Valgorect – απόψεις και την τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσετε

Σήμερα κριτική μου είναι για «Valgorect», το οποίο βοηθά να αντιμετωπίσουν το ευρέως γνωστό πρόβλημα – βλαισού του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Πώς και γιατί αυτό θα κρέμα βοήθεια; Είτε πραγματικά βοηθά τα οστά; Αυτό είναι που θέλω να σας πω.

Ένα μικρό κομμάτι για το πώς έμαθα ότι “και στην αίρεση”

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πρόσφατα συνάντησα το ίδιο πρόβλημα «των οστών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού». Και το πιο αναμενόμενο, μέχρι ένα σημείο που με κάποιο τρόπο ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω την ίδια οστών. Οχι σοβαρά. Φανταστείτε έζησε για τόσα πολλά χρόνια και δεν ήξερα.

Το σημείο ήταν το σχόλιο από έναν φίλο που ήταν «τυχερός» για να δείτε τα γυμνά πόδια μου. «Κι εσύ, των οστών με τα πόδια;», ακόμη και αν με χαρά, ρώτησε, «ο πόνος;». Του απάντησα ότι δεν ήμουν στην αγωνία και την κοίταξε στα πόδια του. Μου φαινόταν ότι είχα πάντα αυτή την στάση. Επιπλέον, ποτέ δεν έχω καν σκεφτεί το γεγονός ότι τα πόδια μου έχουν κάτι λάθος. Μάλλον επειδή έχω ποτέ δεν ένιωσα καμία απολύτως πόνο και δυσφορία. Και ναι, φόρεσε διαφορετικά παπούτσια -. Χαμηλή, ψηλοτάκουνα, πλατφόρμα και άλλα

Αλλά μάταια ρώτησε.

Επειδή λίγο αργότερα άρχισα πραγματικά να βασανίζουν τα πόδια. Είχε αυτά τα οστά, ειδικά μετά που φορούν ψηλά τακούνια ή μια μεγάλη βόλτα. Στην αρχή ήταν αρκετά υποφερτή, τα πόδια ήταν απλά αρκετό υπόλοιπο. Αλλά με τον καιρό ο πόνος αυξήθηκε μόνο, τα πόδια του άρχισαν να πονούν δυσάρεστα στην περιοχή του αντίχειρα, ακόμη και μετά την απόσυρση της παπουτσιών.

Γι ‘αυτό και συναντήθηκε με βλαισότητα παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. EM>

Στη συνέχεια υπάρχει αυτό παντού αναβοσβήνει διαφήμιση με τους κατόχους του αντίχειρα, αλλά για κάποιο λόγο ήμουν σε καμία βιασύνη για να τα αγοράσουν.

Λοιπόν, μετά από μια άλλη επίθεση από τον πόνο, εγώ ακόμα πήγε στο φαρμακείο. Θα φαρμακοποιό συνιστούμε να δοκιμάσετε την αλοιφή «Valgustuse (Bone)». (Και για διορθωτές και συναρμολογητές δάχτυλα είπε ένα μυστικό ότι είναι φθηνότερο να παραγγείλετε από την Κίνα, τη διαφορά τους δεν είναι.)

Έχω βέβαια αγόρασα την αλοιφή και άρχισαν να το χρησιμοποιούν.

Σχετικά με την κρέμα για τα πόδια “Valgorect”

Η αλοιφή μου κοστίσει 1900 Tg / EM> Όπως, δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό για ένα τόσο μικρό δοχείο κρέμας – 15 ml , αλλά όχι γελοία ακριβός. Κατασκευαστής -. Ευρώπης

Συσκευασία, όπως νόμιζα, παράξενο: όχι συνηθισμένες σχήμα (για την upakovochki σχήμα με lip balm), με την εικόνα της, ας πούμε, οι πιο γλυκό πόδια, με ζωγραφισμένα σφραγίδες και τις υποσχέσεις:

εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι αρκετά λογικά, και γι ‘αυτό αμέσως συνειδητοποίησα ότι για να ελπίζουμε σε μείωση των οστών και απόκλιση τους είναι ανόητο. Χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι αδύνατο! Ήμουν μετρώντας μόνο τον πόνο, που ανησύχησα.

Η κρέμα είναι σε ένα μικρό κυλινδρικό βάζο που κλείνει πολύ σφιχτά. Η κρέμα αρχικά δεν είχε δόση μέχρι πάνω, αλλά το καπάκι ήταν ακόμα καλύπτεται το περιεχόμενο. Δεν είναι να απορεί κανείς κρέμα στη συσκευασία τους λέει ψέματα.

Το χρώμα της κρέμας είναι ωχροκίτρινο, και η μυρωδιά είναι κάπως θυμίζει την «αστέρι». Συνέπεια δεν είναι παχύ, λίγο υγρό και δεν είναι πολύ ευχάριστο.

Μέρος ματιά ήταν επίσης ενδιαφέρον – έχει πολλά χρήσιμα συστατικά, όπως έλαια, εκχυλίσματα, αλλά οι κύριες θεραπευτικές ιδιότητες, όπως το αντιλαμβάνομαι, έχει μια ιατρική χολή. Η σύνθεση και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες περιγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας:

Και τώρα να προχωρήσουμε στην πιο σημαντικό μέρος της κριτικής μου, δηλαδή τα αποτελέσματα.

Εφαρμογή, τα συναισθήματά μου και το αποτέλεσμα Valgorect

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

➤ Για τον εαυτό μου, αποφάσισα ότι η κρέμα «Valgorect» Θα εφαρμοστεί μόνο τη νύχτα. Αλείψει το στο σκέλος των οστών και την περιοχή γύρω από αυτό.

➤ Δεν δυσφορία από την κρέμα, όπως φαγούρα, κάψιμο, καμία. Η κρέμα είναι καλά σφυροκόπησε και πολύ γρήγορα απορροφάται από το δέρμα.

➤ Κάλτσες για τα πόδια σας ποτέ δεν φορούν, αλλά σε πρώτη φάση, μετά την εφαρμογή της κρέμας μου τυλιγμένα τα πόδια με ένα ελαστικό επίδεσμο στον τόπο όπου το οστό. Χωρίς φανατισμό, φυσικά, όχι πολύ σφιχτά, ώστε να μην διαταραχθεί η κυκλοφορία. Ωστόσο, καμία χρήση του το είδα και στη συνέχεια να ακυρωθεί.

➤ Το αποτέλεσμα, ευτυχώς, δεν άργησε να έρθει. Άμεση κρέμα ανακούφιση «Valgorect» φέρνει, αλλά μετά από μια μέρα ένιωσα ότι ο πόνος είναι πραγματικά μειώνεται. Θα χρησιμοποιηθεί για την κρέμα κάθε μέρα και ένιωσα μια πραγματική ανακούφιση. Αυτή η γκρίνια πόνο τελικά έπαψε να διαπερνούν τα πόδια μου. Το αποτέλεσμα είναι αθροιστική, αλλά πάντα από αυτό το πρόβλημα με αυτή τη κρέμα για να απαλλαγούμε από. Μετά από όλα, τότε και πάλι έβαλα σε ένα ωραίο, αλλά δεν είναι χρήσιμο για τα πόδια παπούτσια, και πάλι φορτώσει τα πόδια σας και τα οστά αρχίζουν να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου. Και τότε είμαι ευγνώμων για αυτή την κρέμα.

➤ Με την ευκαιρία, ο ρυθμός ροής της κρέμας είναι αρκετά μεγάλο -. Το πρώτο μου μπουκάλι δεν έχει ακόμη τελειώσει, παρά το γεγονός ότι είναι τόσο μικρό

Και ακόμα, τώρα ακόμα και όταν φοράω τακούνια, τα κόκαλά μου σχεδόν δεν γνώρισε την άγρια ​​πόνο που είχα πριν. Και, φυσικά, έχω γίνει πιο προσεκτικοί στην επιλογή των παπουτσιών για να προσπαθήσει να αποκλείσει εκ τούτου, η αιτία των εν λόγω ενοχλήσεις. Κάλοι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν εξαφανίστηκε, αλλά χαίρομαι που δεν είστε ανήσυχοι και δεν βλάπτει. Έτσι, η κρέμα «Valgorect» Νομίζω ότι είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο, αν και στην αρχή είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς.

Συμπέρασμα Valgorect EM>

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Αν ήθελα να συστήσω ένα πόδι κρέμα «Valgorect»; Φυσικά, ναι.

Αλλά! Για να αξιολογηθεί η επίδραση στα οστά του μεγάλου toe πρέπει να είναι λογικά – κρέμα «Valgorect» δεν θα σας σώσει από την οστική και να μην ισιώσει το δάχτυλο , ακόμα δεν θα πρέπει να μετράνε! Η δράση του κατευθύνεται προς την απομάκρυνση του πόνου και της δυσφορίας φορώντας παπούτσια. Δεδομένου ότι για μένα αυτή η κρέμα έχει βοηθήσει να ξεπεράσει τον πόνο, θα άξιζε μέχρι τον αντίχειρά του.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! EM>

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.