Vitaelife Pharma Omega 3 – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσετε

Τιμώντας τις νεότευκτη δίαιτες μην ξεχνάτε σχετικά με την ανάγκη να διατηρηθεί λιπαρά οξέα δύναμη κυτταρική δραστηριότητα, η οποία είναι το φάρμακο των ωμέγα-3, το οποίο είναι χρήσιμο για να το πάρει, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται. Κατά κύριο λόγο για τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού υποστήριξη ιδιαίτερα το χειμώνα.

Ενεργά κύτταρα το φάρμακο επηρεάζει ωμέγα-3 περιεχόμενο του ενεργού ακόρεστα λιπαρά οξέα που τείνουν να ανταλλάσσονται σε κυτταρικό επίπεδο, αποκαθιστώντας έτσι την αποτελεσματικότητα των κυττάρων.

Τα περιεχόμενα

Ωμέγα-3 είναι ένα λιπαρό οξύ που δεν παράγεται από τα σώματα των ανθρώπων, και θα πρέπει να ενεργούν στην απαιτούμενη ποσότητα της διατροφής. Αυτά τα οξέα ανήκουν στην ομάδα των λιπιδίων, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κυττάρων και θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς. Όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα, τόσο το καλύτερο.

Αν πολυακόρεστα λιπαρά δεν είναι αρκετό, τότε η ανταλλαγή είναι πιο αργή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να εκφραστεί σε μια απότομη μείωση της επιθυμίας για να μετακινήσετε, πιτυρίδα, απολέπιση του δέρματος και κεφαλαλγία, όλα αυτά μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα φόντο από ευερεθιστότητα και κατάθλιψη. Για να αποφευχθεί όλες αυτές τις επιπλοκές που μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε το φάρμακο ωμέγα-3.

Πού μπορείτε να πάρετε ωμέγα-3

Η κύρια πηγή εφοδιασμού των ψαριών, ιδιαίτερα ιχθυέλαια και έλαιο από σπόρους λίνου με κατάλληλα ονόματα ωμέγα-3 και ωμέγα 6. Το ιχθυέλαιο είναι ένα προϊόν που προέρχεται από ψάρια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ψάρια από τεχνητές λίμνες των θεραπευτικές ιδιότητες έχει.

Το ιχθυέλαιο είναι μια αποθήκη βιταμινών Α, D οξέα και οξέα τα οποία χρειάζεται το σώμα μας ειδικά το χειμώνα, όταν δεν υπάρχει αρκετό ήλιο. Ο κύριος προμηθευτής του προϊόντος αυτού στην Ευρώπη είναι μπακαλιάρου. Cod μεγάλο ποσοστό της αναλογίας του βάρους του ήπατος, αντίστοιχα, και το λίπος.

Η διαδικασία κατασκευής αυτού του προϊόντος χωρίζεται σε τρεις παρατάξεις.

 1. Το πρώτο κλάσμα: μουρουνέλαιο θερμαίνεται στους 50 βαθμούς, η λιωμένη λίπους ρέει μέσα στην δεξαμενή και έχει ένα ελαφρώς αδιαφανές λευκό χρώμα
 2. .

 3. 2 κλάσμα, ήπατος θερμαίνει μέχρι 80 μοίρες και ελαφρώς συμπιέζεται από – αυτό το κλάσμα έχει ένα ελαφρώς κοκκινωπή απόχρωση
 4. .

 5. Η τρίτη παράταξη, όταν το ήπαρ θερμαίνεται σε περίπου 100 βαθμούς και συμπιέζει τα ήδη ισχυρότερη, όπως τα εκχυλίσματα του λίπους είναι το κόκκινο, που τον μετατρέπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά χρήσιμες ιδιότητες λιγότερο.

Η τεχνολογία της παρασκευής του λίπους από τα ψάρια στην Ευρώπη και την Αμερική το ίδιο, μόνο το ψάρι δεν είναι γάδο και ρέγγα του Ειρηνικού.

Ωμέγα 3 – ιδιότητες και εφαρμογές

Ωμέγα -3 είναι το δραστικό φάρμακο, προσταγλανδίνη αδύνατη η βελτίωση της γενικής κατάστασης του οργανισμού, σταθεροποίηση της πίεσης και της θερμοκρασίας. Είναι πίσω σε κανονικό ως νευρικές απολήξεις των κυττάρων μυϊκής δραστηριότητας και άλλες λειτουργίες του σώματος. Βελτιώνει τη γενική κατάσταση των ενεργών οργάνων αποτελούν μια ισχυρή προστασία για το ενδοκρινικό σύστημα.

Οι

Το φάρμακο περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά τονίζεται, και ως εκ τούτου φέρνει μια σημαντική συμβολή στη βελτίωση της γενικής κατάστασης του σώματος. Η εφαρμογή είναι αρκετά 1-3 – gr. μια μέρα. Το φάρμακο είναι διαθέσιμο σε κάψουλες ζελατίνης.

Το συγκρότημα βρίσκεται στο φάρμακο ωμέγα-3 – του συνδυασμού των φαρμακευτικών ιδιοτήτων οι οποίες είναι θετικές:

 • επίδραση επί των αιμοφόρων αγγείων πρόληψη θρόμβων αίματος?
 • βοηθά να απορροφά μέταλλα όπως ασβέστιο και φώσφορο?
 • βελτιώνει τη συνολική υγεία και μειώνει την αρτηριακή πίεση?
 • αποκαθιστά ευνοϊκά τα πεπτικά όργανα?
 • που περιλαμβάνονται στο συγκρότημα θεραπεία του έλκους του δωδεκαδακτύλου?
 • είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη του καρκίνου?
 • συμβάλλει ενεργά να αντιμετωπίσουν το άγχος?
 • βελτιώνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του εγκεφάλου?
 • βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών?
 • βοηθά με τη δυσκοιλιότητα και διάρροια.

, Μερικοί ανεμιστήρες των αυστηρές δίαιτες μπορεί να τρομάξει το γεγονός ότι σε παρασκευάσματα μουρουνέλαιο είναι ένα μεγάλο ποσοστό χοληστερόλης, σχεδόν όπως το βούτυρο ή λιπαρό κρέας. Αλλά το γεγονός είναι ότι η λήψη ιχθυελαίου είναι πολύ αμελητέα 1-3 γραμμάρια την ημέρα, το σώμα σχεδόν παρόμοιες ποσότητες χοληστερόλης δεν βλέπει το όφελος είναι τεράστιο, γι ‘αυτό το λόγο, ο αριθμός των θερμίδων που δεν μπορεί να λάβει ακόμη υπόψη , επειδή τα ζωικά προϊόντα που τρώμε δεν το ένα γραμμάρια και κιλά. Έτσι, ένα προϊόν όπως το ιχθυέλαιο σε αυτό το σχέδιο είναι ασφαλές, διότι η κατανάλωσή του είναι αμελητέα μικρή.

Ωμέγα 3 – οδηγίες χρήσης

συστάσεις ιατρεία σχετικά με την πρόσληψη των ωμέγα-3 είναι μερικές φορές ασαφής και εξαρτώνται από την γενική κατάσταση του οργανισμού ή χρόνιες ασθένειες. Ειδικά αν έχετε αλλεργίες, έλκος στομάχου, σε οποιασδήποτε μορφής αναιμία ή άλλες παρόμοιες ασθένειες, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πρώτα απ ‘όλα, οι γιατροί συνιστούν να αρχίσετε να παίρνετε το ωμέγα φάρμακο 3 για τους ανθρώπους που έχουν αδύναμο καρδιαγγειακό σύστημα. Το φάρμακο χορηγείται για 1-2 μήνες πριν από την ενεργό δραστηριότητες όπως η εργασία στη χώρα ή φεύγουν.

Επίσης, το φάρμακο (ωμέγα 3 γιατί είναι χρήσιμο), όταν είναι αναγκαίο, ένα ενεργό διανοητική δραστηριότητα, ιδιαίτερα καθώς σχετίζεται με φοιτητές και έχουν τους σε ένα ή δύο μήνες συνεδρία. Αυτό το φάρμακο βελτιώνει τη συνολική κατάσταση της υγείας του οργανισμού και έχει ευεργετική επίδραση στην διανοητική δραστηριότητα.

Επίσης, σημείωσε ότι το φάρμακο σε συνδυασμό με τη χαλάρωση σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας βελτιώνει την όραση, βελτιώνει τη μνήμη, τη νόσο του Αλτσχάιμερ παύει να προχωρήσει. Στα παιδιά μειώνονται ως υπερκινητικότητα.

Για ενήλικες φαρμάκου χρειάζονται μια ημερήσια δόση των 0, 25 γρ. Η βέλτιστη ποσότητα είναι 1 γραμμάριο. Αν η διατροφή είναι ψάρι ή θαλασσινά, θα πρέπει να θεωρήσει ότι κάποιο μέρος του φαρμάκου προέρχεται από τα τρόφιμα.

Το φάρμακο μπορεί να παρέχει από 45% έως 62% των αναγκών του σώματος. Ανάλογα με τον προορισμό αυτό μπορεί να είναι 6-11 κάψουλες την ημέρα. Η ρεσεψιόν είναι χωρισμένη σε δύο ή τρεις φορές, είναι καλύτερα να το κάνετε κατά τη διάρκεια του γεύματος. Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα το φάρμακο θα πρέπει να λάβει 1 -. Δύο μήνες

Τα παιδιά:. Το φάρμακο χορηγείται από την ηλικία των 12. Εάν ο γιατρός σας έχει ορίσει για τους νεότερους κάψουλες καλύτερα να αλέσουν ή να αγοράσει μια κάψουλα βιταμίνης, που κυκλοφόρησε για τα παιδιά με διαφορετικές γεύσεις γεύση

Ωμέγα 3, 6, 9

Για να ωμέγα-3 και ωμέγα-6 που έχουμε ήδη θίξει πιο πάνω. Αλλά υπάρχει και μια άλλη ομάδα των ουσιωδών ανθρώπινων λιπών – ωμέγα – 9, είναι επίσης απαραίτητο για το άτομο ως περιγράφηκε προηγουμένως φάρμακα
.
Ωμέγα-3 είναι κατά κύριο λόγο οι οργανισμοί που ζουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς είναι:

 • ρέγγα, ιππόγλωσσα, ο τόνος, ο σολομός, mackrel, σαρδέλες?
 • στα ψάρια?

Σε ένα παράγωγο της ωμέγα-6s περιλαμβάνουν γάμμα λινολενικό, αραχιδονικό, λινολεϊκό οξύ. Η τελευταία φορά που οι τελευταίες γιατροί έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Με σωστή πρόσληψη γ-λινολενικό οξύ, είναι σε θέση να διατηρήσει το σώμα σε ένα πιο ενεργό κατάσταση, υπάρχει μια ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει την όραση, προλαμβάνει την τριχόπτωση, βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών. Είναι μέρος του φάρμακα στην αγωγή των νόσων:. Διαβήτης, σκλήρυνση κατά πλάκας, και διάφορες ασθένειες του δέρματος

Το πλουσιότερο σε ωμέγα-6 προϊόντα:

 • λάδι, καρύδια, σόγια, κολοκύθα, ηλιοτρόπιο, και το καλαμπόκι?
 • σπόρους ηλίανθου πρώτες?
 • βύνης.

Λίπη ωμέγα 9 ονομάζεται ελαϊκό οξύ. Περιλαμβάνεται σε πολλές συνθέσεις της δίαιτες για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, και την απώλεια βάρους, ενισχύει και στηρίζει τα τοιχώματα των φλεβών και των αιμοφόρων αγγείων. συμμετέχει ενεργά στη σύνθεση των ορμονών, συμμετέχει ενεργά στο μεταβολισμό και πολλές άλλες σημαντικές διαδικασίες που εμπλέκονται στην υγεία και τη μακροζωία.

Η κατανάλωση τροφών που περιέχουν ωμέγα 9 είναι ένα προφυλακτικό κατά τω βάθει φλεβική θρόμβωση, ο καρκίνος, ο διαβήτης. Οι διατροφολόγοι από την Αμερική απέδειξαν ότι η κατανάλωση πετρελαίου κάνναβης, το οποίο περιέχει ελαϊκό οξύ, κατεργάζεται με επιτυχία κακοήθη παθολογία της.

Είναι εύκολο να μειωθεί το έλλειμμα ελαϊκό οξύ, αν η καθημερινή χρήση μιας χούφτας τυχόν ξηρούς καρπούς, πριν ότι πρέπει να ενυδατωθούν.

Ωμέγα 3 για τις γυναίκες

Τα λιπαρά οξέα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση, μειώνουν την ισχύ των κράμπες της περιόδου. Κράμπες (δυσμηνόρροια) από την μεσοκυττάρια μεμβράνη είναι η απελευθέρωση λιπαρών οξέων. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχετε αντικαταστάσεις, αν δεν τις γυναίκες αρχίζουν να διαταράξει το πρόβλημα με τη μορφή κράμπες, πονοκεφάλους και ναυτία.

Ωμέγα-3 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

είναι Συνεχίζεται εκτεταμένη έρευνα από συμπληρώματα των ωμέγα-3 θεραπεία της στειρότητας ή αποβολής. Έτσι, οι ερευνητές έχουν βρει τη λήψη φαρμάκων ωμέγα-3 η γέννηση παιδιών με παθολογία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει αυξηθεί. Αλλά τα φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται πλήρως, διότι έχει αποδειχθεί ότι η ανισορροπία των ωμέγα-6 και ωμέγα-3 επηρεάζει την υγεία του εμβρύου και της μητέρας.

Ενεργή μελέτη της επίδρασης του φαρμάκου σε έγκυες γυναίκες έδειξαν ότι η λήψη του φαρμάκου ωμέγα – 3 βοήθησε να μειωθεί ο κίνδυνος πρόωρου τοκετού έως και 45%. Είναι επίσης αποδεδειγμένο τις θετικές επιδράσεις του φαρμάκου σε βρέφη όταν λαμβάνεται από μητέρες που θηλάζουν τα βρέφη υπάρχει μια πιο γρήγορη σωματική και διανοητική ανάπτυξη από ό, τι οι συνομήλικοί τους. Αυτά τα παιδιά αρχίζουν να περπατούν πιο γρήγορα, να μιλήσει, να αναπτυχθούν σωματικά.

Ωμέγα 3 για παιδιά

Οι μελέτες του φαρμάκου ωμέγα-3 για την υγεία των παιδιών έδειξε ότι η ανεπάρκεια της είναι πολύ συχνά στα παιδιά οδηγεί σε ένα νευρικό κλονισμό, ευμετάβλητη διάθεση. Αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν ποτέ πουθενά, δεν ασκούν, συχνά άρρωστη, και κακός μαθητής. Οι ψυχολόγοι όπως τα παιδιά που ονομάζεται προβληματική.

Για λιπαρά οξέα τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό, διότι αρχίζουν να συμμετέχουν στη δομή των κυττάρων του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του. Για την κανονική αναπλήρωση της απαιτούμενης ποσότητας των λιπαρών οξέων σε παιδιά 4 μέχρι 10 ετών που χρειάζεται για να φάει έως και 400 γραμμαρίων φρούτων, ελήφθη 2 – 3 φορές την εβδομάδα για τους επισκέπτες των πρώτων καρύδια, εφ ‘όσον οι ξηροί καρποί ήταν πρώτες και τουλάχιστον τρεις φορές λιπαρά ψάρια. Φυσικά, τα περισσότερα από τα παιδιά τέτοια δίαιτα δεν πάρει, ιδιαίτερα τα φρούτα.

Οι γιατροί συνιστούν μία ή δύο φορές ετησίως για παιδιά έως 12 ετών να λάβουν το φάρμακο μία κάψουλα (1 ml) μια ημέρα, και μετά από 12 χρόνια: δύο κάψουλες (. 2 ml) ανά ημέρα για μία έως δύο μήνες που θα είναι πολύ (χρήσιμο για τα παιδιά) για την ανάπτυξή τους.

Ωμέγα-3 για τους άνδρες

Οι μεσήλικες άνδρες δεν αισθάνονται την ανάγκη να πιει μουρουνέλαιο ωμέγα-3, έτσι αισθάνομαι γι ‘αυτόν από την παιδική ηλικία, μια δυσάρεστη αίσθηση. Και είναι εντελώς λάθος, λόγω της λήψης τέτοιων συμπληρωμάτων διατροφής, το σώμα παίρνει προστασία από τα διάφορα είδη των καταθλιπτικών μελών, το άγχος και ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Το παλαιότερο είναι ένα άτομο, τόσο πιο ορθολογική πρέπει να είναι το φαγητό του.

Ιδιαίτερα χρήσιμο ωμέγα-3 συμπλήρωμα ελαίου για τους άνδρες που αρχίζουν στη μέση ηλικία, περιέχει βιταμίνες Α και D επηρεάζουν άμεσα τη δραστικότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητή το χειμώνα, όταν δεν υπάρχει σχεδόν καμία ήλιο.

Ναρκωτικά από ιχθυέλαιο είναι πολύ ισχυρό προφυλακτικό κατά εκδηλώσεις των κοινών ασθενειών μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού:

 1. αυτό είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για την πρόληψη στύση?
 2. με τη βελτίωση της γενικής κατάστασης του σώματος, αυξάνει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης, τεστοστερόνης.
 3. μειώνει την παραγωγή της κορτιζόλης.
 4. βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας εδώ, η μάζα.

Για τα άτομα που αθλούνται, να βελτιώσει τη γενική κατάσταση του σώματος θα παράγει περισσότερες προπονήσεις. Οι προπονήσεις θα είναι πλέον και αυτό, κατά συνέπεια, θα δώσει τη βελτίωση των αποτελεσμάτων ή την αύξηση της οικοδόμησης μυών.

Ωμέγα 3 κάψουλες

Η εμφάνιση των καψουλών ζελατίνης αφήνεται να εισπνεύσει το φάρμακο από ιχθυέλαιο μια ολόκληρη νέα ζωή, επειδή τώρα δεν υπάρχει ισχυρή μυρωδιά του ψαριού, η μνήμη του οποίου στοιχειώνει άνθρωποι στη μέση ηλικία, όταν έπρεπε να πίνουν μουρουνέλαιο από ένα κουτάλι.
Η προϋπόθεση του φαρμάκου σε κάψουλες ζελατίνης απέκλεισε οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση όταν παραλαμβάνεται. Επί του παρόντος, οι κάψουλες είναι διαθέσιμες σε ποσότητα φαρμάκου από 1 έως 6 ml. ότι διευκολύνει τον υπολογισμό της δοσολογίας του φαρμάκου.

Πώς να αποφύγετε τα λάθη στην επιλογή κάψουλες ιχθυελαίου h4>

Πριν από την επιθεώρηση της συσκευασίας πρέπει να ξέρετε τι (τιμή) του φαρμάκου, να δούμε την ημερομηνία λήξης, την ακεραιότητα της συσκευασίας, αν όλα είναι εντάξει κοιτάζω προς τα πάνω, δεν πρέπει να περιέχει επιπλέον συστατικά. Μπορείτε να καθορίσετε τον τρόπο που τα ψάρια γίνονται, για παράδειγμα μπακαλιάρο, το όνομα των βιταμινών και ζελατίνη. Όλες οι γεύσεις και αν δεν είναι ιδιαίτερα αναγκαία.

Εάν η συσκευασία είναι η φράση «μοριακή διαφοροποίηση,» που είναι εντάξει, επειδή αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται για να αυξήσει τις χρήσιμες ιδιότητες του ιχθυελαίου. Θα πρέπει να εξετάσουμε τον αριθμό των καψουλών και τον όγκο.

Σημειώστε ότι είναι καλύτερα να αγοράσει το φάρμακο για μια περίοδο όχι μικρότερη από ένα μήνα, ως μικρότερη διάρκεια της δράσης του φαρμάκου δεν μπορεί να φέρει. Είναι λογικό να εξετάσουμε τη χώρα του κατασκευαστή, είναι καλύτερα να επιλέξετε τον κατασκευαστή από την Ευρώπη και από άλλες χώρες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψάρια από τις πληγείσες περιοχές.

Αντενδείξεις

Πρώτα απ ‘όλα, πριν από τη λήψη φαρμάκων θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, δεν μπορείτε να πάρετε φάρμακα για τους ανθρώπους που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία σε θαλασσινά, μερικές αντενδείξεις:

 • υπερθυρεοειδισμός (αυξημένη λειτουργία του θυρεοειδούς)?
 • poczekalnia ασθένεια?
 • μωρά?
 • πεπτικό έλκος επιδείνωση?
 • δραστικές μορφές της φυματίωσης?
 • νεφρική ανεπάρκεια.

γνώμες h4>

Alena:
Ο σύζυγός μου Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο σχετικά με λιπαρά οξέα, αποφάσισα να δοκιμάσω το ωμέγα -. 3 σχέσης έγινε πολύ καλύτερη

Eugene:. Αυτό είναι υπέροχο ότι μπορείτε να πάρετε τα φάρμακα με τις απαραίτητες ιδιότητες, αλλά δεν είναι όλα τα φαρμακεία διαθέτουν τα απαραίτητα φάρμακα

Η Άννα: Το παιδί μου αρέσει πολύ η βιταμίνη παιδιών κάθε πρωί ζητά βιταμίνη, τρώει με κέφι

.

Anton: Είναι δυνατόν να συνδυάζουν τη χρήση των λιπών και βιταμίνες για παιδιά 8 και 9 ετών
Απάντηση: Για τα παιδιά είναι καλύτερα να πάρετε τα λίπη
.
Η ταυτόχρονη υιοθέτηση οποιωνδήποτε συμπλέγματα βιταμινών απειλεί υπερδοσολογία τους.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.