Vitaelife Pharma Vitamin D3 – τιμή, πού να αγοράσουν, κάψουλες

Για να διασφαλιστεί η πλήρης λειτουργικότητα όλων των συστημάτων του σώματος χρειάζεται διαφορετικές ουσίες, δεδομένου ότι η ανεπάρκεια τους διαταράσσει τις μεταβολικές διεργασίες.

Ένα ιδιαίτερο ρόλο στην υγεία του ανθρώπου δίνεται η βιταμίνη D3 – τι είναι για τις γυναίκες, μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Η επιστημονική ονομασία αυτής της λιποδιαλυτών ένωση είναι χοληκαλσιφερόλη. Περιέχει Spetsreportazh και των τροφίμων.

χοληκαλσιφερόλη εμπλέκεται σε οργανικές διαδικασίες. Η έλλειψή του βλάπτει την ανθρώπινη απόδοση και προκαλεί τη νόσο. Ας συζητήσουμε γιατί το σώμα χρειάζεται τη βιταμίνη D3.

 • σκελετός. Σε αυτή τη δομή η ουσία υπεύθυνη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του μαγνησίου που σχηματίζουν οστών και των δοντιών του ιστού. Επίσης ρυθμίζει την αναλογία του ασβεστίου και του φωσφόρου και αυξάνει τη ροή των ορυκτών στο σκελετικό σύστημα.
 • ασυλία. Όταν μία επαρκής ποσότητα του μυελού των οστών συνθέτει ένα ολοκληρωμένο ανοσοκύτταρα. την άμυνα του οργανισμού αυξάνονται.
 • νευρικού συστήματος. Εδώ η βιταμίνη D3 ρυθμίζει το επίπεδο του ασβεστίου, το οποίο εξασφαλίζει την ομαλή ροή των νευρικών ερεθισμάτων. Η δυνατότητα κατεργασίας σκλήρυνσης κατά πλάκας με τη βοήθεια των λιποδιαλυτών προϊόν, λόγω της ικανότητας του ενεργού συστατικού στην αναγέννηση των νευρικών μεμβρανών.
 • Το ενδοκρινικό σύστημα. Στο αδενικό περιβάλλον D3 ομαλοποιεί τη σύνθεση των επιπέδων ινσουλίνης και της γλυκόζης στο αίμα.
 • Η ανάπτυξη των κυττάρων. Χοληκαλσιφερόλη υποστηρίζει τις διεργασίες της ανάπτυξης και την ανανέωση των κυττάρων. Όταν περιέχεται στο σώμα σε επαρκείς ποσότητες, ο κίνδυνος της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων στο μαστό γίνει ελάχιστη. Εξωτερική χρήση του ασβεστίου βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος ψωρίαση.

Πώς να καθορίσει το περιεχόμενο της βιταμίνης D στο αίμα των γυναικών και να ξέρω αν είναι φυσιολογικό;

Για αυτήν την ασθενή, το χέρι πάνω από την ανάλυση σχετικά με τη συγκέντρωση των εργοκαλσιφερόλη και χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνες D2 και D3). Οι απαντήσεις του γιατρού μελέτης διάγνωση υπερβιταμίνωση ή την έλλειψη της βιταμίνης και να αποφασίσει σχετικά με τη σκοπιμότητα του διορισμού του specreports.

Για την ανάλυση των τεχνικών λάβει φλεβικό αίμα το πρωί. Φάτε πριν πάει στην κλινική αδύνατη. Κανονική αξία της συγκέντρωσης των δύο μορφών της βιταμίνης D αναγνωρίζονται ως 10 – 40 mkg / l. Η βέλτιστη ημερήσια πρόσληψη χοληκαλσιφερόλη για τις γυναίκες είναι:

 1. κορίτσια – 2,5 – 5,0 μg, ή 100 -. 200 IU
 2. μέλλουσες μητέρες και θηλασμός είναι 10 mcg (400 IU).
 3. Για τις κυρίες – 10 – 15 mg, δηλαδή 400 -. 600 IU
 4. OL>

  Αιτίες και συμπτώματα της beriberi

  Ο κύριος λόγος για την έλλειψη της βιταμίνης D3 είναι η έλλειψη του ηλιακού φωτός και ηλιακής ακτινοβολίας των εγκαταστάσεων. Τα ζητήματα αυτά είναι γνωστά στους κατοίκους των ψυχρές περιοχές, όπου μακρύ χειμώνα δεν επιτρέπει στο δέρμα να αποκτήσει μια χρήσιμη ουσία από τις ακτίνες του ήλιου.

  Διαβάστε executeu βιταμίνης D καλύτερη αναλάβει έναν ενήλικα

  Ανάπτυξη του ελλείμματος συμβάλλουν σε παράγοντες όπως:

  1. Η θεραπεία με αντιόξινα.
  2. Μια χορτοφαγική διατροφή.
  3. Παθολογία του ήπατος και των νεφρών.
  4. Ηλικία μετά από 50 χρόνια.
  5. Εγκυμοσύνη και GW.
  6. Η ακατάλληλη διατροφή με έλλειψη σιτηρέσιο για τα γαλακτοκομικά και τα προϊόντα ιχθύων.
  7. OL>

   Σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Crohn, κυστική ίνωση και η κοιλιοκάκη η απορρόφηση της βιταμίνης D3 από τα τρόφιμα αργή. Ως αποτέλεσμα, το σώμα πάσχει από ανεπάρκεια.

   Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της βιταμίνης D στις γυναίκες είναι:

 • Η οστεοπόρωση.
 • Η αϋπνία.
 • Η έλλειψη όρεξης.
 • Προβλήματα με την όραση.
 • Αργή επούλωση των καταγμάτων.
 • Αίσθημα καύσου στο στοματοφάρυγγα.
 • επιδείνωση της γενικής υγείας.
 • Ασθενής απόδοσης λόγω κόπωσης.
 • Οστεομαλακία, ή λέπτυνση του ιστού του οστού (ο σκελετός καταρρέει λόγω απόπλυση του ασβεστίου).

Διατροφή για να εμπλουτίσει τον οργανισμό με βιταμίνη D3

Για να αντισταθμιστεί η έλλειψη χολοκαλσιφερόλη μπορεί να είναι μετά την δίαιτα. Για να συνθέσετε ένα νέο γυναίκες δίαιτα πρέπει να γνωρίζουν ποια τρόφιμα περιέχουν βιταμίνη D3.

Α λιποδιαλυτή ένωση πλούσια σε γαλακτοκομικά προϊόντα, φυτικό βούτυρο, αυγά, τυρί, και θαλασσινά:

 1. Caviar.
 2. τόνου.
 3. Ρέγγα.
 4. Σκουμπρί.
 5. φύκια.
 6. Το ιχθυέλαιο.
 7. Το μουρουνέλαιο.
 8. OL>

  Για να κορεστεί το σώμα χοληκαλσιφερόλη είναι χρήσιμο να λάβει τη μαγιά, υπάρχουν πιάτα με άγρια ​​μανιτάρια μανιτάρια, τρώνε λιπαρά κρέατα (πάπια, χοιρινό), συκώτι, χοιρινό και βοδινό κρέας.

  Φυτικά τρόφιμα είναι φτωχή σε βιταμίνες, έτσι χορτοφάγοι πρέπει να καταναλώνουν πιάτα με πατάτες, πλιγούρι βρώμης, σαλάτες με μαϊντανό, με τσουκνίδες, αλογοουρά. Σε ζεστό εποχή του χρόνου είναι συχνά συνιστάται να κάνουν ένα μπάνιο ήλιο.

  Φάρμακα με βιταμίνη D3

  Η εφαρμογή των ιατρικών μορφές της βιταμίνης D3 δείχνει ανεπάρκεια και υποβιταμίνωση. Είναι συνταγογραφείται για τη θεραπεία και την πρόληψη της υπασβεστιαιμίας, τέτανο και ραχίτιδα μελών.

  Η επαρκής ουσία πρέπει έφηβες που είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και τα οστά τους για τον φυσιολογικό σχηματισμό απαιτούν προϊόντα ανθρακικού νατρίου

  Διαβάστε useprivatekey για τις γυναίκες μετά από 30, 40, 50, 60 χρόνια -. Η οποία είναι καλύτερη

  Ώριμες γυναίκες στην εμμηνόπαυση και μετά την εμμηνόπαυση οι γυναίκες είναι ένα σοβαρό ορμονικές αλλαγές, επικίνδυνες οστεοπόρωση. Λαμβάνοντας βιταμίνη D3 μετά από 45 χρόνια για την πρόληψη των ασθενειών του σκελετικού συστήματος και τη διατήρηση των ενδοκρινών αδένων.

  Φαρμακολογική παράγοντες βιταμίνης D3:

 • χοληκαλσιφερόλη είναι φυσική βιταμίνη.
 • Psorcutan με καλσιποτριόλη – ένα συνθετικό ανάλογο της καλσιτριόλης
 • .

 • Calcitriol, η δραστική μορφή της ουσίας, συντίθεται από Naturprodukte.
 • κάψουλες ιχθυέλαιο -. Πηγή διαφορετικές μορφές της βιταμίνης

Υψηλή ζήτηση και την ευκολία χρήσης, Vigantol, Complivit, Nycomed Forte, ασβεστίου D3, Centrum, Osteotriol, Natecal D3.

Οδηγίες για τη χρήση της Aquadetrim και άλλα μέσα με βιταμίνη D3 περιγράφει όλες τις περιπτώσεις που θεωρούνται ενδείξεις για τη χρήση τους. Είναι η οστεοπαθητική για το ιστορικό διαταραχών του μεταβολισμού, η έκπλυση του ασβεστίου από τα δόντια και τα οστά, οστεομαλακία, για διάφορους λόγους, την περίοδο αποκατάστασης μετά από κατάγματα.

Για να αυξηθεί το επίπεδο του ασβεστίου στο αίμα μετά το φάρμακο καταναλώνεται από το στόμα με την 1 – 1,5 μήνες. Ημερήσια δοσολογία των 2.000 – 5.000 IU. Η επανάληψη της θεραπείας του μπέρι-μπέρι πραγματοποιείται μετά από διάλειμμα μιας εβδομάδας.

Βίντεο: ασβέστιο είναι ένα στοιχείο για τα οστά

.

Ως προληπτικό μέτρο κατανάλωση αλκοόλ βιταμίνης D για αρκετά χρόνια. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για ένα 3-4 διαστήματα την εβδομάδα 30 – 60 ημέρες. Κρέμες με βιταμίνη D3 συνταγογραφούνται για ασθενείς με ψωρίαση.

Οι

Complex βιταμίνες και ανόργανα συστατικά παρασκευασμάτων επιτρέπεται να εφαρμόζουν για την αυτο-πρόληψη της beriberi (Alphadol-ασβέστιο, Vittri, Sana-Sol, Multi-Βιταμίνες, πότισμα, κλπ). Νεογέννητα κορίτσια για την πρόληψη της ραχίτιδας είναι καλύτερο να δώσει λύσεις έλαιο της βιταμίνης D.

Περί Θεόδωρος Σταματιάδης 424 Άρθρα
προσωπικός εκπαιδευτής, είναι πεπεισμένος ότι η πρώην φίλη του, η Melanie Wilson, δολοφονήθηκε. Είναι Έλληνας Τζένι που ορίζει τον εαυτό του ως ευθεία. Τελείωσε το σχολείο και έφυγε από τον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι εμμονή με την ανάγνωση. Φυσικά, ο Θεόδωρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσου ύψους με δέρμα αμυγδάλου, σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ασύμμετρα αυτιά. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά ανώτερης τάξης. Η μητέρα του έφυγε όταν ήταν νέος, αφήνοντας τον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Είναι επί του παρόντος ενιαίος. Ο πιο πρόσφατος ρομαντισμός του ήταν με έναν ηλεκτρολόγο που ονομάζεται Troy Stacey Stewart, ο οποίος ήταν της ίδιας ηλικίας με αυτόν. Διακόπηκαν επειδή η Τροία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εμμονή του Θεόδωρου με το θάνατο της Μελάνι. Ο Θεόδωρος έχει ένα παιδί με την πρώην φίλη Coby: Τάνια ηλικίας 12 ετών. Ο καλύτερος φίλος του Θεόδωρου είναι ένας προσωπικός προπονητής που ονομάζεται Cora Barnes. Παίρνουν καλά τις περισσότερες φορές. Κρέμεται επίσης με τους Cecil Quinn και Janet Donnelly. Απολαμβάνουν την αναζήτηση ενδείξεων μαζί.