθώς και για παιδιά από 6 μηνών έως δύο ετών, η διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από 5 ημέρες.

  Ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες του φαρμάκου

  Ενδείξεις για τη χρήση αυτού του φαρμάκου με την ακόλουθη:

 • η μείωση του βαθμού της εκδήλωσης και εξουδετέρωση της φλεγμονής του δέρματος, φαγούρα και κλιμακούμενη εκδηλώσεις συμβαίνουν στην ψωρίαση?
 • σμηγματορροϊκή δερματίτιδα?
 • ατοπική δερματίτιδα?
 • άλλες δερματικές διαταραχές που απαιτούν θεραπεία με κορτικοστεροειδή.

Έτσι, ενδείξεις για τη χρήση αυτού του φαρμάκου παρέχουν μία ποικιλία δερματολογικών παθήσεων. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα, συμβουλευτείτε τον δερματολόγο ο οποίος θα αξιολογήσει όλες τις πιθανές κινδύνους και τα οφέλη, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ασθένειας και του σώματος.

απόσπασμα από τις οδηγίες χρήσης του Uniderm

Λόγω της Uniderm αναφέρεται σε μια κατηγορία των στεροειδών φαρμάκων, υπάρχουν μια σειρά από αντενδείξεις σε αυτό, ιδίως:

 • περιστοματική δερματίτιδα?
 • ροδόχρους ακμή?
 • η παρουσία μυκήτων, ιογενείς ή βακτηριακές λοιμώξεις του δέρματος?
 • σύφιλη και η φυματίωση?
 • η παρουσία αντίδραση μετα-εμβολιασμό s.

Το φάρμακο δεν συνιστάται για χρήση εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε συμπτώματα Αλλεργία στα συστατικά. Αν όχι, τότε μπορείτε να το εφαρμόσετε με ασφάλεια για την αλλοίωση του δέρματος. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μετά τη χρήση του φαρμάκου, ο ασθενής μπορεί να σημειωθεί η ξηρότητα ή ερεθισμό του δέρματος, αίσθημα καύσου. Επιπλέον, μπορείτε να θυλακίτιδα, και υπομελάγχρωση του δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει τα ανάλογά της.

Η πρακτική της εφαρμογής του φαρμάκου δείχνει ότι στην περίπτωση της υπερδοσολογίας μπορεί να συμβεί δευτερογενή ανεπάρκεια των επινεφριδίων και διάρρηξη του υποθαλάμου – υπόφυσης – επινεφριδίων άξονα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακυρώσετε τη χρήση του φαρμάκου. Μια σημαντική προϋπόθεση είναι η σταδιακή απόσυρση του φαρμάκου μετά από παρατεταμένη χρήση, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος του συνδρόμου της εξοστρακιστεί -. Ξαναρχίζει την καύση και φλεγμονή του δέρματος

Οι Uniderm

Κριτικές του φαρμάκου Uniderm ως επί το πλείστον θετικές, αλλά όλα εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νόσου. Εάν αντιμετωπίζετε παρενέργειες, σχόλια σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν κατάλληλο.

Εδώ είναι μερικές από τις απόψεις:

Irina, 36 ετών. Μετά το διορισμό του φαρμάκου, το αποτέλεσμα δεν συνέβη μια φορά, απόλαυσα την εβδομάδα. ίσως εξαρτάται από το ποια μορφή της νόσου. Αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτεύχθηκε. Σχεδόν φύγει φαγούρα, tecnost και ερυθρότητα είναι επίσης φύγει. Όσον αφορά τις παρενέργειες που περιγράφονται, τότε. Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος. EM>

Anton, 28 ετών. Ψωρίαση στην οικογένειά μας να υποφέρουν όχι μόνο εμένα. Εμφανίστηκε σε μένα πρόσφατα, αλλά αμέσως έφερε ένα σωρό δυσάρεστες αισθήσεις. Αποφάσισε να μην καθυστερήσει τη θεραπεία και την έκκληση για βοήθεια στο γιατρό, ο οποίος διόρισε Uniderm. Τα κύρια συμπτώματα φύγει, τότε η ανάθεση ήταν επιτυχής. Θα χρησιμοποιήσω σε αντάλλαγμα. EM>

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.